Hae
Palasia Arjestani

Jonna pieni voimanpesä :D

Hihii, kyllä se penkki kulki vieläkin! Vois jopa luulla, et tekniikka on vihdoin ja viimein loksahtanut kohilleen tai sit on kahdessa edellisessä treenissä käynyt helvetin hyvä tuuri. Nyt oon penkissä saanut vedettyä lavat kunnolla yhteen enkä oo päästänyt käsiä suoraks yläasennossa ni johan on liikekkin sit mennyt tosi hyvin rinnalle. Kauheen suurta kaarta en edelleenkään saa alaselkään, mut jonkun pienen mutkan kuitenkin. Kyllähän se perse pyrkii aina viimesellä toistolla nousemaan irti penkistä, mut se nyt on murheistä pienin kun kyseessä kuitenkin on se äärimmilleen viety viimenen toisto. Ens kerralla vois yrittää ottaa jopa videoo penkistä!

Muutenkin treeni kulki todella hyvin! Sain taas edellisenä yönä nukuttua semmoset viis tuntia, mut eipä se näköjään menoa haittaa, kun käy heti aamusta treenaamassa. Jos olisin jättänyt treenin iltapäivälle niin en varmaan olis jaksanut vääntää kaikki tehoja itestäni irti. Näköjään toi aamutreenailu sopii mulle yöduunin ohessa. Ja mun aamuhan öisen työvuoron jälkeen on noin klo 13..

Salilla eilen vuorossa siis rintaa, hauista ja ojentajien pumppi. Alkuun köpöttelyä matolla ja käsien heiluttelua ja pienillä painoilla pumppailua.

1. Penkki
6*57,5kg
6*55kg
10*50kg Tässä tuli jo liikaa toistoja..
Ens kerralla alotan vielä samalla painolla ja yritän saada ainakin yhden toiston enemmän kuin tällä kerralla. Katotaan onnistunko..

2. Vipunostot tasapenkillä kp
14, 12, 12*13,5kg
Olisin halunnut tehdä nää ristitaljassa, mut eihän sinne päässyt, taaskaan! No, ens kerralla sit.

3. Vinopenkki smith
8*47,5kg
10, 9*45kg

4. Hauikset istuen kp
8*13,5kg Raskasta, mut niinhän sen pitääkin olla 😀
10*11kg
Vitsi, kun olis jotain välimallin käsipainoja kun seuraavat on sit kuustoistaset ja ne alkaa olla jo aika painavat hauistreeniin. Ainakin mulle. Ne vahvat massamörkönaiset (Ex-Tavis :D) on sit erikseen..

5. Hauiskääntö scott mutkatangolla
10, 8*32,5kg
Tää oli ihan ihme juttu. Oon viimeks ottanut samalla painolla kutosen ekassa sarjassa ja ihan samalla hitaalla ja puristelevalla tekniikalla tein. Omituista ja salakavalaa voimankasvua on tapahtunut jossain välissä 😉

6. Hauiskääntö scottkone
7*20kg
8*17,5kg

7. Hammer kp
9, 8*13,5kg

8. Pushdown tangolla
13*35kg
13*25kg
12*20kg
Palautukset 30 sekkaa. Tää saa ojentajat tosi hapoille!

9. Päänyli ranskalainen taljassa tangolla
20, 15, 12*30kg
Miten tää voi olla näin paljon kevyempi tangolla tehtynä kuin köydellä??? Kyseessä siis tämä liike, mutta tangolla tehtynä. Tässäkin samat palautukset.

Tänään olis pitänyt tehdä aamulenkki, mut enpä tehnyt. Heräsin puoli yksi, kun isäntä kotiutui pikku jouluistaan ja sitten olikin jo kiire kauppaan ja vaikka mitä. Jos kävis illalla käpöttämässä tai sit ihan törkeesti vaan laiskottelen tän päivän. Olis täällä kämpässäkin yhtä sun toista tehtävää taas vaihteeks.

Meidän kisu on tänään taas näyttelyssä. Saa nähdä mitä ne tällä kerralla meidän kuranaamasta sanoo. Joo, nyt sohvalle köllöttämään ja katsomaan leffaa. Huomenna sit perinteisesti taas etureiskaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *