Hae
Palasia Arjestani

Jenkkilässä osataan..

Kuuntelen aina töissä suomi poppia ja kylläpä sattu tänään korviin niin uskomaton juttu, että oli ihan pakko laittaa se tännekin. Suora lainaus suomipopin sivuilta Jaajon blogista:

Tämä on siis tapahtunut Texasissa.

”24-vuotias amerikkalaispoika rakastui 42-vuotiaaseen leskirouvaan, jolla oli 19-vuotias tytär. Hänestä siis tuli samalla aviomies ja isä hänen vaimonsa hieman nuoremmalle tyttärelle.

Ensimmäisenä jouluna he kutsuivat pojan 50-vuotiaan isän juhlimaan Jeesuksen syntymää ja kiitos viriilin isän, he yllättyivät kuullessaan tyttären rakastuneen yli puolta vanhempaan isään. Koska tunne oli molemminpuolinen ja poika tiesi isänsä olleen pitkään onneton äidin lähdettyä toisen miehen matkaan, he siunasivat liiton. Näin pojasta tuli isänsä appiukko, isästä vävypoika ja tyttärestä äitipuoli.

Muutama vuosi kului ja poika sai 26-vuotiaana esikoispojan uuden vaimonsa kanssa.Samalla hänen isänsä sai ensimmäisen lapsenlapsen, isän vaimo eli pojantytär veljen, joka oli siis myös isän lankomies. Tällä kokoonpanolla juhlittiin joulu ja uusivuosi, kunnes tuli taas aika lähteä kätilön pakeille.

Tällä kertaa pojan tytär, joka oli myös hänen äitipuolensa, synnytti tytön. Tyttö oli pojan vaimolle ja tietenkin myös hänelle ensimmäinen lapsenlapsi, joka oli samalla pojan sisko ja hänen oman lapsensa täti. Ja koska hänen tyttärensä oli myös hänen äitipuolensa, oli hänen vaimonsa hänen isoäitinsä. Joten ollessaan isoäitinsä mies, oli hän itselleen isoisä. ”

Vähän repeilin 😀

3 kommenttia

  1. Mölliskö kirjoitti:

    Hei, mää näin Kauniissa ja rohkeissa just tuon saman kuvion jo 1998!!! ;DD

  2. katjuska kirjoitti:

    Tuli myöskin rohkeet mieleen 🙂

  3. Jonna1983 kirjoitti:

    Mä mietinkin, et miten tää asetelma oli niin tutun oloinen… 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.