Hae
Palasia Arjestani

Bläääääh..

No eipä ollu kummonen reeni tänään. Oli vähän voimat taas karkuteillä ja jatkuva yskiminen haittas kesken sarjojen. Normaalista poiketen vedin tänään koko treenin pitkähihainen paita päällä! Tätä ei ole ihan äskettäin tapahtunut, koska hikoilen aina kuin lauma isoja porsaita. (Pienet on ihmeet tämänkin ihmisen elämässä.. ) Hikoilin kyl tälläkin kertaa. Varmaan viimeks dieetillä oon käyttänyt pitkähihaista paitaa treenatessa. Sillon tosin jouduin loppuvaiheessa tekemään kaikki aerobisetkin salilla paksulla kolitsilla. Oli pikkasen kylmä koko ajan 😀 No näillä rasvoilla sitä vaaraa ei onneks ole..

No, mitäpä tässä höpisemään turhia. Itse treeniin siis. Vuorossa salilla rintaa ja hauista. Olin niin reipas, että vetäsin 25 minsan intervallinkin spinningpyörällä treenin päätteeks. Meinas keuhkot olla aika tulessa.. On ne nyt jo ihan normaalit, mut kuolema meinas tulla parikin eri kertaa.

1. Penkki
5*60kg Ja kauhea yskänpuuska keskytti tämän sarjan. Tuskinpa sieltä olis yhtä toistoa enempää tullutkaan..
7*55kg
12*40kg tää sotilaspenkkinä.

2. Vipunostot kp tasapenkillä eli flyes
13, 12, 10*8,5kg
Nyt aloin sit opettelemaan tän tekniikkaa oikein kunnolla. Ala-asennossa parin sekunnin venytys ja saman kestoinen puristus yläasennossa. Teki aika kipeetä, hyvällä tavalla tosin!

3. Vinopenkki powersmithissä
9*45kg ja ihan ite väänsin nää. Ei ollu varmistajaa tällä kertaa. Ehkä ens kerralla vois laittaa ihan vaan pikkusen lisää painoja.. 😉
10, 9*42,5kg

4. Hauiskääntö kp istuen
10, 6*13,5kg Aika nopeilla palautuksilla tein tän. Hyvinhän toi hyytykin toisessa sarjassa.

5. Hk scott mutkatangolla
8, 6*33,5kg Ehkä tässäkin vois uskaltaa kokeilla ens kerralla vähän isompaa painoa.

6. Hk scottkoneessa
7*18,75kg Ne on kuulkaa tärkeitä noi pikkupainot tuolla 😀
8*16,25kg

7. Hammer kp
8*13,5kg
10*11kg

Päivän kuva nappastu vinopenkkirimpuilun aikana tyylikkäästi peilin kautta. Ja tärähtikin vielä.. voe voe..

Huomenna jos ei olis aivan törkysen kylymä niin vois vaikka käydä tekemässä aamulenkin. Iltapäivällä pitää lähtee taas salille varmistamaan isännän treeneihin ja ajattelin ite siinä samalla venytellä koko kropan läpi. Kait se pitäis vielä kohta harrastaa jonkinlaista venymistä myös..

Adios, las satsumas ja sitä rataa.

2 kommenttia

  1. Sawotar kirjoitti:

    Millä salilla käyt ja paljonko pitää kustantaa ilosta? Minulla ois muutto Juankoskelta Kuopioon tiedossa puolen vuoden kuluttua ja olen itkeskellyt kun joudun jättämään Punnertajien salin.Josko saisi kuitenkin vaikka reenikavereita siitä edestä. Meillä päin ei taida olla minun lisäksi juuri muita punttimimmejä. :S

  2. Jonna1983 kirjoitti:

    Mä oon käynyt viimeset kuus vuotta Gym99:llä, joka on valehtelelamatta Kuopion paras sali. Lisäksi täältä tietty löytyy Fressi, jos haluaa käydä salilla, josta löytyy myös jumppia. Mulla itellä on Lady Linen ja Gymin yhteiskortti (saman omistajan), mut en tiedä paljonko noi Lady Linen kortit nykyään maksaa. Lady Linen jäsenet on oikeutettuja käymään myös Gymillä. Tossa vasemmalla on valikossa linkki Gymin sivuille ja sieltä löytyy voimassa oleva hinnasto. Sit on noita vähän ”huonompia” perussaleja, kuten Kotkankallio. Sen tiloista ja hinnoista en juurikaan tiedä, kun en ole koskaan siellä käynyt. Ei kuulemma ole mikään erikoinen paikka..Gymille vaan! Siellä ainakin punttimimmejä riittää 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.