Hae
Palasia Arjestani

Jotain vikaavikaavikaa..

Sunnuntai 14.6: Jatkanpa tarinaa tähän samaan settiin.. Tässäpä alkuun vähän jotain hauskuutusta tähänkin päivään.

Tänään olo on ollut jo pääasiassa vähän parempi kuin eilen. Tosin kerran jouduin käydä moikkaamassa arabialaista kamua, mut en sentään sen useemmin. Selkä on niskasta häntäluuhun asti aivan paskana jatkuvasta makaamisesta. Veri nais..

Ei vissiin tartte huomenna ees yrittää töihin lähtöö. Energiaa ei vieläkään ole mihinkään ylimääräseen. Ruokakaan ei uppoo ollenkaan. Sekin vähä minkä söisin viedään melkein käsistä, kissat siis 😉 Ne on pitäneet muutenkin mulle varsin paljon seuraa. Jatkuvasti on jompi kumpi vatsan päällä köllöttämässä. Tällä hetkellä koko vatsa vaan on niin kipeä ettei sen päällä parane mitään ylimääräistä pitää. Tarttee varmaan huomenna lähtee lekurille, jos toi vatsakipu jatkuu. Ei oo ihan normaalia. Lämpöä on edelleen. Se vaan tahtoo sahata koko ajan ylös ja alas. Omituista.

Tekis mieli jo ulos ja liikkumaan. Voisin vaikka mieluummin siivota koko kämpän kuin vaan maata. Boxikin on kohta tyhjennetty kaikista ohjelmista. CSI:t on jo kaikki katsottu. Enää jälellä vain pari leffaa.

Kukahan hakis mulle jotain hyvää mehua tai limua kaupasta? Vapaaehtoisia?

Kait se on vaan jatkettava makuuasennossa oloa. Vituttaa aika ankarasti koko touhu. Vois tehdä protestin tätä tautia vastaan ja vetää kunnon kännit. Lähtis kaikenmaailman pöpöt 😀

Lauantai 13.6: Ihmettelin tuossa pari päivää, et miten on koko ajan hirveen väsynyt, vetelä ja voimaton olo. Eilen menin sit töiden jälkeen kuitenkin salille, vedin treenikamppeet niskaan ja painelin salin puolelle tarkoituksena tehdä olkapäät ja kädet. Yrittämiseks se jäi.. pelkkä smith tanko (15kg) paino kuin synti.. Päätin sit lähtee ihan suosiolla kotiin, ottaa kunnon yöunet ja tehdä treenin vasta seuraavana päivänä (eli tänään).

Nooo, söin kotona hyvin ja pötköttelin sohvalla. Pikku hiljaa olo alkoi huonontua ja huonontua. Ysin jälkeen vatsassa velloi jo sen verran pahasti, että oli rynnättävä moikkaamaan vessaan arabian kaveria. Kaikki sapuskat ulos.. Koko yön ravasin oksulla reilun tunni välein. Ihana fiilis..

Aamulla olo oli tosi heikko, mut ruokaa teki kuitenkin jo mieli. Eipä siinä, vähän banaania poskeen ja eikun kauppaan leivän ostoon. Kaupassa iski taas hirvee heikotus ja aika pikasta vauhtia sain kipitellä kotiin etten olis pyörtyny matkalle.. Iltapäivällä yhden aikaan alkoi nostaa lämpöä ja äsken oli jo melkein 38 astetta mittarissa. Kiva tauti. Kiitos muru tästä. Miten loistava tapa viettää viikonloppua…

Joka lihasta särkee, päähän ja vatsaan koskee koko ajan ja kuume eikun vaan nousee. Oon tuijottanu töllöö tänään varmaan enemmän kuin viimesen kahden viikon aikana yhteensä. Sama rallii jatkuu, töllöstä alko nimittäin Top Chef..

Aattelin nyt pitää varmaan ihan tonne juhannuksen jälkeen asti vähän treenitaukoa tai ainakin treenailla paljon kevyemmin.

Tämmöstä shittiä tälle suunnalle.

7 kommenttia

  1. Mölliskö kirjoitti:

    No voihan hele :(Ei muuta kun pikaista paranemista!Ja hei! Nyt kun sun PAKKO levätä, niin turha sitä harmitella! Ei auta mitään, eli positiivisuutta peliin; nyt voit hyvällä omalla tunnolla ottaa rennosti. Lukea kaiki rästilehdet, katsoa kaikki mitä tv:stä tulee, nettailla, mitä vaan ( herkuttelua mää en uskalla sulle suositella, saamarin tavotteelliset ;D ) Sali lähtee sitten varmasti luistamaan taas vähintäänkin vanhaan malliin.Viikonloppuja 🙂

  2. Jonna1983 kirjoitti:

    Juu, tänks. Levollahan tää menee ohi. Huomasin, et viimesestä kevyestä viikostakin on jo hiukka aikaa niin ei ihme jos jokin pöpö tarttuu. Isännällä oli sama tauti alkuviikosta ja nyt se on mulla..Ainoo huono puolihan tässä on se, että kipeenä en pysty juuri ruokavaliosta pitämään kiinni. Ei vaan maistu oikein mikään normaaliruoka. On tuolla pakkasessa paketti Ben&JErry´siä mut ei sekään vielä uppoo. Ainoot on tänään olleet banaani ja paahtoleipä mitä oon pystyny syömään.. Mut nyt on turha ottaa ressiä. Pääasia, et saa hoidettua ittensä kuntoon. Juhannuksena olisin muutenkin pitänyt muutaman päivän täyslepoa niin pidetään nyt samalla vaikka se kevytviikko. Ei tee nimittäin huonoa. Meinaa vaan olla paikat helvetin kipeenä (ja varsinkin selkä) tästä makoilusta..Melko omituinen pöpö kyllä iski. Tää tauti alko kyllä niin nopeesti, ei mitään ennakkomerkkejä ellei sitä väsymystä oteta lukuun, mut se on muutenkin normaalia :DJooh, jos jatkais makoilua kera Naisten maailman..

  3. Riinu kirjoitti:

    Hyvää tekee välillä levätä, parane pianNimim. aikoo lähteä toisen kerran gymille tällä viikolla 😉

  4. Hanna kirjoitti:

    Uih, paranehan pian… Mä en itse osaa vaan maata, toivotaan et sä oot parempi siinä! Sit varovasti takas salille ja uusia enkkoja tekemään 🙂

  5. AnZu kirjoitti:

    Paranemisia! <3 Ja mene ihmeessä lääkäriin jos tuo jatkuu. Kuulostaa nimittäin melko voimalliselle taudille tuo. Ja hyvää jussia 🙂

  6. Anonymous kirjoitti:

    kansa vaatii lisää juttuja! vähemmän bodausta ja enemmän muuta höpötystä.

  7. Jonna1983 kirjoitti:

    Jees, nyt aletaan olla kunnossa. Eilen jo ekan kerran salille, päivitystä myöhemmin tänään..Anonyymi: mä olen tylsä ihminen. En mä osaa muusta höpöttää kuin bodaamisesta 😀 Kerro mitä haluat kuulla niin voin väsätä jotain tarinaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *