Hae
Palasia Arjestani

Back on track

Jiihaa, nyt on taudit lusittu ja kaikki sairastelun aikana pois lähtenyt painokin hommattu takasin 😀 kävi kyl paino semmosissa lukemissa tuossa tiistain tienoilla etten oo moisia ihan äskettäin nähnytkään. Ei hirveesti ollut nesteitä kropassa.. Aika hassun näköstä kun lihaksissa ei ollu minkäänlaisia paineita ja reisistä erottu jo ihan kunnon lohkot. Wow..

Juhannus meni mökkeillessä ja syödessä. Tän puolentoista viikon aikana en tehnyt yhtään minkäänlaista urheilullista suoritusta. Ellei kalastusta lasketa 😉 Isäntä opetti mut mökillä virveloinnin saloihin. Ei oo mun laji. Tykkään kyllä kalastuksesta, mut ei mulla hermo kestä kökkiä veneessä montaa tuntia jos ei tule yhtään kalaa. Onkiminen on paljon kivempaa touhua. Sillon ainakin tulee fisua. Kalastuksen lisäks tuli saunottua paljon, laitettua hyvää ruokaa, luettua ja katottua telsua. Otettiin me muutama matsi yaziakin. Huippu peli.

Juhannusaattona oltiin isännän sukulaisten mökillä aika isolla porukalla. Ei ollu tarkotus ottaa kuin yksi saunazidukka illalla, mut mites kävikään… Siellä oli joku ihmeellinen viinatonttu, joka kävi aina täyttämässä lasin kun vaan silmä vältti. Kännin puolellehan se sit livahti. Ei paljon kuitenkaan. Nukkumaan kömmin jo puolen yön jälkeen. Ei vanha enää jaksa moista pippalointia.

Kasvo muuten tuossa sairastellessa treenimotivaatio taas ihan kattoon ja vähän ylikin. Lueskelin kaiken maailman poudarilehtiä ja sain aika paljon uusia ideoita treeneihin. Niitä sit sovellettiin jo eilisessä olkapää-kädet reenissä. Sain ainakin paikat niin kipeiks, että huh. Vähän pelottaa tänään lähtee tekemään selkää, kun hauikset on ihan kosketusarat. Treenipäivitystä tulee sit myöhemmin. Nyt saatte tyytyä ihan yleiseen lätinään.

Mä oon taas kesälomaleskenä. Isäntä lähtee tänään appiukon kanssa Prahaan viideks päiväks ja siitä vielä sit mökille ens viikonlopuks. Tympeetä olla yksin. Onhan mulla noi öttimönkiäiset seurana, mut kuiteski. Kauheesti tulee nyt ylimääräistä aerobista, kun koiran lenkittäminen on vain ja ainoastaan mun harteilla. Noo, eipä tee ehken huonoa. Tämmönen pallero kun olen 😉 Valmentajankin luokse pitäis alkaa suunnitella taas reissua. Ahdistaa vaan mennä, kun en ainakaan itse ole huomannut mitään kehitystä paitsi levenemissuunnassa.. Ja nyt en tarkota mitään selän levenemistä.

Jep, mä jatkan työhommia. Onhan noita tänään ollutkin. Hiki valuu koko ajan ihan solkenaan, vaikka istunkin koko ajan. Juhannuksen syömiset alkaa ilmeisesti puskee läpi ihan urakalla.

Isäntä vei kameran reissulle matkassaan eli tälle viikolla ei kuvia siis ole luvassa. Paitsi jos löydän jotain tuolta netin syövereistä.

Tämmöstä täällä!

Niin joku oli laittanu kommenttia edelliseen postaukseen, et vähemmän bodausta ja enemmän muita juttuja. Mitäs ne muut jutut vois olla? Mun elämä pyörii niin paljon ton harrastuksen ympärillä etten juuri muusta osaa kirjottaa. Ei mulle mitään koskaan tapahdu enkä viitsi kirjottaa mitään ”kävin tänään kaupassa ja ostin rahkaa”-juttuja 😀 Jos jollakulla on ideoita niin eikun tulemaan tänne suunnalle vaan!

Ja vielä vähän lehtiasiaa. Mitä lehtiä jengille tulee kotiin? Siis ihan muitakin kuin vain bodausaiheisia. Itelle tulee ihan kauhee määrä kaikenmaailman kotivinkkiä ja sporttia HotNown, Oxygenin ja Muscle&fitness Hersin sekä Me Naisien lisäks. Varmasti vielä unohin jonkun pois listasta.. Isännällä tulee sit vielä Body eli onhan noita luettavaks asti. Oon vähän miettiny ton Oxygenin tilauksen katkasua, kun en kerkee sitä koskaan lukemaan. Eilen sit lukasin pari lehteä läpi ja voi poijjaat kun oli hyviä ruokaohjeita ja kaikennäköstä. Ei raaskis luopua..

3 kommenttia

  1. Mölliskö kirjoitti:

    Kaleva, seiska, HotNow, MeNaiset, ProBody, Body, Sport onneksi loppu just…. Taidan perua vielä HotNow:n ja MeNaiset. Ei kerkee enää lukea, kun on blogi!! 8D

  2. Jonna1983 kirjoitti:

    Mä oon kans tota HotNowta vähän meittiny et jos lopettais. Samanlaisia juttuja joka viikko. Tais olla vaan uutuuden viehätystä alkuun..MeNaisista en luovu. Pakkohan sitä on lukea, kun ollaan jo lähempänä kolmee kymmentä kuin kahta 😀

  3. Heinäharava kirjoitti:

    MeNaisissa on ihan parasta se ekojen sivujen palsta, jossa irvaillaan julkkiksille (ai minäkö vahingoniloinen…) Se on niin hyvin kirjoitettu, että ihan itkettää lukiessa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *