Hae
Palasia Arjestani

Olkapääkuolema..

Eilinen meni täysin höhhäilyks koko päivä. Päähän jyskytti aamusta asti niin kovasti ettei salille lähdöstä tullut yhtään mitään. En saanut koko päivänä oikeestaan mitään järkevää aikasiks. Eikun siivosinhan mä parvekkeen ja imuroin koko kämpän. Ja kävin illalla uimassa ja hakemassa kiinalaisesta ruokaa. Niin ja katoin paljon ohjelmia boksilta ja tuhosin samalla puoli boxia kaurakeksejä, ei kerrota kellekään 😀 Onhan siinäkin jo jotain. Eilinen reeni siis siirtyi tälle päivälle.

Tein viime viikolla isännälle jalkareenin ja tuntui olevan tehokas. Koko ukko oli aika jäykkää tavaraa pari päivää. Käveli niinku olis ollu isompikin lasti kaakelia pöksyissä. Halusin sit tänään hieman vaihtelua olkapääreeniin ja käskin isännän tehdä mulle hyvän setin. Aikamoisen kuolemareeninhän toi väsäs. Sai kostaa oikein kunnolla.. Menee meinaan rusinat aika kipeiks!

Koska ei ole tälle päivälle sen kummempaa ja jännempää kerrottavaa niin höpistäämpä sitten itse reenistä. Jotkut ovat kyselyssä vaatineet kirjoittamaan parempia juttuja, mut sori vaan, tyhjästä on aika helvetin paha nyhjästä.

Isäntä oli koko reenin ajan piiskaamassa. Oli aika mukava reenata, kun painot kannettiin valmiiks käteen ja palautusajoistakaan ei tarttenu ite huolehtia. Kun käsky kävi niin sillon vaan keskityttiin viskomaan painoja millon mihinkin ilmansuuntaa. Heleppoo.

1. Sivuviparit kp
15, 10*10kg
13*8kg
13*7kg
13*6kg
15*4kg
15*2kg
Palautukset 30 sekkaa. Aika karmee pumppi tuli jo näistä.. mut lisää oli tiedossa 😉

2. Etuviparit m-tangolla
14*20kg
15, 15*15kg Toinen nopeasti pumppaamalla toinen toooosi hitaasti.
14, 16*tanko tässä eka taasen hitaasti ja toka pumppaamalla.
Palautukset 45 sekkaa.

3. Pystypunnerrus kp
12, 9*11kg
12, 11, 10*9kg
Palautukset 60 sekkaa.

4. Pystypunnerrus koneessa
14*15kg Tarkotus oli tehdä vähintään 20 toistoa, mut ei ihan pystyny..
21*5kg
25, 21, 20*kone
Palautukset 60 sekkaa.

5. Sivuviparit kp istuen
30*3kg
20*omat käpälät. Tää tehtiin niin, että nosto räjähtävästi ylös ja negoissa isäntä painoi käsiä alaspäin ja minä jarrutin niin paljon kuin pystyin. Kauheeta touhua.6a. Hk kp seisten
11*13,5kg
13, 11*11kg
15, 11*10kg

6b. Hk scott talja
11*70 lbs
10*60 lbs
14, 11*50 lbs
12*40 lbs
Superit 60 sekan palautuksilla. Tällä setillä saa hauikset niin hirveeseen pumppiin, että vallan kauhistuttaa 😀

7a. Ranskalainen m-tangolla
12, 10*27,5kg
10*25kg
12, 10*22,5kg

7b. Pushdown tangolla
13, 10*80 lbs
12, 10*70 lbs
13*60 lbs
Näissä supereissa samat palautukset. Vaihtelin taas oteleveyttä pushdownin jokaisessa sarjassa.

Sitten nopsaan kauppaan, syömään ja biitsille. Käytiin uimassa ja köllöttämässä auringossa vajaat pari tuntia. Jospa sitä vaikka sai pikkusen väriä pintaan niin ei olis niin valkea ryhävalas..

Ens viikonloppuna pitäis taas lähtee heittämään Tampereen reissu. Alkuperäisen suunnitelman mukaan piti mennä keverin kans Bullilta suoraan Särkänniemeen ja sit kenties jonnekin viettämään iltaa, mut se homma vähän kusi.. Nyt ei oo muuta Tampereen päässä kuin valmentajien tapaaminen. Pitäis keksiä sen jälkeen vielä jotain muuta, kun en viittis yli kolmea tuntia/suunta ajella junalla vain 45 minsan tapaamisen takia. Blääh. Jos kävis vaikka kauppoja kiertämässä ja reenaamassa jossain..

Jaahas, jos tästä syömään taas..

Edittiä. Isäntä löysi aika hyvän sivun munakkaiden ystäville. Tuo karvasempi osapuoli ainakin meillä vetelee niitä iltapaloiks melko mielellään. Hyviä ohjeita löytyy täältä!

4 kommenttia

 1. Anonymous kirjoitti:

  Vai Tampesteriin tulossa. Reeni paikaksi voin ehdottomasti suositella Wolfia, hyvä sali.Ite treenaillu siellä pari vuotta. Sijainti melkein sokoksen takana, lidlin alakerrassa. Hauska blogi sulla muuten, tätä tässä pari kuukautta lueskellu melko ahkerasti. 🙂

 2. Jonna1983 kirjoitti:

  Juu, Wolfilla mä olenkin yleensä käynyt reenailemassa samalla reissulla. Tai sit Powerilla, jos kaverille sattuu samat reeniajat. Saa nyt nähdä kummalle menen 😀 Se selvinnee tänään.Kiitos kommentista. Kiva jos tykkäät!

 3. Heinäharava kirjoitti:

  Mitä mitä, mä olen ihan pihalla, lomalta palanneena… siis millon sä olet tulossa Tampesteriin, joko sä kävit?Jos et ole vielä käyny, niin mä olen täällä koko vkonlopun, vois keksiä jotain!

 4. Jonna1983 kirjoitti:

  Ens lauantaina eli 25.7 oon tulossa. Puolen päivän aikaan oon siel, käyn siinä Bullilla ja sit reeniä tai jotain. Olen avoin ehdotuksille ;)Pistä vaik postia tulemaan! jonna1983@suomi24.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.