Hae
Palasia Arjestani

punttisalisali, puntti-Jonna :D

Jos joku ihmettelee otsikkoa niin sen idea tulee tästä biisistä. Suorastaan loistavat sanat 😀 Melekonen helmi.

Oikein hjuva treeni taas takana. Vähän alkaa tosin toi niskan ja yläselän jumitus vaivaamaan treeneissäkin, mut jospa saisin ton isännän hierontahommiin huomenna niin helpottais. Kiropraktikolla käyntiäkin pitäis alkaa suunnittelemaan, koska sinne on melkein kuukauden jonot..

Heräilin tänään jo siinä viiden pintaan ja olin ihan varma, et olisin tosi väsyny kun pääsen duunista, mut mitä vielä! En olis millään malttanut ottaa ees normaaleja woimaunia ennen salille lähtöö. Piti melkein pakottaa itsensä nukkumaan. Nytkin on kauhee duracell olo koko ajan. No, mennään tunti eteen päin niin johan alkaa tyttö hyytymään 😉 Salilla tänään olkapäitä ja käsiä. Oli taas noi käsien supersarjat melkosen tuskaista settiä. Aivan jätkyttävä pumppi niistä ainakin tulee!

1. Pystypunnerrus smith
5*42,5kg
10, 9*30kg Nää sarjat niskan takaa. Taidan vaihtaa taas tähän versioon vähäks aikaa. Vaihtelu virkistää 😉

2. Sivuviparit kp
14, 13*7kg
14, 12*6kg

3. Arnold kp
8, 6*13,5kg
Uskaltautuskohan kuustoistasten kimppuun jo ens kerralla? Ei niillä kyllä kovin pitkää sarjaa saada aikasiks, mut joskushan nekin on vaan otettava kokeiluun. Tää on kyllä yllättävän raskas liike, mutta helvetin hyvä! Kaikki raskaat liikkeet on hyviä 😉

4. Viparit kulmassa kp
14, 13, 11*7kg
12*6kg

5. Etuviparit kp
13*8kg
12*7kg
12*6kg
Palautukset 30 sekkaa.

6a. Hk kp seisten
16, 13, 11*11kg
13, 11*10kg
Ens kerralla sit alotellaan isommilla hantteleilla.

6b. Hk scott taljassa
15, 11*60 lbs
14, 11*50 lbs
14*40 lbs

7a. Ranskalainen mutkatangolla
11*30kg
13, 10*25kg
12*22,5kg
14*20kg

7b. Pushdown kapealla
15, 10*70 lbs
11*60 lbs
14, 12*50 lbs

Huippu setti, ei voi muuta sanoa. Vielä kun saan noi epäkkäät ja yläselän auki niin, johan alkaa kulkea! Ens viikolla piti olla kuntotsekkaus valkun luona, mut saa nähdä pääsenkö lähtemään Tampereelle harjoittelun takia. Se selviää vasta perjantaina. Olishan tuo ihan hyvä päästä nyt lähtemään sinne, koska valmentajakaksikko onkin sit toukokuussa Jenkkilän puolella..

Huomenna välipäivä salilta, mut jotainhan sitä olis keksittävä itsenä kiusaks. Ajattelinkin suunnata kohti Puijon portaita ja tehdä siellä kunnon intervallitreenin. Pohkeet saa ainakin siinä touhussa kunnolla kyytiä! Uuden kisunkin pitäis tulla meille päivänä minä hyvänsä. Eihän sitä tiedä vaikka jo huomenna kämpässä kehräisi simskuja kaksin kappalein!

Ei tullut treenistä otettua nyt kuvia niin pistetääs pari räpsyä kisoista. Näissä silmä lepää.. kuvien laatu ei tosin ole mistään parhaasta päästä, pahoitteluni!

3 kommenttia

  1. trainingday-octavia kirjoitti:

    Toi biisi, hohoo. Jää kivasti soimaan päähän. Very musical, rock rock 😀

  2. Anonymous kirjoitti:

    Pakko oli tulla kommentoimaan edellisen postauksesi salikomiikkajuttua! Olin itse samaan aikaan kanssasi salilla ja ihmettelin myös yhden kaverin kulmasoutu (?) tekniikkaa. En tiedä olikom kyseessä sama kaveri, josta kerroit, mutta olettaisin näin. Joillekin näyttää olevan tärkeämpää malmin määrä tangossa kuin kunnon tekniikka..Sulla näyttää treenit kulkevan! Olet kehittynyt todella hyvin, joten ei kannata ainakaan ottaa itseensä muiden typeristä kommenteista. Kateelliset huutelee :DJatka vaan samaan malliin niin olet varmasti iskussa 2010!-K-

  3. Jonna1983 kirjoitti:

    Octavia: eikö vaan 😀 Kerran kun kuuntelee niin soi päässä vielä viikon samoilla tulilla..K:Ei tässä ole tarkoitus ainakaan keveyemmin ottaa treenejä eli jos terveenä vaan pysytään niin enköhän mä jotain vielä kerkee saada aikasiks ennen dieetin alkua 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *