Hae
Palasia Arjestani

Back on track

Jiihaa, nyt on taudit lusittu ja kaikki sairastelun aikana pois lĂ€htenyt painokin hommattu takasin 😀 kĂ€vi kyl paino semmosissa lukemissa tuossa tiistain tienoilla etten oo moisia ihan Ă€skettĂ€in nĂ€hnytkÀÀn. Ei hirveesti ollut nesteitĂ€ kropassa.. Aika hassun nĂ€köstĂ€ kun lihaksissa ei ollu minkÀÀnlaisia paineita ja reisistĂ€ erottu jo ihan kunnon lohkot. Wow..

Juhannus meni mökkeillessĂ€ ja syödessĂ€. TĂ€n puolentoista viikon aikana en tehnyt yhtÀÀn minkÀÀnlaista urheilullista suoritusta. Ellei kalastusta lasketa 😉 IsĂ€ntĂ€ opetti mut mökillĂ€ virveloinnin saloihin. Ei oo mun laji. TykkÀÀn kyllĂ€ kalastuksesta, mut ei mulla hermo kestĂ€ kökkiĂ€ veneessĂ€ montaa tuntia jos ei tule yhtÀÀn kalaa. Onkiminen on paljon kivempaa touhua. Sillon ainakin tulee fisua. Kalastuksen lisĂ€ks tuli saunottua paljon, laitettua hyvÀÀ ruokaa, luettua ja katottua telsua. Otettiin me muutama matsi yaziakin. Huippu peli.

Juhannusaattona oltiin isĂ€nnĂ€n sukulaisten mökillĂ€ aika isolla porukalla. Ei ollu tarkotus ottaa kuin yksi saunazidukka illalla, mut mites kĂ€vikÀÀn… SiellĂ€ oli joku ihmeellinen viinatonttu, joka kĂ€vi aina tĂ€yttĂ€mĂ€ssĂ€ lasin kun vaan silmĂ€ vĂ€ltti. KĂ€nnin puolellehan se sit livahti. Ei paljon kuitenkaan. Nukkumaan kömmin jo puolen yön jĂ€lkeen. Ei vanha enÀÀ jaksa moista pippalointia.

Kasvo muuten tuossa sairastellessa treenimotivaatio taas ihan kattoon ja vÀhÀn ylikin. Lueskelin kaiken maailman poudarilehtiÀ ja sain aika paljon uusia ideoita treeneihin. NiitÀ sit sovellettiin jo eilisessÀ olkapÀÀ-kÀdet reenissÀ. Sain ainakin paikat niin kipeiks, ettÀ huh. VÀhÀn pelottaa tÀnÀÀn lÀhtee tekemÀÀn selkÀÀ, kun hauikset on ihan kosketusarat. TreenipÀivitystÀ tulee sit myöhemmin. Nyt saatte tyytyÀ ihan yleiseen lÀtinÀÀn.

MĂ€ oon taas kesĂ€lomaleskenĂ€. IsĂ€ntĂ€ lĂ€htee tĂ€nÀÀn appiukon kanssa Prahaan viideks pĂ€ivĂ€ks ja siitĂ€ vielĂ€ sit mökille ens viikonlopuks. TympeetĂ€ olla yksin. Onhan mulla noi öttimönkiĂ€iset seurana, mut kuiteski. Kauheesti tulee nyt ylimÀÀrĂ€istĂ€ aerobista, kun koiran lenkittĂ€minen on vain ja ainoastaan mun harteilla. Noo, eipĂ€ tee ehken huonoa. TĂ€mmönen pallero kun olen 😉 Valmentajankin luokse pitĂ€is alkaa suunnitella taas reissua. Ahdistaa vaan mennĂ€, kun en ainakaan itse ole huomannut mitÀÀn kehitystĂ€ paitsi levenemissuunnassa.. Ja nyt en tarkota mitÀÀn selĂ€n levenemistĂ€.

Jep, mÀ jatkan työhommia. Onhan noita tÀnÀÀn ollutkin. Hiki valuu koko ajan ihan solkenaan, vaikka istunkin koko ajan. Juhannuksen syömiset alkaa ilmeisesti puskee lÀpi ihan urakalla.

IsÀntÀ vei kameran reissulle matkassaan eli tÀlle viikolla ei kuvia siis ole luvassa. Paitsi jos löydÀn jotain tuolta netin syövereistÀ.

TÀmmöstÀ tÀÀllÀ!

Niin joku oli laittanu kommenttia edelliseen postaukseen, et vĂ€hemmĂ€n bodausta ja enemmĂ€n muita juttuja. MitĂ€s ne muut jutut vois olla? Mun elĂ€mĂ€ pyörii niin paljon ton harrastuksen ympĂ€rillĂ€ etten juuri muusta osaa kirjottaa. Ei mulle mitÀÀn koskaan tapahdu enkĂ€ viitsi kirjottaa mitÀÀn ”kĂ€vin tĂ€nÀÀn kaupassa ja ostin rahkaa”-juttuja 😀 Jos jollakulla on ideoita niin eikun tulemaan tĂ€nne suunnalle vaan!

Ja vielÀ vÀhÀn lehtiasiaa. MitÀ lehtiÀ jengille tulee kotiin? Siis ihan muitakin kuin vain bodausaiheisia. Itelle tulee ihan kauhee mÀÀrÀ kaikenmaailman kotivinkkiÀ ja sporttia HotNown, Oxygenin ja Muscle&fitness Hersin sekÀ Me Naisien lisÀks. Varmasti vielÀ unohin jonkun pois listasta.. IsÀnnÀllÀ tulee sit vielÀ Body eli onhan noita luettavaks asti. Oon vÀhÀn miettiny ton Oxygenin tilauksen katkasua, kun en kerkee sitÀ koskaan lukemaan. Eilen sit lukasin pari lehteÀ lÀpi ja voi poijjaat kun oli hyviÀ ruokaohjeita ja kaikennÀköstÀ. Ei raaskis luopua..

3 kommenttia

  1. Mölliskö kirjoitti:

    Kaleva, seiska, HotNow, MeNaiset, ProBody, Body, Sport onneksi loppu just…. Taidan perua vielĂ€ HotNow:n ja MeNaiset. Ei kerkee enÀÀ lukea, kun on blogi!! 8D

  2. Jonna1983 kirjoitti:

    MĂ€ oon kans tota HotNowta vĂ€hĂ€n meittiny et jos lopettais. Samanlaisia juttuja joka viikko. Tais olla vaan uutuuden viehĂ€tystĂ€ alkuun..MeNaisista en luovu. Pakkohan sitĂ€ on lukea, kun ollaan jo lĂ€hempĂ€nĂ€ kolmee kymmentĂ€ kuin kahta 😀

  3. HeinÀharava kirjoitti:

    MeNaisissa on ihan parasta se ekojen sivujen palsta, jossa irvaillaan julkkiksille (ai minĂ€kö vahingoniloinen…) Se on niin hyvin kirjoitettu, ettĂ€ ihan itkettÀÀ lukiessa.

Vastaa

SÀhköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentÀt on merkitty *