Hae
Palasia Arjestani

Shoulders on fire!!


Wohoo, mikä reeni oli tänään. Apinoin Heinäharavaa ja otin ohjelmaan niskantakaa punnerruksen normi smithpunnerruksen sijaan. Lisäks Caritan neuvomana sivuvipareita istuen kunnon pysäytyksellä. Voi kiesus, missä megahypersuperpumpissa mun olkapäät oli! Tietty eilisellä kevyellä hiilaritankkauksella saatto olla myös osuutta asiaan 😉 Vaikka tankkailinkin aika semisti niin silti jouduin juomaan ihan kauheet määrä vettä jatkuvan suun kuivumisen takia. Lisäks nukuin kunnon hiilaripöhnäunet. En meinannu saada aamulla silmiä ees auki.. Jännästi tää kroppa vaan reagoi pieniinkiin muutoksiin ruokavaliossa. Muikeeta. Nii, jos joku muuten laski siitä mun ruokavaliosta kalorit ni haluaisin mä sittenkin ne tietää 😀 En vaan jaksa ite niitä alkaa laskemaan. Tuskinpa menevät kovin paljon yli 2000…

Tänään salilla siis olkapäitä, ojentajia, hauisten pumppi sekä eiliseltä jääneet vatsat. Aikaa meni aivan helvetisi, mut jaksoin siitä huolimatta vetää koko treenin ihan sata lasissa. Liikkeitäkin tuli tähän treeniin vaivaiset 13 😀 Pientä pään vaivaa meinas välillä aiheuttaa kymmenkunta jaloissa ja tiellä pyörivää KuPsilaista..

1. Sivuviparit taljassa
14, 12*10+1kg Virittelin taas sen kilon puntin kiinni taljaan.

2. Vatsat vipuvarsikoneessa
14, 10, 8*22,5kg

3. Vatsat taljassa köydellä
12, 9*70kg
9*65kg
Otin tähän väliin parit liikkeet vatsoja, kun oli smith varattuna. Eivätpähän jääneet loppureeniin väännettäväks niinku normaalisti.

4. Niskantakaa punnerrus smithissä
10, 8*32,5kg
8*30kg
Ihan pienillä hiluilla pitää tääkin alottaa. Tää on kyllä semmonen liike, jossa saa olla tosi varovainen ettei satu vahinkoja. Siks en todellakaan aio kiirehtiä painojen kanssa. Pääasia, et liike menee hyvin olkapäille ja myös tuntuu siellä! Jospa noi mun pikkuset lähtis uuteen kasvuun 😉 Alla videoo ekasta sarjasta.

5. Sivuviparit istuen kp
15, 14, 13, 12*4kg
15*3kg
Yks setä tuli kysymään, et oonko satuttanut itteni kun pitelin tuskasena olkapäitä 😀 Ne vaan meni niin kipeiks ja kauheeseen pumppiin!!

6. Viparit kulmassa kp
15, 14, 12*6kg

7. Pushdown taljassa
12*35kg
15*30kg

8. Ranskalainen alaviistopenkillä
10, 8, 6*30kg
Päätin sit ottaa tän dipin tilalle. Mitä mä sen dipin kanssa taistelemaan, kun ei ole kunnon puitteita sitä kerta tehdä niin, että se menis kunnolla perille.. Siihen tarttis paaaaaljon kapeamman dippitelineen kuin mitä meidän salilla tällä hetkellä on.

9. Kapee pena
11, 10, 9*40kg
Otin tän taas vapaalla, ei oo ranteet niin raiskatun oloset kuin smithissä tehdessä. Pienillä painoilla lähdetään taas tässäkin liikkeelle.

10. Päänyli ranskalainen köydellä
12*30kg
13*25kg

11. Hauiskääntö scottkoneessa
14*15kg
12*10kg
12*7,5kg
Pienensin painoja edellisestä kerrasta toiseen ja kolmanteen sarjaan ja tein sarjat tooosi hitaasti ja puristellen. Voin sanoa, että koski! Palautukset 30 sekkaa.

12. Hauberit kp seisten
13*11kg
14*9kg
15*8kg
Tässä kans puristelin ihan huolella. Samat palautukset tässäkin.

13. Vatsat aaltopenkillä
17, 14*BW jalat ysikympin kulmassa
16*BW tää normisti

Uuh, kun on vaikeeta tää kirjottaminen ku noi olkapäät on niin törkeen kipeet. Huomenna saattaa vähän koskee..

Innostuin kotonakin niin paljon hyvästä treenistä, et hoitelin alta kaikkia rästihommia, kuten verhojen vaihtoa, pöytäliinan silitystä ym ym kivaa. Huomenna tulee sisko visiitille niin pitää vielä imuroida ja puunata 😀 Ainakin on jokin pakottava syy miks pitää siivota. Oon sen suhteen ollut aika laiska viime aikoina.

Huomenna välipäivä ja tiedossa aamulenkki ja kaupungilla käyntiä. Eipä ollut eilen illalla muuta tekemistä kuin netissä surffaamista niin menin ja tilasin LookFantasticista Tigin hiustuotteita. Ovat muuten melkein puolet halvempia siellä kuin Suomessa! Postikuluineen tuli shampoo ja hoitoaine maksamaan himpun verran yli 20e. Ei paha. Täällä niistä olis saanut pulittaa yli 40e.. Ihanan kallista.

3 kommenttia

  1. Heinäharava kirjoitti:

    Kaloreita n. 2300, saattaa heittää 100 kaloria ylös tai alas. Minusta oikein sopiva määrä, jos paino asettuu sopivaan lukemaan tulevaan kisapainoon nähden ja olo on hyvä ja treeni kulkee, en alkaisi syömään yhtään enempää.Ja mahdolliset tulevat ylimääräiset syömiset tuohon päälle, niin ihan hyvissä kalorilukemissa mennään, ei varmasti ole liian vähän.Minkä pituinen sä olitkaan?Mun on testattava nuo viparit istuen!

  2. Heidi kirjoitti:

    Munkin on testattava viparit istuen…Onko niissä selkänoja vaiko eikö?Ja ihan super hyvä linkkivinkki!!! Jeeesh! Lisää näitä köyhän paratiiseja!Hoo

  3. Jonna1983 kirjoitti:

    Painohan mulla ei oo nyt laskenu juur i ollenkaan, mut ei ole kyllä noussutkaan. Ilmeisesti tällä viiden viikon jaksolla painon käyttäytymisellä vissiin katsotaan aineenvaihdunnan tasoa tai jotain. No, olomuoto on kiristynyt joka tapauksessa vaikka paino ei olekaan tippunut koko tänä aikana kuin kilon verran. Pituuttahan mulla on vain säälittävät 164 cm..Valkkuhan ne ruokailut määrää tästäkin eteen päin eli en mä yksin ala mitään säätämään.hoo: munkin tarttee vielä paremmin tutustua tohon LookFantasticiin kun viimeks kattelin vaan ne hiusjutut. Saa sieltä vissiin vaikka vallan mitä. Postikulutkaan ei olleet mitkään päätä huimaavat ainakaan mun paketissa, jotain 3€..

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *