Hae
Palasia Arjestani

Ei minkään virkku

Ihmisistä sanotaan monesti, et on joko aamun virkku tai illan virkku. Mä en oo yhtään minkään virkku. Haluan mennä illalla aikasin nukkumaan, nukkua pitkälle aamupäivään (klo 11 asti) ja mielellään ottaa vielä päivällä pikku unet. Syytän tästä vain ja ainoastaan geenejäni, iskän vika. Olin kuulemma jo pikku vauvana ollut varsin hyvä uninen ja helppo lapsi. Yöunet oli jo silloin 8h luokkaa. En välttämättä ees herännyt yöllä syömään. Mahto olla mammalla helppoo 😉 Ei tää nyt enää niin kivaa ole, kun väsyttää aina, tana! Joka päivä tekis mieli mennä päikkäreille jo kolmen tunnin hereillä olon jälkeen. Hitto soikoon, enkö olis voinut tulla mutsiin ja pärjätä 4-5 tunnin unilla??? Vaadin uudet geenit välittömästi!

Sain sentään kammettua itteni tänään salille takajalkojen, pohkeiden ja vattojen kimppuun. Kokeilen takareisiprässissä samaa tekniikka kuin eilen etujaloille, ei toiminu. Kyllähän se hapotti aika kivasti, mut alaselkä väsyi tosi helposti enkä tiedä miks. Maaten koukistukset tein tosi hitaalla ja puristelevalla tekniikalla ja siinä tiputtelinkin vähän painoja pois, siinä uus tekniikka toimi! Prässin aion tehdä tästä lähtein niin kuin ennenkin eli vähän nopeemmin pumppaamalla, koska se toimii mulla näköjään parhaiten. Ei ainakaan alaselkä kärsi sillä tavalla.

1a. Takareidet maaten
13*35kg
12*30kg
14, 13*25kg

1b. Prässi takareisille
12*190kg
14, 12, 12*180kg ja alaselkä aivan jökkiin..

2a. Haarakyykky smith
10*90kg huh, miten painavaa!
11*85kg
12*80kg

2b. Suorinjalon mave kp
15, 14, 12*18,5kg

3. Pohkeet seisten smith
10, 8, 7*95kg

4. Pohkeet istuen
10*35kg
10*30kg
12*25kg

5. Abcoaster
16, 15, 13, 12*12,5kg

6. Jalannostot
12, 11*BW nää roikkuen
20 ja tää penkiltä.

Ei ollu mikään maailman paras idea tehdä jalannostoja roikkuen, kun on edellisenä päivänä reenannu etujalat. Painovat nimittäin noin tonnin.. Treenin loppuun vielä 30 minsaa kuntopyörää kera Seiskan. Semmosta shittiä lukiessa aika menee kyl hurjan nopeesti. Nyt on taas viikon juorukiintiö aika lailla täynnä.

Ei tullu taaskaan otettua kuvia/videoita, mut surffailin äsken netistä vähän kaikennäköistä kuvaa. Tässäpä muutamia..

aivan kauhee! Näyttää niinku noita käsiä olis vähän photoshopattu. Melekonen housewife… Mamma lähteny vähän takapihoille pumppaamaan.

Itseäni alkaa vähän huolestuttaa, kun musta tän muidun fysiikka näyttää aika kivalta, antakee anteeks! Kyllä mä tommoset lihat ittelleni huolisin, saa vaan jokusen vuoden vielä reenailla 😀

Meitsi diggailee yleisurheilijoiden fysiikkaa aika lailla. Kattelen kisoja ihan vaan siistejä bodyjä nähdäkseni 😉

Hell yeah! Mulle kans tommoset koivet ja samanlainen mekko..

On lihhoo, mut on tyttö vielä kauniskin! Mun mielestä bodatuilla naisilla pitää myös olla naisen näköiset kasvotkin.

Kaunis kuva, kivat värit ja kuvakulma. Eikä toi kroppakaan mitenkään pahan näköinen ole..

Nice..

Eiköhän näitä tässä jo ollutkin! Kaikki kuvatukset on haettu googlettamalla hakusanalla bodybuilding women. Haastan KAIKKI blogia kirjoittavat naiset (jotka tän sattuu lukemaan) hakemaan netistä vähintään kaksi omasta mielestään aivan kauheeta kuvaa ja kaksi siistiä/puhuttelelevaa kuvaa ja liittämään ne blogiinsa! Siinäpä teille tekemistä… 😀

5 kommenttia

 1. Riinu kirjoitti:

  Muista Jonna et patti kasvaa levossa 😉 Ja nukkumien on kivaa…Onhan tuo biitsi-pimu aika rouhee, kelpais kyllä mullekki… mul on jo yks nettipotarikuva tuol omas eilises postaukses, tarvii ettii toinen 😀

 2. Paula kirjoitti:

  Ok. Tää pitää joku päivä tehä 🙂

 3. jennanen kirjoitti:

  Jep. Teen tän pikimiten, mutta nyt töissä en viitti. Muutama aika kauhee löyty jo ja hyviä kuvia on kyllä paljon! 🙂

 4. Heidi kirjoitti:

  Tunnustan. Kattelen myös niitä yleisurheilukisoja 😮 Kaunista pyöreetä lihaa :D-Enzyme

 5. Jonna1983 kirjoitti:

  Riinu: se sun blogis potarikuva oli kyllä aika ihq 😀 Niin ja ei ne sunkaan kuvat mitään huonoja olleet.. olisin laittanu yhen niistä tohon kuvalistaan jos olisivat olleet jo sillon näytillä! Varsinkin se sun messenger kuva on huippu! Laitas muuten sekin näytille.Paula&Jennanen: kuvia näytille pikimmiten! Netistä löytää kyl kaikkee kivaa, kun jaksaa vaan etsiä.Enzyme: olis pitäny rueta nuorempana yleisurheilijaks 😉 Siltä pohjalta olis varmaan jo aika kivoissa lihoissa. Järestään kaikki entiset yleisurheilijat saa aika helposti kerättyä lihasta. On se heleppoo toisilla 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *