Hae
Palasia Arjestani

Levon tarpeessa


Ompas ollut rentouttava viikonloppu kerrassaan. Oon nukkunu taas semmosia vajaan kuuden tunnon yöunia, treenannut ja käynyt töissä. Univelkaa on siis kertynyt enemmän kuin riittävästi enkä uskalla tänään ees nukkua päikkäreita, kun en sitten saa yöllä unta. Aamulla pitäis kuitenkin kuuden aikaan olla jo hereillä.. Eilen en kerta kaikkiaan olis jaksanu mennä töihin, mut oli kuitenkin pyhä tunnin ja hyvät rahat tiedossa niin pakkohan se oli. En muista millon viimeks olisin oikeesti toivonut kiire iltaa!Ei taida olla kaikki ihan kotona tällä tytsyllä.. 😀 Suht kiireisen illan kuitenkin sain, tekemistä riittä koko ajan ja pysyin hereilläkin koko illan. Hyvä minä. Tosin kaksi kuppia kahvia ja pari kofeiinitablettia saatto auttaa asiaa. Mulla oli puolen yön jälkeen niin paljon virtaa etten meinannu housuissani pysyä.. Meni muuten suhteellisen kauan ennen kuin sain yöllä unen päästäkään kiinni. Joku tais käydä vähän ylikierroksilla 😉

Iltapäivällä kävin normaaliin sunnuntaiseen tapaan vääntämässä tissit ja hauikset pois alta. Kevyen viikon jälkeen tosin vaihdan treenipäivä niin, että sunnuntaille tulee taas välipäivä. Ei pyhänä saa rehkiä. Pääsin testaamaan uutta ohjelmaa ja olihan tuo melkonen.. On meinaan paikat aika kipeinä tällä hetkellä.

1a. Vinopenkki kp
11, 8*21kg
10*18,5kg
Yritti tuo isäntä nakata käteen heti kakskolmoset, mut mun mielestä ei kyllä ole mitää järkeä heti yrittää mahdollisimman isoilla painoilla varsinkaan, kun en ole käsipaino vinopenkkiä tehnyt piiiiitkään aikaan. Ensin haetaan liikerata ja tuntuma ja sit vasta siirrytään isompiin painoihin. Nih.

1b. Ristitalja
13, 12, 10*30 lbs

2. Penkki
9, 7*50kg
Vähän oli tässäkin hakemista tekniikan kanssa pitkän tauon jälkeen. Kyllä se taas siitä pikku hiljaa.

3. Vipunostot kp tasapenkillä
9*11kg
9*9kg
12*7kg
10*6kg
Palautukset 30 sekkaa. Aika tuskaista menoa.

4. Hk kp vinopenkillä
10, 9*11kg
Tästä liikkeestä napsittiinkin sit useampi kuva..

5. Hk scott suoralla tangolla
8, 6*25kg
Olipas omituista tehdä suoralla tangolla tätä. Ei se silti huono ollut!

6a. Hk scott mutkatanko
12*27,5kg
11*25kg
11*22,5kg

6b. Keskitetty hk kp
12, 10*6kg
10*4kg
Tää supersarja olikin loistava! Vähän on hakemista ton keskitetyn kanssa, kun en oikein osaa päättää et miten olis paras tehdä. Kylläpä sekin siitä muotoutuu, kun kokeilee vähän eri tekniikoita ja kyselee viisammilta neuvoja.

7. Pushdown leveällä
12*90 lbs
12*80 lbs
12*70 lbs
Palautukset 30 sekkaa.

8. Päänyli ranskalainen tangolla taljassa
14*70 lbs
13*60 lbs
15*50 lbs
Tässä samat palautukset.

Oikein hjuva treeni kaiken kaikkiaan. Nyt tulee lepopäivä todellakin tarpeeseen, koska tuntuu vähän joka paikka olevan kipeenä. Ajattelin mä tänään tehdä jonkun kevyen aerobisen, jos vaan jaksan. Jos ei kiinnostaa niin sitten en tee, kun ei ole mikään pakko. Venytellä kyllä pitäis jossain välissä. Nyt mä kuitenkin hilaudun takasin tohon sohvalle, otan mukavan lököasennon ja alan katsella boxilta melekosen hyvä ohjelmia 😀 CSI:ta olis ainakin siel vajaa kymmenen jaksoa, et todennäköisesti mut löytää vielä neljän tunnin päästäkin sohvalta samasta asennosta..

5 kommenttia

 1. Riinu kirjoitti:

  Hitto sä oot ruskee!!!! 😛

 2. Anna kirjoitti:

  Komeat haukkakuvat! Ja kaunis rusketus tosiaan! Tsemppiä treeniin!

 3. inkapee kirjoitti:

  Hyviä kuvia taas =)Mäkin kattelin, että onpa Jonna ruskee *kade*. Mä oon valkoinen kuin mikäkin kalkkuna. Yäk!

 4. Jonna1983 kirjoitti:

  Mä oon kestoneekeri ympäri vuoden 😀 Pari kertaa solkussa näköjään riitti taas saamaan pienen värin pintaan. Jos kerran kerkeis ennen lauantaita käymään niin olis aika jees. Vähän niinku olis pro tanit vetäny niskaan 😉

 5. Riinu kirjoitti:

  Voi ei, kyllä munki pakko sit viel ehtii toisen kerran täl viikkoo ku muuten näytän olmilta sun vieres (*lue: samassa kuvassa) 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *