Hae
Palasia Arjestani

Vuoden vika jumppa!

Niin se aika vaan kuluu ja vuosi vaihtuu taas! Kohta on taas synttärit ja oon vuoden lähempänä kolmea kymppiä, hui! Siitä se alamäki sit alkaakin, aivosolut alkaa vähentyä ja kroppa löysistyä 😀 Ei vaiskaan.

Pitäiskö purkaa toi jokin aikaa tekemäni kysely mavesta? Kyselyyn vastasi yhteensä 28 ihmistä, joista 16 tekee mavea myötäotteella remmien kanssa, 10 ristiotteella mankun kanssa, 1 vastaotteella remmien kanssa ja 1 myötäotteella ilman remmejä. Mä taidankin kuulua sit ihan omaan ryhmääni, kun vetelen nykyään ristiotteella remmien kanssa 😀 Tolla systeemillä jatkan niin pitkään kuin hyvältä tuntuu.

Päivän biisi: The Offspring – Hit That

Nii, tänään salilla sit niitä olkapäitä, ojentajia ja hauisten pumppi. Reenin loppuun jaksoin reippaana vääntää 20 minsan intervallin soutulaitteella. Ehkä ensimmäisen kerran elämässäni sain hauikset niin pumppiin, että meinasivat ihan krampata kun yritin rassukoita jännitellä ja ihan vähän vaan piilossa tuplahauisposetelle 😀

1. Sivuviparit taljassa
15, 13*11kg Ens kerralla on tähänkin keksittävä jokin painon lisäyssysteemi..

2. Niskantakaa punnerrus smith
9, 6+1*35kg Huh, miten heviä! Tuntui kuitenkin tooooosi hyvin. Tää on mun uus suosikkiliike, ehdottomasti!
7*32,5kg

3. Sivuviparit istuen kp
14, 12*5kg
14, 13*4kg
16*3kg

4. Viparit kulmassa kp
16, 13, 11*6kg Tähänki pitäis lisätä painoo..

5. Pushdown taljassa
14*35kg
13*30kg

6. Ranskalainen alaviistopenkillä
8, 7, 6*32,5kg Yllättävän hyvin kulki!!

7. Kapee pena
7, 6*45kg Pikku hiljaa näkyy taas noi panot nousevan..
8*40kg

8. Päänyli ranskis köydellä
13*25kg
12*20kg

9. Hauiskääntö scottkoneessa
16*15kg
13*10kg
13*7,5kg
Ja tässä vaiheessa olikin aivan karsee pumppi, kramppi ja kaikkee! Palautukset 30 sekkaa.

10. Hauiskääntö kp seisten
12*11kg
12*10kg
12*9kg
Isommilla painoilla kuin viimeks. Samat palautukset tässäkin!

Sortsi vaan, mut mitään kuvia tai viteoo ei nyt oo tarjolla, kun unohin koko kameran olemassaolon täysin. Ehkä toi Minna Vennon selkä ajaa saman asian… Itekin kun samaan kondikseen pääsis joskus niin voi pojat ja tytöt!

Huomenna täyslepi ellen nyt ihan täysin innostu jotain tekemään..
Nyt saunaan, syömään ja duuniin. Sivupalkissa muuten uus kysely 😀

Ja loppuun päivän sijoitusvinkki! Jos kaksi vuotta sitten olisin ostanut Ericsonin osakkeita 20 000 eurolla, olisi niiden arvo nyt 920 euroa. Jos taas olisin sijoittanut saman summan Sony Networksin osakkeisiin, olisi niiden arvo nyt 158 euroa. Mutta jos olisinkin samalla rahalla ostanut kaljaa, siideriä ja lonkeroa ja pitänyt kunnolla hauskaa, niin pullonpalautuksesta saisin nyt rahaa 1540 euroa!! Miettikääpä sitä. Kumpi on stressaavampaa: seurata kylmä hiki otsalla osakkeiden arvon laskua vai litkiä bisseä, sidukkaa ja lonkkua kaikessa rauhassa. Älä mieti, vaan toimi! 😀

Hyvää Uutta Vuotta kaikille!!!!

2 kommenttia

  1. Unelma Säleikkö kirjoitti:

    Loistava sijoitusvinkki. repesin:)Lihaksikasta uutta vuotta!

  2. Jonna1983 kirjoitti:

    Eikö olekin? ;)Kovia treenejä ja dieetti iloa sinnekin suunnalle!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.