Hae
Palasia Arjestani

Sehän kulkee taas :D

Taas on parit reenit kulkenu niin hyvin, että vallan ihmetyttää mistä moinen. On tää raudan tahkoaminen vaan kummallista touhua. Välillä ei kule ei sit millään, vaikka päällään seisois ja sit kun ei ota mitään paineita niin luistaa kun Marja-Liisan suksi vesikelillä. Varmaan säännöllisillä ruokailuillakin on oma osuutensa asiaan. Nyt kun on siisti sisätyö 7-15 niin tulee syötyäkin joka päivä samoihin aikoihin ja kuta kuinkin samat eväkset. Nyt vaan jouduin pieni muotoiselle munakuurille 😀 Eihän siinä mitään, muna on mukava juttu. Isäntä makaa vatsataudissa ja oli töihinsä keitellyt kauheen kasan kananmunia ja jonkunhan ne on tuhottava. Eli ei muuta kuin munaa suuhun vaan 😉 Tulee munaa vähän joka muodossa. Hih hih..

No, jottei nyt asia karkais ihan lapasesta niin ehkä on aika siirtyä siihen olennaiseen eli treeneihin. Niistä kait tässä blogissa pitäis kirjotella..

Maanantaina oli salivuorossa rinta-hauis ja ojentajien pumppi. Piti taas kokeilla niitä kauheen isoja painoja vinopenkissä. Eli kakskutoset pieniin kätösiin ja menoks. Ihan vaan välihuomautuksena, et varmaan noilla uusilla ämppärin kuulokkeillakin on osuutensa treenien kulkemiseen. Ei sentään kuulu enää radio rammsteinin läpi.. Treenibiisinä pari päivää on jauhanut, mikäs muukaan kuin

Ah, niin hottis ja porni Vin Dieselkin siellä vilahtaa. Taidankin ottaa XXX:n viikonloppuna työn alle ja kuolata Vin Dieseliä koko rahan edestä..

No hitto, siihen treeniin nyt vihdoinkin. Aina poikkee juttu jonnekin aivan muualle..

1a. Vinopenkki kp
6+1*26kg Sieltä ne nousee pikku hiljaa!
6*23,5kg
8*21kg

1b. Ristitalja
13, 10*40 lbs
14*30 lbs

2. Penkki kone
7, 6*50kg
6*45kg
Näköjään aivan turha haaveilla pääsevänsä maanantai-iltana kuuden aikaan tekemään penkkiä. Moneskohan viikko peräkkäin kun joku on munimassa penkkipaikalla kun Jonnan pitäis päästä punnertamaan..

3. Vipunostot kp tasapenkillä
15, 10*10kg
10*8,5kg
14*7kg
Palautukset 30 sekkaa.

4. Hk kp vinopenkillä
9, 7*13,5kg
Pitäis jossain vaiheessa testata kuustoistasia, mut tiedän et siitä tulee vaan kauheet rimpuilua. Ehkä yritän vielä näillä painoilla parantaa ja hidastaa tekniikkaa ennestään..

5. Hk scott suoralla tangolla
7, 7*25kg
Eka sarja oli ihan hirveetä paskaa. Menin sit isännälle narisemaan siitä, et ei kule ei sit yhtään, ja sieltähän tulikin sit varsin hyviä neuvoja et miten liike pitää tehdä. Kiva, että viitsi tässä vaiheessa neuvoa eikä aikasemmin vaikka oon samasta liikkeestä valittanu sen miljoona kertaa. Toinen sarja menikin ja tuntukin paremmalta!

6a. Hk scott mutkatangolla
12, 9*30kg
13*25kg
Hitaasti ja kunnolla puristellen.

6b. Keskitetty hk kp
9*8kg
9*7kg
10*6kg
Liian lyhkäsiä sarjoja tuli eli taisin ihan vaan pikkusen haukata kakkaa 😀

7. Pushdown köydellä
13*30kg
12*25kg
14*20kg
14*15kg
Puolen minsan palautuksilla.

8. Päänyli ranskis köydellä
12*25kg
12*20kg
16, 15*15kg
Tässä samat palautukset.

Tein myös yhden pudotussarjan hauiksille taljassa, muistaakseni 15*30kg+12*25kg tai jotain sinne päin. Lisäks kokeilin yhtä Brandon Curryn videosta bongattua hauiskääntöä smithissä. Aika jännä liike. Liike löytyy alla olevasta videosta suunnilleen kohdasta 0:38 ja myöhemmässä vaiheessa löytyy kans samaa liikettä. Aika hyviä videoita on muutenkin tällä sällilä!

Eilen tiistaina en muuten tehnyt yhtään mitään. Oli mulla pyhiä ajatuksia ulkona tehtävästä intervallista, mut ajatustasolle ne jäi. Olin taas aivan kuollut kun pääsin töiden jälkeen kotio. Ei oo viiden herätykset ihan mua varten. Käytiin me tiistaina tosin vähän käppäilemässä koiran kanssa tuossa meidän viereisellä niityllä. Sieltä löyty pieni kiva lampikin, jossa näky ihan kalojakin olevan. Taidanpä lähtee joku päivä ongelle 😀 Koira oli aivan innoissaan, kun pääsi vapaaks. Se kaivo kauheita kuoppia ympäriinsä ja hyppi myyrien perässä. Niin se vanhakin vaan nuortuu aina tarpeen tullen!

Tänään suoraan töistä reenaamaan etureisiä. Vähän jänskätti, koska ei ollut toi mun luottovarmistaja ja ruoskija mukana, mut onneks sain hyvä varmistajan kyykkyyn ja prässiin. Sain väännettyä joka ikisen sarjan aivan totaaliseen failureen asti. Yllättävää miten paljon poweria koivista löyty tällä kertaa. Sain nostella painoja jonkin verran ja siltikin toistoja tuli aika kiitettävästi. Tarkotus oli tehdä joka sarjassa 6-10 toistoa.

1. Reidenojennus
7*65kg Loppuu kohta pakka koko masiinasta 😀 enää 15 kiloo jälellä..
8*60kg
7*55kg
8*50kg
Palautukset 60 sekkaa.

2. Smithkyykky
9, 7*95kg Yllättävän kevyttä. Jos ens kerralla uskaltais sen kolminumeroisen laittaa…OMG.
10, 7*90kg
Tässä vajaan kahden minsan palautukset. En olis kyenny tekemään minsan palautuksilla. Olis kuolema tullu..

3. Prässi
11, 9, 7, 6*190kg
Kaikki sarjat hitaasti ja joka toistolla polvet rintaan kiinni.

4. Pohkeet seisten
47, 26, 22, 20, 17*BW

5. Vatsat taljassa köydellä
14, 10, 7*70kg
10, 8*65kg

Huomenna sit takajalkojen kimppuun. Tarttee varmaan vähän venytellä.. alkaa jalat olla jo melekoset pökkelöt. Niin ja kohta pitäis olla jo nukkumassa. Mihin nää tunnit oikein katoaa??? Vuorokaudessa pitäis olla enemmän tunteja..

Hihii, tänään tuli jenkeistä mun seuraavan blogiarvonnan palkinto! Pitääkin alkaa suunnitella uutta arvontaa ja ottaa palkinnosta kuva. Hih, se on aika kiva!

Ötyä. Mää painun goijimaan.

2 kommenttia

  1. Paula kirjoitti:

    Oijoi…. Mikähän sieltä tuli? 8D Nyt meikä on ainakin kärppänä… ;DTunnit katoaa täälläkin! Oon ihan samaa mieltä. Nytkin, kun on lomalla, niin heti kun vähän herää ja jotain tekee, niin iltahan se jo on… surkeeta!

  2. Elina kirjoitti:

    Arvonnan palkinto kuulostaa vähän liiankin mielenkiintoiselta ! 8D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *