Hae
Palasia Arjestani

some tits and pikeps


Kuva ei liity yhtään mihinkään 😀

Eilen saliloimaan ruhtinaallisten yöunien jälkeen ja vuorossa rintaa ja hauista. Oli meinaan perjantai-ilta aika hiljainen tuolla ravintolaelämässä, missään ei ollut ketään. Itekin pääsin töistä jo kaksi tuntia aiemmin. Menin sit kotiin kiltisti nukkumaan, kuten kunnon kristityn tytön kuuluukin 😀

Aika pienellä fiilauksella sain enemmän irti perjantain selkätreenistäkin! Tais tulla ohjelmaan pari sarjaa lisää ja nyt on selkäpuoli aivan kökkönä! Kyllä mä vielä kasvatan itelleni kunnon wingsit, samanlaiset kuin Minna Vennolla, joojookasvatankasvata. Saattaa vaan joku vuosi upota siihen projektiin..

Mulla on nyt paha kriisi tän blogin kanssa. Tai ei ehkä niinkään blogin vaan itseni ja surkeiden ja epähauskojen kirjoitusteni kanssa. Olis niin kiva osata kirjottaa hauskasti ja keksiä kaikki kivoja ja mielenkiintosia juttuja niin kuin esim. Paula. Mä oon niin kovin tylsä ihminen.. Ehkä mä joku päivä opin kirjottamaan muistakin jutuista kuin pelkästään treeneistä. Yritystä ainakin on!

No siihen treeniin sitten. Tähänkin treeniin oli salakavalasti tyrkätty parit extrasarjat. Ihan hyvä, että satuin vilkasemaan ohjelman paperiversiotakin välillä. En normaalisti enää juurikaan kattele paperista, et mitä pitäis tehdä kun muistan ne jo aika hyvin ulkoa. Muuhun mulla ei muistikapasiteettia sitten riitäkään.

1a. Vinopenkki kp
8, 6*23,5kg
7*21kg

1b. Ristitalja
10*40 lbs johan kävi painavaks.
12*30 lbs
14*20 lbs

2. Penkki kp
7*23,5kg
10, 7*21kg
Piti tehdä tangolla, mut en tehnyt. Penkkipaikka oli vallattu totaalisesti enkä jaksanu jäädä jonottelemaan. Ei tuo jonottaminen ja odottaminen ole mun hermoille hyväksi 😀

3. Vipunostot kp tasapenkillä
11*10kg
10*8,5kg
15, 12*6kg
Kauheeta kidutusta. Palautukset 30 sekkaa.

4. Hk kp vinopenkillä
6*13,5kg Ei nouse enempää, kele! Ens kerralla sit..
9*11kg

5. Hk scott suoralla tangolla
6*25kg Ihmettelin, et miten tuntuu näin raskaalta ja vammaselta muutenkin. Joku urpo oli joutessaan käynyt vääntämässä tukea alemmaks, kun vaan selkäni käänsin. Kiitti vaan. Aina kannattaa syyttää muita. Itsessähän ei koskaan ole mitään vikaa 😀 Ite sen tuen olin varmasti laittanu väärille kohille..
8*22,5kg

6a. Hk scott mutkatangolla
13*27,5kg
12*25kg
15*22,5kg

6b. Keskitetty hk kp
13, 10*6kg
13*4kg

7. Pushdown tangolla
17, 12*40kg
13*35kg
15*30kg
Palautukset 30 sekkaa.

8. Päänyli ranskalainen köydellä
14*25kg
12*20kg
12*15kg
18*10kg
Samat palautukset tässäkin.

Titisit on aika kipeet eli reeni on taas kerran mennyt perille! Kyllä mä vielä tästän kasvan ja kehityn 😉 Kävin muuten inbodyssa. Viimeks oon käyny joskus 5-6 kuukautta sitten. Painoa oli edellisestä mittauksesta muutama kilo vähemmän ja rasvaprosentti yli 3% pienempi. Lihastakin oli sen mukaan tullut jonkin verran lisää. Ompa sitä peilinkin mukaan tullut lisää, mut rasva% pieneneminen oli positiivinen yllätys.

Jeps, nyt mä lähen firman vappubileisiin, selvin päin. Tiedossa Texas hold´em turnaus ja todellakin aion voittaa sen. Pomot oli luvannu jonkun kivan yllätyspalkinnon. Aivan varmaan joku Rahismuki tai lippis. Jipii, muki mulla jo onkin, kun voitin viimeks Fastpoker turnauksen. Pitäisköhän alkaa pokeriammattilaiseksi?

7 kommenttia

 1. crue kirjoitti:

  Äläs nyt stressaa olevasi jotenkin epäkiinnostava kirjoittaja ! 😀 On ihanaa kun jokaisella on oma tyylinsä kirjoittaa ja kaikilla omanlaisensa jutut. Ja sun blogi on hyvä just siksi, kun se on niin jonnamainen. Jatkapas siis vaan samaan malliin 🙂

 2. Anonymous kirjoitti:

  Sä oot just hyvä kirjottaan blogiin, mä ainakin tykkään sun jutuista kovasti :)joten jatka vain samaan malliin!!Hilma

 3. Elina kirjoitti:

  Et nyt ainakaan lopeta blogin pitämistä! Merkintöjäsi on ilo lukea. 🙂

 4. Paula kirjoitti:

  Joo, tää on just hyvä! 🙂 Mää taas en osaa kirjoittaa asiallisesti, sekin taito ois kätevä olla kuitenkin? Mutta kiitos kohteliaisuudesta–> Rogerin kuvat tulevat tänään sitten esille ;D

 5. Anonymous kirjoitti:

  Höpö höpö. Sulla on hassun hauska oma tyyli, jatka samaan malliin 😀

 6. Anonymous kirjoitti:

  mä ainakin luen tätä säännöllisesti ja mielenkiinnolla. sitte ku jonna vielä tulis ja ruoskis mut salille niin ois jees :Dt. Hessu

 7. Jonna1983 kirjoitti:

  Hehe, en mä mitään lopettamassa ole! En tosiaankaan 😀 Välillä vaan iskee kriisi, kun en oikeesti osaa kirjottaa, mut ehkä mun ei sit tarttekaan ;)Suuri kiitos kaikille! Ootte ihkuja 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *