Hae
Palasia Arjestani

Nuuh!


Niin jäi ne päivitykset eilen rustaamaatta, kun olin enemmän ja vähemmän tööttööt koko päivän. Aivan hirvee kestoväsy vaivas mua työvuoron alkuu asti. On vissiin rytmit vähän sekasin tällä tytöllä. Tänään pitäis vielä mennä yöks töihin, huominen vapaa ja sit keskiviikkona kasiks kouluun. Varmaan saan tosi hyvin nukuttua ti-ke yönä.. Alkaa koulukin tosi hyvissä merkeissä, kun heti menee sinne istumaan silmät ristissä ja torstaina joudun varmaan olemaan aamutunneilta pois kun olen yön töissä. No, semmosta tää elämä välillä on. Rahkarahatkin on pakko ansaita jostain 😀 Kuvassa muuten meidän hurttamme Mandi isoine nenineen. Hassu otus 🙂

No joo, lauantaina siis erittäin hyvä treeni rinnalle, hauiksille ja ojentajien pumppikin vielä siihen kaupan päälle. Uskaltauduin pitkästä aikaa kokeilemaan kuutta kymppiä penkissä ja kutonenhan siltä tuli. Ei varmasti olleet mitään maailman näteimpiä toistoja, koska perse ei pysynyt kunnolla penkissä, mut enpä mä olekaan mikään voimannostaja. Välillä pitää näköjään runtata kunnolla, et pääsee vähän eteen päin ainakin penkissä. Nyt se varmaan taas junnaa paikoillaan vähän aikaa, mut ei se nyt niin vakavaa ole! Seuraavan tavotteen vois ujosti laittaa 65 kiloon..

1. Penkki
6*60kg Tätä on odotettu!!! 😀
7*55kg
8*50kg

2. Peckdeck
10*40kg
11*35kg
15*30kg

3. Vinopenkki powersmithissä
6*45kg
8*40kg
12*35kg
Tässä kävi semmonen mukava juttu, et isäntä laitto mulle ekaan sarjaan viiskymppiä. Päässä vissiin kävi joku omituinen napsahdus eikä se tanko noussu rinnalta ollenkaan! Tässä sen näki miten paljon vaikutusta omalla päällä on treeniin. Kaiken järjen mukaan, jos 45 kilolla tekee kutosen niin 50 kilolla pitäis tulla ees se ykkönen tai kakkonen tai jopa enemmän. Vissiin toi penkki sit verotti tätä jonkin verran. Seli seli.. 😀 Se vaan oli niin saatanan painavaa! Piste.

4. Hauiskääntö istuen kp
6*16kg Jeeeee!!! Pakko oli nostaa tässä painoja, koska 13,5 kilosilla tuli viimeks jo kymppi. Ajattelin etten jaksais kovin montaa toistoo, mut yllättävän hyvin ne sieltä tuli. Ja vieläpä siistillä tekniikalla!
10*11kg Nää tosi hitaasti ja puristellen.

5. Hk scott mutkatangolla
6*33,5kg
8*31kg

6. Hk scottkoneessa
9, 7*16,25kg Toi 1,25 kilon paino oli tosi tärkee 😀

7. Hammer eteen kp
10, 9*11kg Kait se pitäis tässäkin nostaa jossain vaiheessa painoja..

8. Pushdown tangolla
13*30kg
13*25kg
15*20kg Hirvee pumppi!!!! Oli muuten ojentajat vieläkin kipeet keskiviikosta..
Palautukset 30 sekkaa.

9. Päänyli ranskalainen köydellä
15*25kg
13*20kg
16*15kg

Tänään sit etureisien vuoro. Saa nähdä tuleeko samanlainen ”tähtiä silmissä”-efekti kyykyssä kuin viimeks. Hyvä kun eteeni näin, kun silmissä pimeni koko ajan.. Ihme kun ei verisuoni räjähtäny päästä 😀 Jospa tällä kertaa muistais se kamerankin olemassa olon, vaik jalkareenistä nyt ei kovin mielenkiintosia otoksia saa..

Ostin isännälle Trivial Pursuitin synttärilahjaks. Se rontti voittaa mut aina! Taidan painua opettelemaan ne vastaukset ulkoa, kjäh kjäh…

Minkälaisia kuvia ja videoita haluaisitte blogiin? Tarvitseeko mielestänne joka postauksessa olla jokin kuva/video salilta?

5 kommenttia

 1. Propofol kirjoitti:

  Ei missään nimessä jokaisessa tarvii olla ”alaan” liittyvää… kiva niitä netin löydöksiäkin on joskus katella ja ihmetellä… tai vaihtoehtoisesti aivan diipadaapaa, mitä nyt mieleen tulee 😀

 2. Jonna1983 kirjoitti:

  Joo, mustakin on paljon kivempi katella jotain hottia vitnesskissaa vähissä rasvoissa kuin meitsiä ei niin vähissä rasvoissa 😀

 3. Unelma Säleikkö kirjoitti:

  Onnittelut penkkipainoista! Aika jännä juttu, mutta kun meidän salilla se pelkkä tankokin painaa pirusti:D *nolo*Kyllä niitä treenivideoita olisi silloin tällöin kiva nähdä -> vähän tavoitteita meikäläisellekin. Mutta ei mitään paineita. Muukin kuvitus on ok. Suloinen koira <3

 4. Kiira kirjoitti:

  Siun turinoita ja kovia treenejä on kiva seurata, oli kuvia/videoita tahi ei, mutta mieluiten tietysti paljon molempia 😀

 5. Jonna1983 kirjoitti:

  Juu, pistetään siis tilaukseen aina silloin tällöin viteoo! EI vaan viittis aina samoista liikkeistä ottaa, mut enköhän mä jotain keksi 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *