Hae
Palasia Arjestani

Hauskuutin tuossa äsken itseäni taas juutuupin runsaalla annilla. Tällä kertaa repeilin erinäisten ihmisten mokailuille ja parhaiksi osoittautui tämä kummelin juttu ja tämä tv-lähetyksistä koottu juttu. On tossa tv-jutussa muuten kolmantena meitsin täti vuodelta nakki.. 😀 Jossain kuuden minsan kohilla on aivan huippu tv-visailusta otettu pätkä! Se jaksaa naurattaa joka kerta.. joo, oon vähän yksinkertainen.

Sain eilen lekurilta vähän troppeja ja nyt alkaa limaa irrota ihan omiks tarpeiks asti. Vähänkään kun hengästyy niin saa yksiä keuhkojaan pellolle pitkän tovin. Jospa se sit sillä lähtis. Isännän mielestä oli kauheen koomista, kun käskin sen ostamaan salin jälkeen mulle teetä. En ymmärrä mikä siinä niin hauskaa oli, mut kovasti sitä nauratti. Mä en vissiin sit ole teen juoja tyyppiä…? ei ummarra aina noita miehiä..

Päätin sit tänään reenailla suht kevyesti ja kunnon tuntumalla etten vaan hengäsyis liikaa ja tukehtuis omiin eritteisiini. Joo, ja mähän osaan reenata kevyesti. Kyllä siitä oli taas kevyet kaukana! Mavea otin valkun neuvomalla tekniikalla ja voi poijjaat, että ottikin muikeesti sekä ala- että yläselkään! Jokaisen toiston tein oikein hitaasti ja rutistellen. Nam nam. Muuten olikin sit aika normaalia perusvääntöö. Otin selän kans myös keskiviikolta jääneet ojentajat sekä sen normaalin olkapääpumpin. Sain muuten ojentajat aivan törkeeseen pumppiin, hyvä kun enää paidan hihoihin mahtuivat koko käpälät!

1. Romanialainen mave
10*90kg
8*95kg
Ens kerralla alottelen sit satkulla. Tänään lähinnä harjoittelin tekniikkaa ja etsiskelin sopivia painoja. Alla video ekasta sarjasta. Painot ei muuten käy maassa missään vaiheessa liikettä.

2. Leuat hammerotteella
8*2,5kg
8*BW

3. Kulmasoutu vo
10, 9*55kg
No täähän oli kevyttä. Pistetään vitonen lisää niin alkaa taas olla vähän liiankin raskasta..

4. Pullover tangolla
15, 12*40kg

5. Kapee alatalja
10, 9*50kg
Tää kans oikein kunnolla rutistellen. Yllättävän kevyttä oli tääkin.

6. Ylätalja mutkalapiokahvalla
10*50kg
12*45kg

7. Pushdown tangolla
18, 14*25kg
kunhan pumppailin..minsan palautukset.

8. Ranskalainen alaviistopenkillä
8, 7, 7*32,5kg
Sain Kiviniemen Timon onneks varmistamaan niin pystyin tekemään ihan failureen asti.

9. Kapee pena
8, 8, 7*45kg
Tässä veny palautukset aika pitkiks varmistajaa odotellessa. Pitäis saada semmonen personalvarmistaja, joka ei treenais ite ollenkaan. Ei tarttis ootella 😀

10. Päänyli ranskalainen köydellä
13*25kg
12*20kg
minsan palautukset.

11. Sivuviparit kp istuen
15*5kg+12*4kg+13*3kg+15*2kg+13*2kg
Tässä pidin noin 15 sekan palautukset jokaisen ”sarjan” jälkeen ja jatkoin sit pienemmillä painoilla. Taas opin saamaan entistäkin paremman tuntuman olkapäihin, oikein hjuva.

Vajaat pari tuntia tähän koko settiin uppos. Reenailin kyllä tosi rauhallisesti, et senkin takia meni niin kauan. Onneks pääsin isännän kyydillä kotiin niin ei tarttenu jäädä odottelemaan bussia tuonne kylmään. 15 astetta pakkasta on aivan liikaa mun herkälle hipiälle! Mä haluun lämpöö ja aurinkoo, kele.. Ollaankin tossa kateltu vähän matkoja. Jos joskus elokuussa lähtis äkkilähdöllä vaik johonkin lämpöseen köllimään. Niin ja varmistu muuten kesäks oman alan työpaikkakin! Jipii! Nyt vielä kun tervehtyis tästä niin kaikki olis kohillaan..

Tänään klo 15 kuvassa klassikin lyhkäsen sarjan SM 1 ja mastersien SM 2 Timo Kiviniemi. Timppa on muuten mun opparikaverikin 🙂 Sälli on aika kovassa kunnossa ympäri vuoden vai mitä mieltä olette?


Seuraavaksi pientä hauskuutusta. Löysin tuolta tiedostojen kätköistä kuvaa itsestäni noin pari vuotta sitten. Vertailuna kuukausi sitten otettu kuva. Onhan tuota kehitystä jonkun verran tässä tapahtunut, kait… Yllä olevassa kuvassa painoa 3-4 kiloa vähemmän kuin nyt 😀 Poseeraus on yhtä perseestä vielä tänäkin päivänä.. Kun ei osaa niin sit ei osaa.

6 kommenttia

 1. Propofol kirjoitti:

  No aijaa!!! No hiukanko muidun selkäfileet on muuttunu!!!!!!!! :0Olkapäät muuttunu ihan hemmetisti, nainen!Toi romanialainen on kyllä sellanen liike et sit on munki pakko käyttää jo remmejä…ahistavan ihanaa :DMut nyt saa hetkeks jäädä mavet, kaikenlaiset mavet… mä treenaan vaan lantionpohjan lihaksia seuraavan 3kk XD

 2. Jonna1983 kirjoitti:

  No joo, on siel jotain pientä kasvua tapahtunut 🙂 Voiskin nyt ottaa melkein vaik puolen vuoden välein noita seurantakuvia niin näkis mitä siel tapahtuu vai tapahtuuko yhtään mitään.Mitäs toi höpinä lantionpohjalihaksista oikein on? Ja blogit ja foorumitkin tauolla.. mitä ihmettä sä touhuat 😉

 3. Anonymous kirjoitti:

  miksi yliojennat tuossa rom.mavessa??tekee hallaa selälle.

 4. Anonymous kirjoitti:

  Moi Jonna,hyvin olet saanut muhkua selkään =)Jos jaksat voisit joku kerta taas laittaa listaa treenibiiseistä. Löysin viimeksikin pari helmeä buustaamaan juoksua.

 5. Jonna1983 kirjoitti:

  On toi selän nikamasto sen verran yliliikkuvaa (kuulemma) et sen takia varmaan helposti lipsahtaa liike vähän yli. Ei se sen puoleen pahalta kuitenkaan tunnu, päinvastoin. Pitää pistää tekniikka syynin alle ;)Pitääpä laittaa biisilistaa taas näytille. Ei mulla kauheesti biisit vaihtele, mut jotain uusia aina tulee välillä ja vanhemmat joutavat sit samalla jäähylle vähäks aikaa.

 6. Anonymous kirjoitti:

  No on joo muutosta tullut. Mahdutko sä kulkemaan ovista muuten kuin sivuttain? Hartiat näyttää nimittäin todella leveiltä:)-ansku

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.