Hae
Palasia Arjestani

Rräyh!


Eilen kävin iltasella tekemässä salilla kohtuullisen hyvän rinta-hauistreenin ja päälle vielä ojentajien pumppi. Vihdoin ja viimein tapahtu jotain kehitystä vinopenkissä, sain väännettyä jopa yhden toiston enemmän kuin viimeksi 52,5 kilolla 😀 Pitää olla tyytyväinen jo siihenkin ja olenhan minä! Noi painot alkaa olla mulle jo tosi raskasta kamaa ja siks kaikki pienikin edistyminen pitää ottaa ilolla vastaan. Hauistreenissä en ehkä ollut ihan niin vaffa kuin viimeks, mut sain ainakin hauikset tosi kipeiks.. Eivät oo koskaan ollet näin kipeinä eli jotain tein ainakin eri tavalla tällä kertaa. Tekniikan parantumisella useassakin liikkeessä lienee jotain vaikutusta..

1. Vinopenkki smith
6*52,5kg Wohoo!
6*50kg
8*45kg

2. Vipunostot kp tasapenkillä
10*11kg
10*10kg
10*8,5kg

3. Penkki kp
8, 7, 6*23,5kg

4. Hk kp istuen
6*16kg Viimeks tais tulla kasi..
11*11kg Tämä sarja tooosi hitaasti, nätisti ja äärimmäisen hyvällä tekniikalla ja kovalla puristelulla.

5. Hk scott mutkatangolla
7, 6*35kg

6a. Hk scottkone
10*15kg
10*12,5kg
9*10kg

6b. Hk taljassa
9*40kg
10*30kg
12*25kg

7. Pushdown leveällä
18, 13*40kg
14*35kg

8. Päänyli ranskalainen köydellä
14*25kg
13*20kg
13*15kg

9. Abcoaster
20, 17*10kg
Teki mieli ottaa loppuun vähän vatsojakin 😉

Tänään ei ohjelmassa mitään kummempaa. Käytiin me käpöttelemässä tunnin lenkki jäällä, kun on niin hyvä ilma. Koira oli ainakin ihan innoissaan ja nuortui silmissä monta vuotta. Hassu otus.

Jos tästä lähtis vaikka filkkariin hakemaan jonkun hyvän leffan ja jumalattoman namisäkin 😀 Olen sen mielestäni taas ansainnut. Vähän tekis mieli lähtee tänään liikenteeseen, kun olis erotiikkabingokin tänään Maljassa ja lisäks Henkan 20 vuotis synttäri eli ilmaista juomaa olis ainakin tarjolla. Olo on kuitenkin jo nyt sen verran väsynyt, et tuskin mä jaksan taaskaan lähtee mihinkään. Enhän mä koskaan lähde. Ehkä säästelen sinne toukokuulle Turun reissulle. Sit oliskinkin ollut ottamatta alkomahoolia semmoset seittemän kuukautta. Hirveesti ei tule baareissa vapaa-ajalla juostua, kun saa viikonloput siellä katella urpoja töiden merkeissä.

Jepjep, namisäkki kutsuu!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.