Hae
Palasia Arjestani

Koskoo!


Voi kiesus, että meni etureidet siitä eilisestä äheltämisestä kipeiks! Vissiin siis reeni ainakin toimi vaikkei kovin hyvin kulkenutkaan. Tänään kävin sit reenaamassa takajalat niin huomenna on varmaan odotettavissa melkoinen alakerran jäkki. Innolla odotan. Eilinen ja tämän päiväinen nestetankkaus tuotti vissiin tulosta, kun tänään ei suu kuivanu samalla tavalla kuin eilen. Muutenkin olo on jo paljon parempi ja energisempi kuin eilen. Kaikkee se suklaan syönti teettääkiin, melkoista myrkkyä 😀

Tänään käytiinkin ennen saliloimista matto- ja lamppuostoksilla. Mukaan lähti iso punainen matto olkkariin, keittiöön semmonen kiva riippuva lamppu ja olkkariin vielä jalkalamppu. Kasattiin sitä jalkalamppua tuossa pari tuntia sit ja joutu taas muutaman ärräpäät päästelemään. Harvinaisen hölömöt kokoomisohjeet olivat väsänneet siihen pakettiin.. Huomenna jos taistelis vielä sen keittiönlampun kohilleen ni eiköhän siinä olis taas sisustamista vähäks aikaa.

Tänään siis salilla vuorossa takajalat, pohkeet ja vatsat. Tällä kertaa selvisin jopa ilman yökkäilyitä 😀 Alkuun ne tavalliset lämpimät ja sit hommiin.

1. Takareidet maaten
7*45kg no eipä tääkään kovin hyvin luistanu..
9*40kg
11*35kg alla oleva video vissiin tästä sarjasta. Perse tuntuu ainakin pomppivan liikkeen aikana, vaikka ei se varmaan sais.. Minkäs sille mahtaa jos on tommonen pomppiva perse? Vaikee sitä on saada pysymään aloillaan 😀 Sillä on nääs oma tahto!

2. Prässi takajaloille
13*200kg
10, 8*205kg
No tää sentää kulki! Nii ja mähän en koskaan laske sitä kelkaa noihin treenipainoihin, et sen paino tulee noihin vielä lisäks.

3. Suorinjaloin mave
8*95kg Wohoo! Aika hyvän tuntuman sain tässä!
9, 7*92,5kg

4. Pohkeet seisten koneessa
8, 6*65kg
7*60kg
Tähän pitää keksiä jotain uutta systeemiä, kun en oikein voi nostaa enää painoja. Oon niin lyhkänen tähän vehkeeseen, et ala-asennossa painopakka kalahtaa alas asti eli en saa aikasiks ees kunnon venytystä enää.. Ehkä pudotan ens kerralla painoja ja pidän pidemmän venytysvaiheen tai jotain..

5. Pohkeet istuen
10*37,5kg
10*35kg
11*30kg

6. Vatsat vipuvarsikoneessa
12, 10, 8*25kg

7. Vatsat köydellä taljassa
10*70kg
13, 10*60kg
Pitää varmaan ens kerralla ottaa isäntä viereen katsomaan tekniikkaa ja neuvomaan, kun en kunnolla saanut tässä tuntumaa vatsapalikoihin..

8. Vatsat aaltopenkissä
17, 15, 14*2,5kg

Ajattelin ottaa seuraavalla kerralla vuorosarjoina pohkeita ja vatsoja, kun niiden hankaamiseen menee aina niin helvetisti aikaa. Muutenkin pohkeiden reenaaminen on niiiiin boring ettei mitään rajaa. Täysin turhaa touhua.

Näin muuten tänään salilla Joensuulaisen Kontturin Sarin, josta oli juttua uusimmassa Bodauksessa. Hän on ilmeisesti nykyään Jerryn valmennuksessa. Meinasin mennä juttusille, mut en sit uskaltanu 😀

Jepjep, huomenna sit olkapäiden kimppuun. Nyt vähäks aikaa köllimään ja sit yöks töihin. Hauskaa mennä tekemään pokerivuoroa, kun en sitä osaa vielä kunnolla pelata, mut jospa ne asiakkaat osais 😀 Ehkä se ei oo niin just, kunhan on sinne päin. Sillä mennään.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *