Hae
Palasia Arjestani

Jonnana elämisen vaikeus :D

Eilen sain raahattua itseni taas salille aerobisen pariin. En jaksanu vääntää mitään normaalia ja tylsää niin kehittelin sit ironcardio-session! Otin neljä sarjaa rinnallevetoa ja smithkyykkyä superina, kevyillä painoilla ja pitkää sarjaa nopeeseen tahtiin pumpaten. Samanlaista settiä vielä kolme sarjaa kulmasoutu ja niskantakaa punnerrusta tangolla. Kaiken kruunas muutama sarja hauiskääntöä, kun teki mieli pumppailla vähän käsiäkin 😀 Niitä ei koskaan voi treenata liikaa!

Nii, mut saatiin houkuteltua sinne kisojen jatkoillekin. Vaikka en vissiin ihan hirveesti suostuttelua tarvinnu 😉 Nyt on vaan se ainainen onkelma edessä eli mitkähän rytkyt sitä vetäis niskaansa, että näyttäis edes etäisesti ihmiseltä.. Mihkään kauppoihin en kerkee juoksemaan eli joutuu tonkimaan omaa vaatekaappia, yyyyh.. Boring! Tukkakin pitäis värjätä ja kaikkee. Ihan liikaa joutuu taas panostamaan 😀 Jos vetäis vaan karvahatun päähän, reinot jalkaan ja jonkun Karhun vanhan verkkapuvun päälle. Eiks ois ihan hyvä? Erottuis ainakin joukosta..

tänään kävin vääntään sit etureisiä, pohkeita ja vattoja. Ei mitään erikoista kerrottavaa. Otin taas samalla vanhalla ohjelmalla reidenojennusta, smithkyykkyä, prässiä, pohkeita seisten ja vattoja taljassa lyhkäsillä palautuksilla ja pitkillä sarjoilla. Alaselkä ei oikein taas tykänny treenistä, jotain vikaa siel vissiin on. Mut näillä mennään siihen asti kun pääsen taas kiropraktikon käsittelyyn.

Huomenna sit takajalkoja ja kaikkee muuta kivaa tiedossa. Nyt unten maille, jossa ois pitäny olla jo tunti sitten..

Yksi kommentti

  1. Kuntoguru kirjoitti:

    Moi JonnaKiinnitin huomioni etenkin sanoihin ”sain raahattua” ja ”levon tarpeessa”. Nuo eivät ole hyväksi CBB-projektillesi, sillä liian vähän energiaa = huono treeni = heikko kehitys.En ole selvillä miten jaksottelet harjoittelusi intensiivisyyttä. Voisit ehkä yrittää lisätä tehoja viikko viikolta vaikka kolme viikkoa ja pitää sitten yksi kevennetty viikko.Tsemppiä Sinulle toivottaa ”kuntoguru”.http://kuntoguru.blogspot.comhttp://www.kuntoguru.com

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *