Hae
Palasia Arjestani

Wöf wöf!


Ompahan ollut pari mielenkiintoista päivää tässä.. Toissa yönä sain nukuttua ruhtinaalliset 3 tuntia! Voi pojat miten semmonen ylenpalttinen unimäärä virkistääkin.. NOT! Sain siis unta joskus vaille 12 ja heräsin 03.05. Olo oli vähän, et WTF!? Väsytti aivan törkeesti, mut Nukku-Matti oli täysin hyljännyt mut. Toinen osapuoli kyllä kuorsas vieressä niin tyytyväisenä että. Teki mieli potkasta sitä. Eihän siinä, aamulla töihin seiskaks, ihan omissa maailmoissa olin koko päivän. Unohtelin asioita, puhuin mitä sylki suuhun toi ja kahvitauolla sekoittelin tyytyväisenä teepussia jääkylmään veteen. Varmaan tuli juotuakin se litku, en muista.. Sori vaan kaikki asiakkaat, jotka satuitte mun hoiviin eilen, saatoin antaa vähän vääriä ohjeita 😀

Duunipäivän jälkeen fiksuna tyttönä vielä salille jalkareenin kimppuun! Miten olis ollu ylimääränen lepopäivä? Ehei, mitä ne semmoset on!? Kun oli kerta salikamppeet mukana (en ees ymmärrä miks otin ne aamulla mukaan..) niin salillehan se on sillon mentävä, vaikka jalat on ihan spagettia ja pää täynnä höttöä. Jotain sain kuitenkin äherrettyä.. ja hienon videonkin otin. Tai siis mä en ottanu, mut sain yhden kiltin pojan kameran taakse. Kiitos vaan siitä!

Treenin alkuun ne normi hölköttelyt matolla ja kevyet venyt. Sain tosin jo viiden minsan hölköttelystä vasemman kantapään kipeeks. Vissiin ossaan juostakin ja silleen. Maratonille vaan niin hyvä tulee.

1. Reidenojennus
16*40kg
15*35kg
14*30kg
15*25kg
Palautukset 60 sekkaa. Ja tää olikin sit ainoa liike, jossa jaksoin ja viitsin tehdä sarjat kunnolla eli failureen saakka ja noudattaen palautusaikoja. Muut liikkeet meni vähän sinne päin.. Mitäpä muuta olis voinu odottaa?

2. Kyykky tangolla
15, 10*60kg Alla oleva video ekasta sarjasta. Eiks ookkin söpis? Pusikätit ja kaikki taustalla.
15, 12*50kg
Enkä todellakaan tehnyt yhtäkään sarjoista loppuun asti saati noudattanu minkään sortin palautusaikoja. Tein aina uuden setin, kun hengitys oli tasaantunu eli äböyt 5 minsan päästä.. Viimesen sarjan tein tooosi hitaasti ja sainkin sen ottamaan paremmin etureisiin kuin muut sarjat. Hyvähän se on vikassa sarjassa keksiä se paras tekniikka..

3. Prässi
15, 13, 12, 12*130kg Kunhan pumputtelin kelkkaa ees taas. Kai se tuntu ihan hyvin. Ainakin tänään on ollut koivet kippeet.

4. Pohkeet seisten
5*20*BW
En millään olis jaksanu tehdä enää mitään pohkeita niin tein ne vähän ”helpommalla” tavalla. Jaksoin jopa noudattaa 30 sekan palautusaikoja. Vaikka en olevinaan tehnyt näitä kovin kovaa niin olihan noi minipohkeetkin tänään kipiät. Ehkä ei aina tartte ottaa niin tosissaan???? Juu, ei tartte.

En ees jaksanu salin jälkeen tehdä mitään ruokaa niin söin mitä jääkaapista löyty eli pari päivää vanhoja pinaattilettuja (hirveen makusia kaupan lättyjä) ja jauhelihaa. Melko gourmeeta. Siihen päälle vajaan tunnin päikkärit sohvalla. Sit heräsinkin, et käyn suihkussa, syön iltapalan ja painun yöunille. Jälkimmäinen ei vaan oikein onnistunut, vaikka oli ultimaalisen väsynyt. Pyörin ja hyörin sängyssä vaikka kuinka kauan ennen kuin sain unen päästä kiinni. Tänä aamuna olinkin sit suht virkee eli kait mä sain sit ihan hyvät unet loppujen lopuks. Heräsin tosin pari kertaa yön aikana kissojen raviin. Melkoset rallit oli taas käynnissä.

Tänään sit suoraan töistä poliisilaitoksen kautta (hain uuden passin) salille takajalkojen kimppuun. Kiinnosti kuin kilo paskaa treenata takareisiä. Vihaan niiden reenaamista yli kaiken. Melkein enemmän kuin pohje- ja vattareenejä. Ei, kyllä mä vihaan enemmän takajalkojen jumppaa. Ei olis muutenkaan jaksanu ollenkaan tätä touhua. Oliskohan aika vähän keventää? Uniongelmia, ruokahaluttomuutta, treenit ei maistu, mistähän johtuis? Haloo Jonna, kevyt viikko!!! Joo, nyt keventelen pari päivää ja elokuun alussa tulee semmoset viis päivää taukoa. Ihan hyvä. Tuleepa sekavaa tekstiä. Itse reeniin siis.

Koska olin edelleen laiskalla tuulella niin piti keksiä jokin keino selviytyä treenistä äärimmäisen nopsaan –> giantsettiä! Eli valitsin neljä liikettä, jotka teen putkeen ja sit kahden minsan tauko ja sama paska uudestaan läpi kolme kertaa.

1a. Takareidet istuen
12, 9, 8*40kg

1b. Suorinjaloin mave smith
12, 10, 9*70kg

1c. Takareiskat maaten
12, 9, 7*30kg

1d. Prässi takareisille
17, 15, 14*200kg
Ja that´s it. Otti hyvin takajalkoihin, mut kävi vähän alaselkäänkin 🙁

2. Takareidet maaten
25kg –> 20kg –> 15kg x 2
En laskanu toistoja, pistelin vaan menemään. Aika pumpissa oli takajalat näiden jälkeen 😀

3a. Pohkeet hack
10, 9*70kg

3b. Pohkeet istuen
10, 8*20kg

3c. Pohkeet ysikympin kulmassa
8*25kg
7*20kg

Ja loppuun mahoja vissiin viis sarjaa. Tein lähinnä pelkkiä alamahoja ensin roikkuen ja sit penkiltä nostelemalla koipia.

Ja sit helevetin nopeesti kotio. En taaskaan jaksanu tehdä ruokaa, joten ei muuta kuin puuroa nassuun. Huomenna sinne valmentajalle näytille. Oon saanu kivat nesteet haalittua tässä parin päivän aikana eli iloisin mielin voin mennä keikistelemään puoli nakuna valkkujen eteen. Nais.. Päätin pitää huomenna välipäivän eli käyn tosiaan vaan kääntymässä Tampereella ja hyppään sit heti takasi junaan kohti Kuopiota. Sunnuntaina olkapääreeni ja ma taas lepo kenties.

Jotta olo olis vielä vähän surkeempi niin harjottelin äsken poseja peilin edessä. Noi mun olkapäät on ihan susipaskat eikä ne tunnu kehittyvän vaikka tekisin niille mitä. Mokomat kiittämättömät paskiaiset. Oon uhrannu niihin tuhottoman määrän treenitunteja, voimaa ja hikeä. Missä kiitos?!? Täh??? Ei sitten niin missään..Taidan lopettaa olkapäätreenit kokonaan.

Pitäis lähtee kauppaan, mut en jaksa. Taidan vetää vaan itteni levyks tuohon sohvalle loppu illaks..

Tulipas negatiivista tilitystä, pahoitteluni tästä. Aina ei voi elämä olla ihanaa ja vaaleanpunaista hattaraa. Ehkä sit ens viikolla taas. Sopii muuten toi kuva tähän mun fiilikseen kuin nenä päähän 😀

9 kommenttia

 1. katjuska kirjoitti:

  Välillä vähän paskaakin niin sit taas luistaa :)Kyllä sieltä tampesterista varmaan ihan mukavat palautteet tulee.terveisiä sohvalta myös 🙂

 2. massaminna kirjoitti:

  Oon varmaan ittekki vähän väsy…mut oli tosi huvittavaa tekstiä, mutta ei pahalla 🙂 Tuli niin omat jumpat välillä mieleen ”Tein aina uuden setin, kun hengitys oli tasaantunu eli äböyt 5 minsan päästä..”

 3. Tiina kirjoitti:

  Kyllä se siitä vielä iloksi muuttuu. Väsyneenä kaiken näkee negatiivisena eikä mikään tahdo onnistua. Tsemppiä treeneihin! Hyvin nää oot kehittyny.

 4. Jonna1983 kirjoitti:

  Tänks tyskät! Kyllä tää jo vähän paremmalta näyttää. Ens viikko reenaillaan vielä normisti ja sit hyvin ansaittu viiden päivän lepo!Saan tosin ens viikolla uudet reeniohjelmat et näinköhän maltan pitää mitään kevyitä viikkoja… 😀 Onneks sattuu risteily tuolle kevyelle viikolla niin ei ole ees mahdollista päästä reenaamaan ellei väkisin halua ängetä jonnekin Tukholman salille. Joo, en halua..

 5. Anonymous kirjoitti:

  Heh, täälläkin herätti oikein muvasti hilpeyttä tuo kuva. Älähän reenaa ittees situtukseen asti kun ei se sit oo enää kivaa ja jossain vaiheessa ei kiinnosta vilkaistakaan salin suuntaan. Hyvinhän sulla on ollut kehitystä, mutta kai sä et itse sitä niin huomaa kun katot ”liian läheltä”?Viimeistään Oulun reissulla joudut pitämään keventelyä treeneistä ; ) – Nadja

 6. Jonna1983 kirjoitti:

  Juu, ei sitä tarkotus olekaan vetää itseensä ihan piippuun. Mulla vaan aina tuppaa ”unohtumaan” noi kevyet viikot ja sit kun tulee tää olotila niin tietää, et olisko aika..Ens viikolla heittäydyn ihan vapaalle enkä vilkasekaan salille päin viiteen päivään 😉 sit pääsenkin korkkaamaan uutta treeniohjelmaa! Jei!Oulun reissusta saattaa tulla aika rankka.. joutuu keventelemään kuukauden sen setin jälkeen 😀

 7. Anonymous kirjoitti:

  Moi! Blogisi innokas lukija, entinen saman salin käyttäjä Kuopio-ajoiltaan ilmoittautuu..Siun tekstejä on tosi kiva lueskella, kun nämä ovat jotenkin niin aitoja. Ei mitään feikkausta, vaan todellisia tuntemuksia matkan varrelta. Useimmiten positiivisia, mutta onneksi välillä vähän alavirettäkin, niin ei mene liian pumpuliunelmaksi. On nimittäin ärsyttävää lukea joitain blogeja, missä on vaan lueteltu kaikki mahtavat päivät ja asiat elämästä, eihän täydellisyys ole koskaan eikä ikinä kiinnostavaa ihmisissä. Se pieni rosohan on yleensä se, mikä tekee ihmisestä niin ihanan tyypin. I hope you get the idea :)Sellainen tuli mieleeni, että tiedätkö sie kalorimääriä noista valmentajan ruokalistoista, eli tiedätkö millä kalori- ja makrosuhteilla kasvat noin kauniisti?Tsemppiä treenilöihin 🙂

 8. Jonna1983 kirjoitti:

  Moikka sinä Anonyymi! Olipas mukavaa palautetta, kiitos siitä! Ei tämä ”bodyelämä” aina niin helppoa ole niin miksi aina vain hehkuttamaan? Heh, seuraavalla dieetillä (ainakin loppuvaiheessa) saattaa niitä huonoja päiviä osua hieman useammin kuin tällä hetkellä :DSen tiedän kaloreista, että jossain 2300 kalorin viikkotasolla mennään. Jalkareenipäivinä jalorit pari sataa korkeammalla ja lepopäivinä saman verran matalemmalla. Mitähän noista makroista osaisin valehdella? Varmaan aika lähellä 40:40:20 (p/hh/r). Ollaankos oltu samaan aikaan Gymillä ja missä päin nykyään kasvat ja kehityt?

 9. Anonymous kirjoitti:

  Moi vaan uudelleen ja kiitos vastauksesta!Juu, ollaan oltu samaan aikaan salilla aikanaan, asuin Kuopiossa vain lyhyesti 2006-2007, mutta salilla kävin kyllä ahkerasti. Bongasin siut juuri ennen pois muuttoa pakkikselta ja hoksasin, että saman salin mimmi. Silloin olin tosi, tosi laiha, mutta nyt on tullut painoa ja onnellisuutta ainakin 10kg lisää 🙂 Tai ehkä onnellisuutta enemmänkin kropan normalisoitumisen myötä..Nyttemmin asun Savonlinnassa ja kovasta salitreenistä on pieni breikki, käyn kyllä salilla mutta enemmänkin juoksuharjoittelua tukevaa treeniä tehden. Maratonin kävin rämpimässä keväällä läpi ja ajattelin ensi keväänä kokeilla samaa uudelleen.Mutta kunnon punttitreenaaminen on kyllä aina mielessä ja voipi olla, että taas talven tullen rupean enemmänkin siellä viihtymään. On se niin kivvoo.. 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.