Hae
Palasia Arjestani

Mave enkkaa pukkaa!

Taas on parit huippu hyvät treenit takana. Eilen selkää ja olkapäitä ja tänään sit toista puolta eli tissiä ja hauiksia.

Maastaveto on alkanu kulkea yllättävän hyvin. Pitkäänhän se jo takkuilikin ja nyt on saanu vedellä joka kerta isommilla ja isommilla painoilla. No mut, itse treeniin. Ai niin ettei unohdu, kävin muuten eilen aamulla 40 minsan aamulenkillä 😀 Vihdoin ja viimein.

1. Leuat leveä vo
10, 7*2,5kg
10, 7*BW

2. Kulmasoutu vo
8, 7*65kg
Piti hakee isäntä katsomaan tekniikkaa, että miltäs se oikein näyttää vai näyttääkö yhtään miltään. Oli kuulemma vallan hyvä. Siltä se tuntuikin..

3a. Pullover D-kahvalla
17, 15, 12*70 lbs

3b. Kapea alatalja
12, 9*65kg Rrraskasta! Mut pakkohan noita painoja on välillä hilata ylös päin..
12*55kg Tämä ultrapuhtaasti.

4. Mave
5*120kg Muahahahaaaaa!!!! Alla video sarjasta. Huomatkaa mielenkiintoiset luontoäänet 😀 Vaikea sanoa kummastako päästä ne tuli 😀 😀
5*110kg
6*105kg

5. Leveä ylätalja eteen
14, 10*55kg
10*50kg
13*45kg
Aika lyhkäsillä palautuksilla. Kavensin hieman otetta ja johan alkoi tuntua paremmalta! Aika lailla hartioiden levyinen ote ole. Aika bueno.

6. Sivuviparit kp istuen
13+4*7kg Toi plussan jälkeen oleva on pakotettu negatiivinen eli ihan törkeästi heilautin painon ylös ja jarrutin alastuloa mahdollisimman paljon.
12+5*6kg
14+5*5kg
13+5*4kg
13+5*3,5kg
Ja käsi kerrallaan tein.

7. Facepull taljassa tangolla
15, 12*60kg
14, 12*55kg
Olipas aika hyvä liike pitkästä aikaa.

Lautasella eilen perunaa ja jauhelihakastiketta, ylläripylläri. Tein sitä perjantaina semmosen kevyen satsin, et syödään sitä soossia varmaan koko viikko..

Tänään mulla alko kesätyöt! Aika mahtavaa päästä tekemään oman alan hommia ja saada siitä vielä kunnolla hilloo. Harjotteluista kun ei makseta mitään.. Seuraavat pari kuukauttaa ollaankin sit siistissä sisätyössä viitenä päivänä viikosta klo 7-15. On se kivvoo.

Joo, tänään otin töiden jälkeen 45 minsan päikkärit ja johan jaksoi vääntää salilla rautaa mutkalle 😀 Salilla näkyi julkimoitakin, nimittäin Janne Käyhty oli eksynyt Gymille. No, ei siitä sen enempää.

1a. Vinopenkki kp
5*26kg Mut suorastaan pakotettiin kokeilemaan näitä painoja. Aika painavat oli.
7*23,5kg
10*21kg

1b. Ristitalja
12*40 lbs
16, 13*30 lbs

2. Penkki kp
7*23,5kg
11, 9*21kg
Oli tangollinen versio varattuna niin tein sit kässäreillä. Vaihtelu virkistää mieltä 😉

3. Vipunostot kp tasapenkillä
13*10kg
11*8,5kg
13, 11*7kg
Palautukset 30 sekkaa.

4. Hauiskääntö kp vinopenkillä
9, 6*13,5kg Ohhoh, tuli yks toisto enemmän ku viimeks 😀 Edistystä.

5. Hk scott suoralla tangolla
8, 7*25kg

6a. Hk scott mutkatangolla
11*30kg
10*27,5kg
11*25kg
Scottissa saa kyllä tosi hyvän tuntuman. On se mun valkku vaan guru, kun pistää tämmösiä tekemään 😉 Ja nirunarut kasvaa. Ehkä..

6b. Keskitetty hk kp
15, 10*7kg
10*6kg

7. Pushdown köydellä
13*30kg
12*25kg
12*20kg
14*15kg
Palautukset 30 sekkaa.

8. Päänyli ranskis köydellä
12*25kg
12*20kg
14*15kg
20*10kg
Samat palautukset.

Jos vielä venyttelis illan kähmässä niin ei menis ihan juntturaan. Näky muuten tänään aika kivat suonet hauiksi tehdessä. Viilettivät ihan ranteista tonne hauisten yläpuolelle asti. Ehkä mä en sittenkään ole lihonut aivan valtavasti 😀

Vetäsin lauantaina aika ruhtinaallisen salaattiannoksen kera possun ulkofileen. Lähti muuten nälkä. Toi lautanen on semmonen iso KoKo lautanen. Tänään lautasella riisiä ja porsaan piffifilettä. Naminamnamnam. Yks hullu osti meille tosi hyvää leipää enkä mä ees voi syödä sitä, damn. Tyydyn vain haistelemaan..

Ai niin, kiinnostuneille täältä lisää Powerfoodeja. Löytyy mustikkaa, oliiviöljyä, kaalia yms.. Kannattaa lukee myös se vanhempi artikkeli. Linkki löytyy tekstistä!

10 kommenttia

 1. Paula kirjoitti:

  Onnea enkasta, mahtavat äänet! ;DDKova miimmi oot kyllä!!

 2. Riinu kirjoitti:

  Muija on iha liekeissä 😀

 3. Elina kirjoitti:

  Onnea ennätyksestä ! Mielenkiintoiset äänet tosiaan tuossa videoklipissä … :-DTsemppiä tuleviinkin treeneihin.

 4. Annemari kirjoitti:

  Onnittelut mave enkasta, on se riski 🙂 Se eka ääni oli hassu, meinasin kuolla nauruun 😀 Mistäköhän päin se tosiaan kuulu 😀

 5. Jonna1983 kirjoitti:

  Olis ehkä fiksuinta ollu heittää joku biisi videon taustalle 😉

 6. Heinäharava kirjoitti:

  Muidella kasvaa treenpainot tasaista tahtia! Olen vähän kade tuosta mave-tuloksesta, mä en ole Mavetellut kunnolla muutamaan kuukauteen ja painot on tällä hetkellä pitkälti alta 100 kg kun tuntuu että persaus repee. Kele.

 7. Jonna1983 kirjoitti:

  Ei ne ihan kaikissa kasva.. Punnerrukset tahtoo junnata paikoillaan tai edistyvät tooooodella hitaasti. Sama käsien kanssa, mut hitaastihan se hyvä tulee.Mave on nykyään yks mun lempiliikkeistä. Nyt kun se on alkanu kulkea pikku hiljaa 😉 Niitä liikeitähän sitä aina vihaa, jotka ei kule ja niistä tykkää, jotka luistaa kuin rasvattu.

 8. PäiviB kirjoitti:

  Heippa Jonna,Hyvin sulla treeni kulkee. Yksi kyssäri heräsi kuitenkin tosta mave-videosta…Teetkö Maven aina ilman lattiaanlaskua välissä (tai hipaisua)? Mulla sun tyyli ottais tosi paljon selkään, kun peppu jää niin ylös ala-asennossa. Itselle on tekniikan puolesta opetettu niin, että peppu kulkis kokoajan mukana, eli ala-asennossa ihan alas asti kyykkyyn, jolloin jalat saa paremmin mukaan (ja sain sillä tyylillä vetoon huomattavasti lisää poweria 😉 sun kehitysvauhdilla uskoisin, että poweria tulis myös paljon vielä lisääkin).Hauskaa kevään jatkoa ja mukavaa kesää oman alan kesätyön parissa.Terkuin,Päivi

 9. Jonna1983 kirjoitti:

  MOi Päivi!Laskin aikasemmin painot lattiaan asti ja liike otti mulla tosi paljon takareisiin eikä ne tuloksetkaan kovin hyvin noussut, vaikka kuinka yritin jaloilla ponnistella. Tekniikkaakin tarkisteltiin moneen otteeseen eikä siinä vikaa ollut.Valkulle tästä asiasta puhuin ja hän sanoi, että ehdottomasti pitää tehdä mave romanialaisena, jolloin se nimen omaan ottaa enemmän alaselkään eikä niinkään takareisiin. Tällä systeemillä mulla on tulokset noussu aika hyvin ja oon saanut hyvän tuntuman alaselkään (ja vähän ylemmäksikin 😉 ) eikä takareiskatkaan ole huutaneet hoosiannaa..Mavetekniikoitahan on yksi miljoona ja sieltä täytyy vaan poimia se itselleen parhaiten sopiva. Toi romanialaismallinen tekniikkaa tuntuu sopivan mulle paremmin kuin se ns. normaali tekniikka, jolla aika monet tekee liikettä.Hyvät kesän jatkot ja maveharjoitukset sinnekin 😉

 10. PäiviB kirjoitti:

  Ok, eli testattu on 🙂 Tuo mielestäni kertoo hyvstä voimasta keskivartalossa. Keskivartalovoima auttaa kuitenkin kaikkiin liikkeisiin ja pitäisi olla kaikilla huipussaan. Hyviä treenejä sulle. Allekirjoittanut keskittyy nyt vähän aikaa vaan keskivartalon kasvattamiseen ja jättää mavettelut teille voimapesille. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *