Hae
Palasia Arjestani

Aamuvatta

Nappasin pari kuvaa noin minuutti herätyksen jälkeen, kun massu oli ihan sisään päin vetäytynyt. Ilmekin on hieman herännyt 😉 Onhan tuossa vielä työmaata, et saa palikat näkyviin, mut senttejä oli näköjään lähtenyt kolme sitten viime mittauksen. Nyt vyötärön ympärys 71 cm. Ei olis kuin 9 senttiä matkaa siihen mitä se kisoissa oli 😀 Painoa tänä aamuna 66,3 eli vielä tuli eilisestä jonkun sata grammasen alas päin.

9 kommenttia

 1. Riinu kirjoitti:

  Eihä sunsta nainen oo mitää jäljellä mahan kohilta :DMääki haluuun!!!!

 2. Nessie kirjoitti:

  Tosi kiva offikunto! Oikein nätti maha 🙂

 3. Paula kirjoitti:

  Ihana maha! Aivan eri kun meikäläisen röllykkä! Siisti kunto kyllä :)ps. Musat lähti tänään postiin, pitäs olla huomenna siellä?

 4. katjuska kirjoitti:

  hyvä on :)Aamunaamakin on aika tiukka….

 5. Jonna1983 kirjoitti:

  Riina: tää tyttö vaan pienenee koko ajan. Eipä musta paljon taas jää jäljelle, kun toi ylimääräinen otetaan pois. Sitä luulee, et kehitystäkin olis muka tullut suht hyvin, mut paskan nakit sanon minä. Ei jää kuin luut jälelle..Nessie: Juu, tänks! Paljonhan tässä on vielä duunia edessä. Katellaan syksyllä sit miltä näyttää ;)Paula: Jee, huomenna pääsen fanittamaan sit aaceedeeceetä! Hih, olen niin innoissani!Katjuska: naureskelin tolle ilmeelle itekin. Ei vissiin ollut taas herääminen kovin mielekästä..

 6. Riinu kirjoitti:

  Mä tarkotin massua :(On sulle tullu ”lihhoo lissää” vaikka kuinka ja paljon… ei kiukutella siellä nyt!

 7. Helga kirjoitti:

  Tosi hienossa off-kunnossa olet! Paljon sulla oli muuten silloin 2007 kisapaino?

 8. jennanen kirjoitti:

  Näyttää kyllä tosiaan nätiltä tuo massu. 🙂

 9. Jonna1983 kirjoitti:

  Riinu: eiku ei musta muutenkaan kohta oo mitään jälellä 😀 Sillon ollaan menossa oikeeseen suuntaan rasvan osalta kun alkaa tuntua siltä ettei mitään ole jäljellä ja pienenee vaan koko ajan. Näin täällä.Helga: paraskin ultrakiree huutelija siellä 😉 Ööh, olisko mulla ollu kisapaino sillon 53-54 ja siitä olis helpolla saanu vielä ottaa monta kiloo poies.. Et kyllä tässä vielä siihenkin on reilu kymppi jäljellä!Jennanen: mä haluaisin kunnolla palikat näkyviin, sit olisin kovin tyytyväinen, mut meneehän toikin väliaikais ratkaisuna 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *