Hae
Palasia Arjestani

Into pinkeenä!

Jipii, oli niin mukavaa päästä taas treenaamaan kunnolla! Luulin, et kaikki woimat olis kadonneet flunssan mukana räkäpapereihin, mut eipäs ollutkaan! Olkapääliikkeissä ja kapeessa penkissä sain jopa pientä edistystä aikaan edelliseen treeniin verrattuna ja muut nyt oli vaan sitä HC pumppailua, joissa painoilla ei niin ole väliä kunhan vaan tuntuu 😀 Noissa käsien supersarjoissa on tosi paljon päivästä kiinni mitä painoja pystyy liikuttelemaan. Eipä niissä ole tarkoituksaan vedellä mitään maksimiykkösiä tai kehittää voimaa, vaan saada aikasiks kunnon veritulva noihin niin pieniin ja säälittäviin tumppuihini.

Meni kapeessa penkissä eka sarja vähän ketuiks, petti tasapaino tai jotain ja meinasin jäädä tangon alle ensimmäisen kerran elämässäni. Onneks oli varmistaja sen verran särmänä, et kerkes nappaamaan tangosta kiinni. Onnistuin tästä episodista ottamaan jopa videon! Otin videon myös seuraavasta onnistuneesta sarjasta. Eka toisto tosin näyttää todella vaikealta, kuulemma pelkäsin jotain.. Mene ja tiedä mitä siellä pään sisällä sillä hetkellä liikkui, mut sarjan sain joka tapauksessa tehtyä loppuun asti. Teen kuulemma muutenkin kapeeta penkkiä liian kapealla otteella. Levensin otetta toiseen sarjaan ja kyllähän tuo vähän helpommalta kieltämättä tuntui, kun ranteet ei nitise natise.

No niin, sit asiaan. Lämppärinä veivasin pystysoutua sekä pystypunnerrusta eteen ja niskan taakse pelkällä mutkatangolla. Lisäks kevyttä jumppaa kiertäjäkalvosimille.

1. Pystypunnerrus smith
7, 5*40kg
10, 9*35kg Kävipäs kevyeks..

2. Sivuviparit kp
17, 15, 13*5kg Ens kerralla vois siirtyä isompiin.
14, 12*4kg
Uskaltauduin taas tekemään nää seisten ja nyt tää alkaa kulkea suhteellisen hyvin! Tein kaikki toistot suhteellisen hitaasti, lyhkäsellä liikeradalla ja kunnon puristuksella yläasennossa. Kyl tää tästä 😉 Jospa ne olkapäätkin sieltä joskus muistaisivat kasvaa ees ihan pikkusen. Oon melkein heittänyt toivoni jo niiden suhteen, kun mikään ei tunnu niihin tehoavan. Tuntuman kyllä saan joka treenissä, mut ei se näköjään riitä… blääh, sanon minä.

3. Viparit kulmassa taljassa
16, 13, 12, 10*10 lbs.
Taljassa välillä. Muru opetti hyvän tekniikan tähän ja uppos aika hyvin 😉 Palautukset 30 sekkaa.

4. Kapee pena
3*55kg tää oli se eka epäonnosistunut sarja, josta myös alla video.
5*55kg Tulihan se sieltä!
6*52,5kg
7*50kg
Eka video on siis siitä ketuiks menneestä sarjasta ja toka ensimmäinen onnistunut sarja. Ekassa sarjassa varmistamassa mun karvaisempi puolisko ja toisessa Jerry ”Rock” Ossi 😀

Sit vielä ne supersarjat käsille. Dipin tein ihan suosiolla nyt kahden penkin välissä. Toi rintalasta ei enää kestä salin telineessa dippaamista. Ei vissiin ole ihan mun kokoiselle tiitiäiselle tehty se viritelmä. Rintalasta on vieläkin kipee edellisen viikon dippailusta niin ei se sillon ihan tervettä menoa ole. Valkulle siis anomus dipin pois jättämiselle heti ens viikon tapaamisella!

5a. Pushdown v-kahvalla
15, 12*100 lbs
14, 11*90 lbs

5b. Hk scottkoneessa
13*17,5kg
12*15kg
13*12,5kg
12*10kg

6a. Dippi kahden penkin välissä
10*15kg olipas painavaa..
14, 12*10kg

6b. Hk kp seisten
11, 8*13,5kg
10*11kg

Huomenna olis sit välipäivä ja fyssarille meno. Jospa se sais taas fiksattua Jonnan entistäkin parempaan kuosiin. Meinasin ihan vallan hullutella fyssarin jälkeen ja mennä venyttelytunnille! Ei varmasti tee yhtään huonoa. Katellaan minkälainen tuntui se on. Tuntia ennen saatan kiskaista vaikkapa intervallin jos intoa löytyy.

Hei, haluatteko muuten, et kirjaan noi treenit noin tarkasti ylös vai olisiko parempi vain kertoa mitä liikkeitä olen tehnyt ja miten treeni kulki? Merkkaisin painot, jos tulisi vain ennätyksiä. Vai onko tämä systeemi hyvä?

6 kommenttia

 1. Riinu kirjoitti:

  Jollain on aikast hieno treenipaita :PSenkin nainen, nyt on munki pakko saada toi 😉

 2. Heidi kirjoitti:

  Nykyinen systeemi on ihan hyvä eli merkkaile kaikki vaan 🙂 Tuli muuten aikas hyvään väliin tuo video kapeesta penasta! Itsekin alkanut sitä nyt vääntämään ja oon miettinyt, pitäiskö ottaa kaarta vai ei… Sulla näkys ainakin olevan reilusti. Täytyypi kokeilla ens kerralla! :D-Enzyme

 3. Jonna1983 kirjoitti:

  Riinu: pakkohan se oli käydä Gee Voimasta hakemassa. Kummitteli niin pahasti mielessä :DEnzyme: mulla on kapeessa penassa ihan samanlainen asento kuin penkissäkin eli vedän ensin lavat taakse ja otan kaarta ihan reilusti. Toiset tekee kapeen penkin jalat ilmassa, mut mä ainakin tykkään tehdä tolla lailla.

 4. Riinu kirjoitti:

  Nii et mä näin oikein tuolla Jerryn sivuilla et muidu oli siel yhdes kuvas varmistamas penaa 😀

 5. Paula kirjoitti:

  Täällähän liikutellaan kauheita painoja! Musta ainakin saa merkata kaikki. Mukavampi lukea :)Tsemppiä reeneihin! t. mölliskö

 6. Jonna1983 kirjoitti:

  Riinu: joo, pääsin varmistelemaan Jerrylle parit sarjat 😉 Vähänlö oon pro :DPaula: Sanotaanko et sopivia painoja 😉 keuheista mä en tiedä mitään. Mäpä jatkan entiseen malliin merkkailua. Kaitpa siitä sit joku kitisee, jos ei miellytä. Toi sun kuvas on aika hot.. kuola..

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *