Hae
Palasia Arjestani

Onsdaagi ogh torstaagi

Oon viikolla ollut taas niin väsynyt etten oo jaksanu paljon koneella istua. En tiedä johtuuko tästä valoisuudesta vai mistä, mut oon viime aikoikoina nukkunut todella levottomasti. Heräilen pitkin yötä ja muutenkin uni on tosi pinnallista ja herään pieniinkin ääniin. Asiaa ei yhtään auta se, että kissan pitää jostain kumman syystä alottaa joka aamu järjetön juoksuralli jo ennen viittä.. Noo, tässäpä tulee nyt päivityksia ainakin keskiviikolta ja torstailta.

Paula oli heittänyt blogissaan haasteen kertoa Miksi kirjoittaa blogia, lukea niitä, kommentoida niihin? Itse aloitin pitämään treenipäiväkirjaa netissä joskus vuonna nakki. Ekan treenipäiviksen laitoin pystyyn Pakkikselle ja siellä viihdyinkin aika pitkään. Jostain syystä siellä kirjoittelu alkoi tökkiä ja siirryin Fastille, josta tykkäsinkin siitä paljon enemmän. Fastilta siirryin sitten tänne ja alkuun jaksoin päivitellä kahteen paikkaan, mut ei enää aika riittäisi kahteen paikkaan kirjoitteluun enkä haluaisi samoja tekstejä kirjotella molempiin. Alun perin aloitin nettiin kirjoittelun, koska halusin laittaa ylös kaikki treenit kuvamateriaalin kanssa ja saada kommenttia omista treeneistä sekä päästä yhteyksiin saman henkisten ihmisten kanssa. Kuvia tuskin tulisi muuten otettua näin paljon ellei niitä ottaisi blogia varten. Ja mistäs muusta kehityksen näkisi paremmin kuin kuvista? Blogikirjoittajaksi siirryin, koska halusin kirjoittaa välillä muistakin asioista kuin vain treeneistä. Yritän opetella sitä taitoa vieläkin 😀

Minä luen blogeja yksinkertaisesti uteliaisuudesta ja lisämotivaation vuoksi. Muiden treeneistä saa hurjasti vinkkejä omiin treeneihin ja on tosi motivoivaa katsella kuvia, joista näkee kehityksen! Blogien kautta olen saanut paljon hyviä ruokaohjeita ja tietoa uusista ja mielenkiintoisista tuotteistakin. Blogien kauttaa olen saanut myös tosi paljon uusia ystäviä ja se on todella hieno juttu! Tunnustan, että itsekin kommentoin muiden blogeihin aivan liian harvoin, vaikka kirjoitus herättäisikin paljon ajatuksia. Itse ainakin haluaisin saada enemmän kommentteja ja siksi aion panostaa omasta puolestani muiden blogeihin kommentointiin. Munkin blogissa käy suhteellisen paljon jengiä lueskelemassa, mutta aika harva sitten kuitenkaan jättää puumerkkiä mikä on tosi harmillista. Eiköhän ryhdistäydytä porukalla? Itse haluaisin ainakin saada lukioilta toiveita kirjoitusaiheiden ja kuvien osalta. Varsinkaan muusta kuin treenielämästä ei tule helposti kirjoitettua, koska en yksinkertaisesti tiedä mikä muita kiinnostaa.

Kohta koittaa Jonnalla päiväuniaika eli seuraavaks keskiviikon olkapää-käpälä-treenin kimppuun. Pitää taas yöks mennä duuniin ja meinasin nukkua vähän aikaa niin saatan jopa olla ystävällinen ja virkeä koko työvuoron ajan 😀

1. Pystypunnerrus smith niskan takaa
7*37,5kg
8*35kg
8*32,5kg Loistava liike!

2. Sivuviparit kp
13*8kg aika raskasta..
14, 12*7kg
13*6kg
Kaikki sarjat melko lyhkäsillä palautuksilla.

3. Arnold kp
4+1*16kg Ahneella on paskanen loppu eli aivan liian raskasta oli..
7*13,5kf

4. Etuviparit kp
13*8,5kg
13*7kg
14*6kg
13*5kg
Palautukset 30 sekkaa.

5. Viparit kulmassa kp
15, 12*8kg
13*7kg
12*6kg
Tässä kans puolen minsan palautukset.

6a. Hk kp seisten
12, 9*13,5kg
12, 9*11kg
12*10kg

6b. Hk scott taljassa
14, 10*70 lbs
10*60 lbs
13, 10*50 lbs
Tää on melekosen saatanallinen supersarja. Jo ekan setin jälkeen meinaa usko loppua ja itku päästä.

7a. Ranskalainen mutkatangolla
12, 9*30kg
14, 11, 10*25kg

7b. Pushdown tangolla
14, 11*70 lbs
11*60 lbs
15, 12*50 lbs
Ja ojentajat myös ihan muussia;)

Tää olkapääreeni on joka kerta yhtä uuvuttava. Ois voinut luulla, että kroppa alkais jo tottua tähän vääntöön, mutta ei.. Sain jopa painojakin nosteltua joissakin liikkeissä! Nykyään ei noi painotkaan ihan hirveellä kohinalla nouse, joten pienestäkin kehityksestä pitää olla onnellinen. Hitaasti, mutta varmasti sitä kasvetaan. Toivottavasti ainakin!

Torstaina muuten sain revittyä ruhoni pois lämpimän peiton alta ja aamulenkille! Vähän mä olen ylpeä itsestäni. Ens viikolla pitäis melkein yrittää nousta ainakin kahtena aamuna samoihin aikoihin, koska viikonloppu menee Turun hulinassa enkä oikein jaksa uskoa, että ollaan Riinan kanssa mihinkään aamulenkeille menossa. Iltalenkille kylläkin, mutta korkkareissa 😉

Torstai-iltana saatiin vihdoin ja viimein meille se toinen kisu nimeltään Eva. Hän on niin kovin kaunis laikku siiamilainen. Nyt vasta ymmärrän miksi meidän vanhemman kisun, Lolan, kasvattaja sanoo Lolaa rumaksi ja kuranaamaksi. Kyllä se Evan rinnalla vaan on vähän rumilus, mutta silti niin loistava persoona ja elämäni valo ja kirkkaus 😀 Lola ja Eva on rinnakkain vähän niinkuin mun viereen laitettais joku Heidi Klum tai muu supermalli 😉 Enpä mä noita kisuja ulkonäön vuoksi olekaan hommannut vaan sen vuoksi, että ne ovat tosi ihania persoonia, seurallisia ja fiksuja kissoja. Melkonen kissatappelu meillä on ollut menossa torstaista lähtien, mutta nyt alkaa tilanne jo vähän rauhottumaan. Tuolla sohvalla ne nytkin nukkuuvat melkein vierekkäin, mamman mussukat.

Nyt tää painuu unille, huomenna lisää päivityksiä!

9 kommenttia

 1. ikitalvi kirjoitti:

  No, mua kiinnostaisi kuulla miten aikoinaan edistyit aloittelijana, ja missä tuli aluksi lyötyä päätä seinään — jos siis oli mitään sellaista.Lisäksi haluaisin kiittää kun jaksat laittaa niin usein kuvia ja videoita. Tsemppaa tällaista nirunaru vasta-alkajaa, ja on siitä apua muutenkin. 😎

 2. jennanen kirjoitti:

  Tuo pystypunnerus smithissä on kyllä hyvä liike! Käy sinne minne pitääkin. :)Ittellä oli se vähän aikaan ohjelmassa, mutta nyt se ei enää siihen kuulu. Joku 30kg tuntu jo meikäläisellä.Tsemppiä treeneihin!

 3. Sandra kirjoitti:

  Pistähän kuva uudesta kissatulokkaastakin 🙂 Mua kiinnostaa lukea treenien lisäks esim. lemmikkien kuulumisia, ruokaohjeita ja ihan semmosta yleistä höpinääki.

 4. katjuska kirjoitti:

  Mäkin haluaisin kissan niin kovin ja Siamilaisen :)Kuvaa kissasta kehiin siis…

 5. Riinu kirjoitti:

  Voi, se kissi tuli SITTENKIN torstaina :DHyvä hyvä!!Mä luulen et meitin aamulenkki sijoittuu siihen ”baarista kotiin” kellonaikaan 🙂 voidaan me tuolta kyliltä kävellä mun luo, ei sieltä ole kuin 6km matkaa… Juujuu, uudesta neidistä kuvia sit ku ehdit!!!!

 6. Paula kirjoitti:

  Kisusta kuvia!! :)Ja emännästä myös lisää posekuvia salikuvien lisäksi? Hauis tiskiin! 8D

 7. Anna kirjoitti:

  Kuvia Evasta ja Lolasta kehiin! Kissakuvia ei voi koskaan olla liikaa! Toivottavasti suhde kehittyy neideillä vielä tosi ystävyydeksi (ettei tarvii hakea lohtua oudoista paikoista: http://www.break.com/usercontent/2008/5/loving-cat-505091.html)Mua kiinnostaisi saada uusia resepti-ideoita, eli voisit joskus aina lisätä myös jotain kokkailustooreja treenin ohessa tänne päivyriin. Joka tapauksessa tosi kiinnostava sun blogi on ja vaikka et muuttaisi mitään niin luen suurella mielenkiinnolla kaikesta myös vastaisuudessa! =)

 8. Helga kirjoitti:

  Aika lailla samoja ajatuksia kuin muillakin höpöttäjillä eli kisuista kuvia ja ruokajuttuja juu 😛 Ja makean värinen tuo sun treenitoppi!

 9. Jonna1983 kirjoitti:

  Hui, meinas silmät tippua päästä, kun katoin et KAHDEKSAN on käynyt jättämässä puumerkkinsä!Mä en hirveesti kokkaile mitään ”erikoisuuksia” mut voishan sitä aina postauksen yhteydessä mainita mitä on tullut syötyä. Aika perussettiä ne on: puuroa, riisiä/pastaa, kanaa/jauhelihaa, blaa blaa 😀 Muutamia hyviä ohjeita oon bongannut nyt netistä kun vaan sais kokeiltua. Ei ne välttis mitään varsinaista ”bodyruokaa” ole, mut varmasti hyviä kuitenkin..Pitää tänään laittaa kamera laulamaan ja ottaa kisuista kuvia. Kauhee ralli täällä menossa tälläkin hetkellä 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *