Hae
Palasia Arjestani

persdag och lörsdaagi

Ja sit seuraa loput päivitykset reenilöistä. Kissapostauskin tulossa kenties myöhemmin 😉 Täytyy todeta vielä tähän väliin, et en sit tänäkään aamuna mennyt aamulenkille. Heräsin vasta vaille kaks ja vatsa huuti tyhjyyttään. Käynpä sit vaikka iltalenkillä. Turha sitä on itseään rääkätä, kun ei se mikään maailmanloppu ole jos ei aina jaksa tehdä kaikkea mitä pitäis. Ei itsensä pakottaminen autuaaksi tee, sen olen huomannut. Koska valkutkin sanoi ettei painon tarvitse enää laskea niin en ota turhaa stressiä aerobisista vaan teen ne fiiliksen mukaan. Yritän kuitenkin joka viikko tehdä useamman session airooppista. Onhan sekin jo jotain. Venyttelyyn pitäis edelleen panostaa enemmän, siinä mä oon tosi huono..

Perjantaina menin suoraan harjoittelusta salille tarkoituksena vääntää selkää ja olkapäitä. En jaksa nykyään enää ottaa mitään kauheeta stressiä reeneistä ja varmaan senkin takia ne sujuu koko ajan paremmin. Kyllä se lihas kasvaa, vaikka joka kerta ei ennätyksiä tehtäiskään. Kehittyminen on niin paljon muustakin kiinni kuin vaan ennätyksistä ja aina vaan suurempien rautojen nostamisesta. Nykyään treenaan muutenkin paljon fiksummin kuin ennen ja enemmän kroppaa kuunnellen. Hyvä tästä vielä tulee 😉 Meitsin fysiikasta siis. Eihän se koskaan ole valmis, mut eteen päin mennään kuitenkin koko ajan ja sehän se on pääasia, eiks vaan?

1. Leuat
9*2,5kg
9*BW Nämä kaks sarjaa leveellä myötäotteella.
9, 8*BW ja nämä suht leveellä vastaotteella.

2. Kulmasoutu mo
7*67,5kg
8*62,5kg

3a. Pullover köydellä
15*80 lbs
13*70 lbs
16*60 lbs

3b. Kapea alatalja
12, 10*60kg Pikku hiljaa nostellaan taas painoja ylös päin..
12*55kg

4. Mave
7, 4*110kg
7*102,5kg
Jouduin kehittelemään maveen ihan ihme viritelmän, kun en päässyt vetämään suoraan räkistä. Just kun olin saanut virityksen pystyyn ja ottanu parit lämmittelyt niin räkkiä varattuna pitänyt setä päätti lähteä pois. En sit jaksanut alkaa siirtämään painoja enää vaan väänsin sarjat tässä hienossa rakennelmassani. Vikassa sarjassa olin unohtanut toiselle puolelle tankoa 2,5 kiloa enemmän painoja kuin toiselle 😀

5. Ylätalja eteen leveällä
10*60kg
10*55kg
10*50kg
11*45kg
Lyhkäsillä palautuksilla.

6. Sivuviparit kp istuen
14*7kg+12*4kg
14*6kg+13*3kg
13*5kg+12*3kg
14*4kg+12*2kg
15*3kg+10*2kg
Semmonen pudotussarja hässäkkä tähän väliin 😉

7. Viparit kulmassa kp
12, 11, 10*8,5kg

Selkää on joka kerta tosi mukava treenata, kun se menee hirveeseen pumppiin jo pelkästään lämmittelysarjoista. Sinne uppoo periaatteessa mikä tahansa selkäliike ja saan kaiken tuntumaan siellä tosi hyvin. Vielä kun se kasvaiskin 😀

Eilen lauantaina olin aamulla tooooosi väsynyt enkä kyllä yhtään ihmettele miks. Heräsin perjantaiaamuna klo 5 ja pääsin nukkumaan lauantaiaamuna klo5 eli vuorokausi tuli valvottua putkeen noin 5 tunnin yöunilla. Ei ihme jos vähän väsyttää. Heräsin kuitenkin lauantaina omia aikojani jo kymmenen jälkeen ja meinasin lähtee aamulenkille. Olinkin sit vissiin nukahtanut uudelleen ja heräsin vasta puol yks. Ei siinä enää huvittanut mihkään aamulenkeille lähtee, vaan välittömästi aamupala nassuun ja sit salille. Taas yksi hyvä tekosyy jättää aamulenkki välistä 😀

Salilla rintaa, hauista ja ojentajien pumppi. Aattelin ensin, että otan ihan kevyen treenin kun oli oikeesti tosi väsynyt olo. Lämmittelyn jälkeen katselin käsipainotelinettä ja mietiskelin, et oliskohan laiska, superlaiska vai ei ollenkaan laiska. Päätin ottaa samat hanttelit kuin edellisellä kerralla ja testata miten se reeni oikein kulkis. Ihan hyvä, että päätin olla ei ollenkaan laiska, reeni kulki nimittäin kuin unelma..

1a. Vinopenkki kp
9, 6*23,5kg
8*21kg

1b. Ristitalja
12, 10*40 lbs
15*30 lbs

2. Penkki tangolla
7*52,5kg
8, 7*50kg

3. Vipunostot kp tasapenkillä
12*10kg
12*8,5kg
10*7kg
13*6kg
Palautukset 30 sekkaa.

4. Hk kp vinopenkillä
7*13,5kg Ou jeah, yksi toisto enemmän kuin viimeks 😀
10*11kg

5. Hk scott suoralla tangolla
8, 6*25kg Tässä aika paljon enemmän toistoja kuin viimeks!

6a. Hk scott mutkatangolla
10*30kg Tässä nostin vähän painoja.
11*27,5kg
12*25kg

6b. Keskitetty hk kp
15, 13, 10*6kg
Tässäkin tuli hurjan paljon enemmän toistoja kuin viimeks. Jee jee!

7. Pushdown tangolla
16*45kg
12*40kg
13*35kg
14*30kg
Palautukset 30 sekkaa.

8. Päänyli ranskalainen köydellä
13*25kg
14*20kg
15, 12*15kg
Tässä samat palautukset.

Tänään pitäis tosiaan yrittää venytellä ihan kunnolla. Mitenkähän sais sen otettua säännölliseksi ohjelmaan? Joka viikko ajattelen, et ainakin välipäivinä pitää venytellä koko kroppa kunnolla läpi, mut se pyhä lupaus unohtuu joka kerta jossakin välissä viikkoa.

Jaahans, kait se pitäs lähtee jotain syömistä tonkimaan tyhjän jääkaapin kätköistä. En sit muistanu, että tänään ei ole kaupat auki niin en eilen ostanut riittävästi ruokaa.. Pitää varmaan johonkin ABC:lle lähtee shoppailemaan.

Napsin eilen salin solariumhuoneessa varmaan miljoon kuvaa. Niistä miljoonasta kaksi oli yhtään esittelykelpoisia, vaikka vähän tärähtäneitä nekin. Muista ei juuri ottanut selvää. Kamera ja treenistä tärisevä käsi ei oo ihan hirveen tuloksekas yhdistelmä..

3 kommenttia

  1. katjuska kirjoitti:

    Tuollainen toisella puolella enempi painoa on vissiin aika normaalia. taitaa olla sellainen joka sattuu meille kaikille ennemmin tai myöhemmin. Tosin jollain fitness leirillä tehtiin penkki tarkoituksella että toisella puolella oli enenmpi painoo. En oo sen jälkeen kokeillut 🙂

  2. Auppis kirjoitti:

    Huh, mikä vatta! Palikat oikein paistaa! WAU! =)

  3. Jonna1983 kirjoitti:

    Katjuska: joo, mä oon ainakin niin hajamielinen et noita sattuu sillon tällön. Onneks ei oo mikään paikka sentään vielä hajonnu noiden mokien takia!Auppis: Tänks! Tosta kun vielä rasvat kuoritaan niin saattaa näyttää ihan kivalta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.