Hae
Palasia Arjestani

Kissa kiekuuuuuuuuu

Kohta muuten tehdään kattirukkaset. Alkaa palaa jo härmo jo aika lahjakkaasti meidän toisen mirrin kans. Juoksuista ei näy loppua eikä Jonna saa nukuttua kunnolla. Katti kiljuu yötä päivää 24/7. Mikään ei sitä hiljennä.. Viime yönä jouduin ottamaan jo korvatulpat käyttöön, mut ei nekään aina auttanu, heräsin silti kauheeseen kiljuntaan pari kertaa yön aikana. Huoh.. toivottavasti ei sama elämä kuulu naapureiden puolelle tai kohta on kivoja pikku lappusia postiloota täynnä 😀 Olispa ainakin vessalukemista.

Isännöitsijällekin soittelin eilen sen koiranvihaaja häirikön takia. Ei ole kuulemma kukaan hänelle mistään koiran haukkumisesta ilmoittanut. Kerroin hänelle niistä häirikkölapuista ja sovittiin, että jos niitä vielä ilmestyy niin sitten hän laittaa jonkin vastineen talomme ilmotustaululle. Hän myös lupasi ilmottaa, jos joku valittaa koirasta. Sattui se isännöitsiä muuten olemaan saman kylän poikia kuin mistä minä olen kotoisin ja taisipa tuo vielä tunnistaa minut 🙂 Mulla on sen verran harvinainen sukunimi, että sen kyllä muistaa. Eikä meitä Suomessa hirveän monta ole tällä sukunimellä varustettuna.

Joo, se lauantain treeni siirtyi siis sunnuntaille. Lauantai meni kyllä kokonaan touhutessa kotihommia ja odotellessa hanimurusta kotio. Aika hyvät tuliaiset sain sit sunnuntaina 😉 Tuli kaulakorua, hajuvettä ja vaatetta. Niin ja Prahalainen protskupatukka, paras kaikista 😀

Sunnuntaina kävin heti aamusta 45 minsan aamulenkin koiran kanssa ja sit aamupalan jäliltä salille olkapäiden ja käsien kimppuun. Suju aika kivasti. Nyt alkaa olla taas voimat normaalitasolla ja pystypunnerruksessa tapahtu jopa pientä edistystä, vaikkei ollut varmistajaakaan matkassa. Punnerrusliikkeet ei kyllä etene mitään hirveetä vauhtia. Saa olla tyytyväine jokaiseen ylimääräseen toistoon. Nykyään mulle onkin tärkeintä kunnon tuntuma treenattavassa lihaksessa eikä niinkään ne painot. Tokihan niidenkin pitää pikku hiljaa kasvaa, mut turha ottaa ressiä jos joka reenissä ei tapahdu mitään edistystä.

1. Pystypunnerrus smith

7*40kg Jipii!! Jopa yks toisto tuli lisää edelliseen kertaan 😀

7*37,5kg

7*35kg

2. Sivuviparit kp

13+7*7kg
12+6*6kg
13+6*5kg
14+6*4lg

3. Arnlod kp
8, 7*13,5kg

4. Etuviparit kp
14*8kg
12*7kg
12*6kg
14*5kg
Palautukset 30 sekkaa. Kauhee pumppi!

5. Facepull tangolla
16, 13*70kg
15, 12*65kg
Samat palautukset tässäkin. Tää on rivakkaa touhua 😀

6a. Hk kp seisten
15, 10*11kg
13, 11*10kg
14*9kg
Ja taas ensin molemmilla käsillä yhtäaikaa niin paljon kuin tulee ja sit käsi kerrallaan.

6b. Hk scott taljassa
14, 9*60lbs sehän hyyty!
10*50lbs väsyyyyy…
12*40lbs
12*30lbs

7a. Ranskalainen maaten mutkatangolla
14, 10*25kg
15, 12, 11*20kg

7b. Pushdown tangolla
13, 11*70 lbs
10*60 lbs
13, 10*50 lbs

Jokusen sarjan vatsojakin veivasin sarjojen välissä.

Eilen sit heti duunista suoraan salille. Olin unohtanut osan ruuista kotiin niin jouduin käymään duunipaikan ruokalassa taas syömässä. Voi harmi 😀 Siellä kun on niin huonot ruuat.Huh, vetelin kyl melkosen satsin naamariin. Oli kanasalaatit, raejuustot ja pelit ylimääräsinä. Kyllä mulle kelpaa, tänne vaan!

Selkäreenikin kulki suht hyvin. Hyvin huomas, ettei ole tehty mavea ihan äskettäin, sen kans olin vähän hukassa. Ei ollu tekniikka kunnossa eikä kyllä woimookaan. Siitä se taas lähtee pikku hiljaa. Aina sama juttu noiden raskaiden liikkeiden kanssa. JOs niitä ei tee hetkeen niin tulokset laskee kuin lehmän häntä. Mut kyllä ne sit nouseekin aika nopeesti. Ens viikolla sit jo paremmin.

1. Leuat

8*5kg vo

8*2,5kg vo

8*BW myötäotteella

6*BW levee vastaote

Aattelin nyt ottaa vähän aikaa leukoja vähän lyhkäsemmillä sarjoilla ja yritän nostaa lisäpainoja ihan kunnon lukemiin. Joskus on tullut vedeltyä sarjaa yli kympin lisäpainoilla. Siinäpä sitä tavotetta.

2. Kulmasoutu kp

10, 8*31kg
Kunnon puristus yläasennossa!

3a. Alatalja kapealla

15, 13*40kg

13*35kg Hihii, miten pienet painot. Ei voi ees romuiks sanoa..

Tässä pudotin painoja ihan reilusti ja todellakin tein liikkeen lapoja liikuttamalla. Kyllä muuten on selkäkin ihan eri tavalla kipeä. Tällä systeemillä jatketaan!

3b. Pullover köydellä

12*60 lbs
15, 13*50 lbs
Ja kunnon venytyksillä ja puristuksilla.

4. Mave

4*110kg Surkee esitys.

6*100kg

8*90kg

5. Levee ylätalja
12*50kg
12*45kg
15, 13*40kg
Lyhkäset palautukset.

6. Olankohautus smith
10, 8*70kg
Kunhan pumppailin.

Semmottiis. Nyt on kauhee kiire syömään! Meni muuten selkä aika kipiäks tuosta reenistä, osasyynä tosin saattaa olla tämän päiväinen kiropraktikon käsittelykin, mut siitä ja tän illan reenistä (joka ei ollu kummonen) sit huomenna lissää! Videokin tiedossa, säälittävä sellainen. Olin kovin heikko tänään 🙁

Mitkä sinun mielestäsi ovat parhaita liikkeitä selälle?

10 kommenttia

 1. Mölliskö kirjoitti:

  Ehdottomasti tämä!!! Suora linkki kuvaan: http://4.bp.blogspot.com/_IoHvEqXecxI/SjZpot4592I/AAAAAAAABIo/EH2X1fpC_JE/s1600-h/Kuva009.jpgMeidän kädenvääntösalilla on tuo ja se on varmaan mun leveän selän salaisuus? Sillä tein pelkästään pari ekaa vuotta. Nyt kun enää siellä asti käy (20km/suunta), niin teen vain kuivia leukoja, taljoja….. mikään ei korvaa tuota vanhaa laitetta!!! Pitäsköhän alkaa käymään selkäpäivänä siellä……….

 2. Elina kirjoitti:

  T-Kulmasoutu, eli sama kuin Paulalla tuossa linkissä. 🙂

 3. Heidi kirjoitti:

  Leuat ja kulmasoudut, normi ja T, eli komppaan edellisiä :)-Enzyme

 4. Jonna1983 kirjoitti:

  Mä en koskaan saa oikein kunnon tuntumaa T-kulmasoudussa, normi kulmasoudussa taas saan. Pitäisköhän alkaa harjottelemaan? Meidän salilla vaan ei ole tuota T-kulmis konetta, vaan semmonen hieno systeemi, jossa tangon pää tungetaan sille tarkoitettuun tappiin (tanko pysyy paikallaan) ja kahvoina käytetään esim.alataljan kahvaa. Taitaa löytyä joku videokin siitä systeemistä tosta mun videolistasta. Ainakin se 57,5 kilon t-kulmis on sillä systeemillä, mut videossa ei vaan näy sitä putkea johon tanko tungetaan.

 5. Riinu kirjoitti:

  T-kulmasoutu :)Nyt varsinkin ku se vempele on taas korjattu niin sillä jauhoin latsejä tänään… NAM

 6. Heidi kirjoitti:

  Ei meilläkään ole salilla noin hienoja laitteita :S Ennen kiilattiin vaan tanko käsipainolla nurkkaan ja siitä vedeltiin, mutta nyt on justiinsa tuommonen putkiviritys, johon tanko laitetaan ja kahva alataljasta. Olen nyt tehnyt lyhyellä tangolla (semmoinen 10 kg:n tanko) ja toimii mulla paremmin kuin pitempi vipuvarsi. Painoja joutui tiputtelemaan aika raakasti, mutta tuntuma on loistava! :D-Enzyme

 7. Jonna1983 kirjoitti:

  Ootte te ihme jengiä kun kaikki hehkuttaa t-kulmista. Kai se pitää sit laittaa opetteluun 😉 Pitääkin kokeilla sitä pienempää tankoa josko se auttais saamaan paremman tuntuman.

 8. Heidi kirjoitti:

  Ylätalja leveellä on kyllä toinen lemppari. Sillä saa niin ehanasti rutisteltua latsit totaalijumiin :D-Enzyme

 9. Retsku kirjoitti:

  Mä en niin välitä tuosta T-kulmasoudusta, myöskin vähän tuntumaonkelmaa. Mutta normisoutu tangolla taikka yhden käden soutu kässärillä on mun selkäreenin kulmakivet :)tykkäisin myös leuanvedosta, jos saisin niitä vedettyä enemmän kuin 2 kerrallaan. Onneksi voi vetokumeilla harjotella :DBTW, ootteko harkinnut tyttökissojen sterilointia? Loppuis se mouruaminen 🙂

 10. Jonna1983 kirjoitti:

  Retsku: mä olen ite samoilla linjoilla noiden liikkeiden kans. Siihen kun vielä lisää maven niin avot.Niin noista kissoista. Ne on mulla sijoituksessa molemmat niin en voi omin päin mennä steriloimaan. Kummatkin kun tekee yhdet pennut niin sitten ovat mun omia ja pääsevät välittömästä eläinlekurin käsittelyyn. Täytynee alkaa harkitsemaan toisellekin katille e-pillereiden syöttämistä..

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *