Hae
Palasia Arjestani

Back on track

Jiihaa, nyt on taudit lusittu ja kaikki sairastelun aikana pois l√§htenyt painokin hommattu takasin ūüėÄ k√§vi kyl paino semmosissa lukemissa tuossa tiistain tienoilla etten oo moisia ihan √§skett√§in n√§hnytk√§√§n. Ei hirveesti ollut nesteit√§ kropassa.. Aika hassun n√§k√∂st√§ kun lihaksissa ei ollu mink√§√§nlaisia paineita ja reisist√§ erottu jo ihan kunnon lohkot. Wow..

Juhannus meni m√∂kkeilless√§ ja sy√∂dess√§. T√§n puolentoista viikon aikana en tehnyt yht√§√§n mink√§√§nlaista urheilullista suoritusta. Ellei kalastusta lasketa ūüėČ Is√§nt√§ opetti mut m√∂kill√§ virveloinnin saloihin. Ei oo mun laji. Tykk√§√§n kyll√§ kalastuksesta, mut ei mulla hermo kest√§ k√∂kki√§ veneess√§ montaa tuntia jos ei tule yht√§√§n kalaa. Onkiminen on paljon kivempaa touhua. Sillon ainakin tulee fisua. Kalastuksen lis√§ks tuli saunottua paljon, laitettua hyv√§√§ ruokaa, luettua ja katottua telsua. Otettiin me muutama matsi yaziakin. Huippu peli.

Juhannusaattona oltiin is√§nn√§n sukulaisten m√∂kill√§ aika isolla porukalla. Ei ollu tarkotus ottaa kuin yksi saunazidukka illalla, mut mites k√§vik√§√§n… Siell√§ oli joku ihmeellinen viinatonttu, joka k√§vi aina t√§ytt√§m√§ss√§ lasin kun vaan silm√§ v√§ltti. K√§nnin puolellehan se sit livahti. Ei paljon kuitenkaan. Nukkumaan k√∂mmin jo puolen y√∂n j√§lkeen. Ei vanha en√§√§ jaksa moista pippalointia.

Kasvo muuten tuossa sairastellessa treenimotivaatio taas ihan kattoon ja vähän ylikin. Lueskelin kaiken maailman poudarilehtiä ja sain aika paljon uusia ideoita treeneihin. Niitä sit sovellettiin jo eilisessä olkapää-kädet reenissä. Sain ainakin paikat niin kipeiks, että huh. Vähän pelottaa tänään lähtee tekemään selkää, kun hauikset on ihan kosketusarat. Treenipäivitystä tulee sit myöhemmin. Nyt saatte tyytyä ihan yleiseen lätinään.

M√§ oon taas kes√§lomalesken√§. Is√§nt√§ l√§htee t√§n√§√§n appiukon kanssa Prahaan viideks p√§iv√§ks ja siit√§ viel√§ sit m√∂kille ens viikonlopuks. Tympeet√§ olla yksin. Onhan mulla noi √∂ttim√∂nki√§iset seurana, mut kuiteski. Kauheesti tulee nyt ylim√§√§r√§ist√§ aerobista, kun koiran lenkitt√§minen on vain ja ainoastaan mun harteilla. Noo, eip√§ tee ehken huonoa. T√§mm√∂nen pallero kun olen ūüėČ Valmentajankin luokse pit√§is alkaa suunnitella taas reissua. Ahdistaa vaan menn√§, kun en ainakaan itse ole huomannut mit√§√§n kehityst√§ paitsi levenemissuunnassa.. Ja nyt en tarkota mit√§√§n sel√§n levenemist√§.

Jep, mä jatkan työhommia. Onhan noita tänään ollutkin. Hiki valuu koko ajan ihan solkenaan, vaikka istunkin koko ajan. Juhannuksen syömiset alkaa ilmeisesti puskee läpi ihan urakalla.

Isäntä vei kameran reissulle matkassaan eli tälle viikolla ei kuvia siis ole luvassa. Paitsi jos löydän jotain tuolta netin syövereistä.

Tämmöstä täällä!

Niin joku oli laittanu kommenttia edelliseen postaukseen, et v√§hemm√§n bodausta ja enemm√§n muita juttuja. Mit√§s ne muut jutut vois olla? Mun el√§m√§ py√∂rii niin paljon ton harrastuksen ymp√§rill√§ etten juuri muusta osaa kirjottaa. Ei mulle mit√§√§n koskaan tapahdu enk√§ viitsi kirjottaa mit√§√§n ”k√§vin t√§n√§√§n kaupassa ja ostin rahkaa”-juttuja ūüėÄ Jos jollakulla on ideoita niin eikun tulemaan t√§nne suunnalle vaan!

Ja vielä vähän lehtiasiaa. Mitä lehtiä jengille tulee kotiin? Siis ihan muitakin kuin vain bodausaiheisia. Itelle tulee ihan kauhee määrä kaikenmaailman kotivinkkiä ja sporttia HotNown, Oxygenin ja Muscle&fitness Hersin sekä Me Naisien lisäks. Varmasti vielä unohin jonkun pois listasta.. Isännällä tulee sit vielä Body eli onhan noita luettavaks asti. Oon vähän miettiny ton Oxygenin tilauksen katkasua, kun en kerkee sitä koskaan lukemaan. Eilen sit lukasin pari lehteä läpi ja voi poijjaat kun oli hyviä ruokaohjeita ja kaikennäköstä. Ei raaskis luopua..

3 kommenttia

  1. Mölliskö kirjoitti:

    Kaleva, seiska, HotNow, MeNaiset, ProBody, Body, Sport onneksi loppu just…. Taidan perua viel√§ HotNow:n ja MeNaiset. Ei kerkee en√§√§ lukea, kun on blogi!! 8D

  2. Jonna1983 kirjoitti:

    M√§ oon kans tota HotNowta v√§h√§n meittiny et jos lopettais. Samanlaisia juttuja joka viikko. Tais olla vaan uutuuden vieh√§tyst√§ alkuun..MeNaisista en luovu. Pakkohan sit√§ on lukea, kun ollaan jo l√§hemp√§n√§ kolmee kymment√§ kuin kahta ūüėÄ

  3. Heinäharava kirjoitti:

    MeNaisissa on ihan parasta se ekojen sivujen palsta, jossa irvaillaan julkkiksille (ai min√§k√∂ vahingoniloinen…) Se on niin hyvin kirjoitettu, ett√§ ihan itkett√§√§ lukiessa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *