Hae
Palasia Arjestani

Käsi käskytys :D

Sain uudet treenisysteemit valkulta ja treenailen nyt nää parit reenit vähän miten sattuu ja fiiliksen mukaan. Ens viikollahan tulee semmonen viiden päivän tauko reeneihin, kun lähetään keskiviikkona kohti Orivettä viemään otukset mökille hoitoon ja siitä sit torstaiaamuna kohti Helsinkiä ja illan suussa Tukholmaan. Laivareissu siis tiedossa 😉 Ihan kiva päästä edes jossakin käymään. Alunperin oli suunitelmissa, et oltais päästy jonnekin pidemmällekin, mut eipä kahdella lomapäivällä juuri juhlita. Varattiin sit laivalle ihan kunnon luksussviitti eikä mitään autokannen alla olevaa pikku kopperoa. Reissun jälkeen startataan treenit ihan uusilla systeemeillä. Treenit on uudessa ohjelmassa jaettu viiteen eri viikkoon ja tulee olemaan kovaa viikkoa pudotuksilla, kovaa viikkoa nopeutetuilla sarjoilla, raskasta pumppia supersarjoilla ja pumppitreeniä pitkillä sarjoilla ja mitähän kaikkee vielä. En ymmärtäny puoliakaan siitä systeemistä, mut huomenna ne selviää, kun soittelen valkulle päin.

Eilen salille vuorossa kätöset ja tein ton hienon videonkin. Meinas mennä hermo tuota väsätessä enkä jaksanut sitä sit ees tarkistaa, joten pahoitteluni jos sieltä löytyy jotain omituisuuksia 😀 En ottanu kuvaa ihan kaikista liikkeistä, kun alko salilla olla jo vähän liikaa jengiä, mut ompahan taas ees jotakin! Videot on kyl aika kivoi ja toivosin niitä enemmän muiltakin blogittajilta!!!!

Aika paljon tein tässä treenissä pudotussarjoja, koska semmosella setillä se uus treeniohjelmakin sit alkaa. Alotin vähän niinku sisään ajamaan sitä uutta systeemiä. Ei oo kyl mitään hajua, et mitä liikkeitä uuteen ohjelmaan tulee. Saan kuulemma ekoille viikoille valita ite liikkeet, kun valkku on siellä Ameriikan mualla kisailemassa. Sen jälkeen sit saan fiilatummat ohjeet. Aika hyvin tuota on jo itekin oppinu, et mitkä liikkeet toimii mulle hyvin ja mitkä taas ei. En enää ees viiti tehdä semmosia liikkeitä, joissa en saa kunnon tuntumaa tai ne menee jonnekin ihan muualle kuin pitäis.

Nooh, itse treenihän meni seuraavanlaisesti… Nii, palautukset oli jotain parin minsan luokkaa. Hei, onko ihan typerää ottaa videoo liikkeen jokaisesta sarjasta vai olisko parempi ottaa vain yhdestä?

1. Hk seisten suoralla tangolla
9*25kg+8*20kg+9*15kg
7*25kg+6*20kg+7*15kg Videohan alko vasta tästä sarjasta, kun muistin kameran olemassa olon..

2. Hk scott mutkatangolla
7*30kg+9*20kg+10*15kg
8*25kg+7*20kg+9*15kg
Kai huomasitte miten hienosti vaihdoin kameran kuvakulmaa sarjojen välillä? 😀

3. Hk kp istuen
10*11kg
Kunhan jotain pumppailin..

4. Ranskalainen mutkatangolla
10*30kg+9*25kg+9*20kg
8*30kg+8*25kg+8*20kg
En kyl tainnut tehdä kaikkia sarjoja ihan failureen asti enkä ymmärrä ees miks…? Vissiin laiskuus iski.

5. Pushdown D-kahvalla käsi kerrallaan
10*15kg+6*10kg
8*10kg

Loppuun halusin tehdä jotain airooppista, mut tasavauhtinen ei hirveesti innostanu enkä oikein syttyny intervallistakaan. Mitäs sitten? Crossfittiä…

Kolme kierrosta: 500 m soutua + 10 punnerrusta + 40 kyykkyä + 20 vatsaa. Kierrosten välissä reilun minsan tauko. Aika heviä hommaa. Sain parannettua aikaa joka kierroksella mikä oli aika uskomaton juttu, koska soutu osuus hidastui joka kierroksella. Vissiin sain sit rivakammin kyykättyä ja tehtyä muut. Tää oli kivaa vaihtelua normiairooppisille ja taidan tehdä näitä jatkossakin aina välillä! Joskus aikoja sitten innostuin crossfitistä aika paljon, mut sitten se jäi jostain syystä unholaan vähäksi aikaa. Jonna Vuoren blogista sen taas bongasin ja mielenkiinto syttyi taas. Suosittelen kyllä kaikille. Treenejä pystyy muokkaamaan ihan loputtomiin, vain mielikuvitus on rajana. Ja mikäs sen haastavampaa kuin yrittää lyödä vanha aikansa joka kerralla.

Pisti toi crossfit-setti ainakin aineenvaihdunnan hyrräämään ihan samalla tavalla kuin intervallitkin. Hikoilin koko loppu illan kauheesti ja yöllä töissäkin otsa ja selkä valui hikeä taukoamatta.

Tänään sit päätin heittää pienen jalkareenin ja isäntä sai kunnian taas värkätä mulle jotain kivaa. Mikäs sen kivempaa kuin tehdä prässissä 30-40 toiston sarjoja? 😀

1a. Takareidet maaten
7*45kg
8, 6*40kg
8, 7*35kg

1b. Reidenojennus
11, 9*45kg
11, 10, 9*40kg
Hitaasti ja puristellen molemmat liikkeet. En oo varmaan koskaan saanu näin hyvää tuntumaa tuossa maaten värkissä kuin tänään!

2. Prässi
40, 35, 31*110kg Hevii…
45, 39*100kg
Kaks ekaa sarjaa hitaasti ja loput aika nopeeseen tahtiin pumppaamalla. Meinas pukata taas vähän huonoa oloa ton setin jälkeen 😀

3. Smithkyykky
12, 11*70kg
Eka sarja meni kyl ihan ketuiks, kun yritin tehdä sen jatkuvalla liikkellä. Jalat oli ihan spagettia enkä kyl saanu reisiin mitään tuntumaa. Toisen sarjan otin paljon hitaammin ja ajatuksen kanssa. Se sentään jo tuntu jossain.

4. Takareiskat istuen
10, 9, 8, 7*50kg

Olinpa eilen tosi fiksu ja laitoin töihin korkkarit, vaikka tiesin et joudun seisomaan melkein koko illan. Tai ei ne ihan semmoset oikeet korkkarit ole, vaan kiilakorkomallia, mut kuiteski. Polvi ei sit kauheesti tykänny niistä kengistä ja onkin vihlonu tänään koko päivän. Taas yksi hyvä syy lisää pitäytyä tennareissa 😀

Se kissan hulluuskohtauskin tais selvitä. Ihmeteltiin, kun se sillon toissa iltana huusi kuin hyeena ja kulki mun perässä koko ajan. Isäntä oli vahingossa jättäny sen kylppäriin lukkojen taakse ja vielä pimeään, kun lähettiin salille. Rassukka oli varmaan saanu siitä jotain traumoja 😉 Evaahan on ilmeisesti jollain tavalla kohdeltu kaltoin edellisessä kodissa ja kohtaus saatto johtua jostain siellä tapahtuneesta. Ei tuolle oikein mitään muutakaan selitystä keksi.. Otappa noiden otuksien sielun elämästä aina hirveesti selvää. Olivat mokomat taas käyneet tuhoamassa mun chilipuun alut! Seuraavat nostan niin korkeelle ja suojaan jollain piikkilangalla tai sähköaidalla ettei kissat niiden kimppuun enää pääse..

Myöpä tehdään kohta lettuja! En kyl ajatellut montaa syödä.. tänään tule hereillä olo tunteja aika vähän eli kalorit jää muutenkin melko alas, kun en kerkee syömään enkä viiti itteeni ihan ähkyyn väkisinkään vetää.

Hei kaikki tytöt ja poijjaat!

Käykää katsomassa huipputarjouksia Lisäravinnemestassa, kaikki tuotteet nyt viikonloppuna -25%!!!!!!!!

Ite korkkasin nyt käyttöön tän ja tän. Tämmöttiis pöksylöiset olis aika kivat!

No niin, jos lähtis kyttäilemään uusia maajusseja 😀 Minäkö telkkarin orja??? Söntsäillan jatkoja kaikille!

12 kommenttia

 1. Thierry (Topmusclefeminin) kirjoitti:

  Hi Jonna,Nice Blog, Nice Video, Nice Body.I would be happy to make an link exchange with your blog:http://www.topmusclefeminin.comThierry

 2. Riinu kirjoitti:

  Eihä myö kyllästytä EVER!

 3. Riinu kirjoitti:

  Smuuuuuud!

 4. Jonna1983 kirjoitti:

  Thierry: Thanks! That would be cool :)Riinu: Tsihii, kivasti ei näy mitään missään, kun äböyt kolkyt kiloo nesteitä kropassa. Tänään oli painokin tullut jo yli kilon alaspäin. On se hyvä syödä välillä oikein kunnolla niin on mitä taistella sit poies.. 😀

 5. marziina kirjoitti:

  Ehdottomasti videolle vain yks setti per liike!Mä olen itse treenaillut nyt pari vuotta Mentulan treeniohjelmilla, ja olen ollut enemmän kuin tyytyväinen.

 6. Jonna1983 kirjoitti:

  Juu, näin mä itsekin vähän mietiskelin. Tulee noista pätkistä muuten turhan pitkiä ja ennen kaikkea pitkästyttäviä..Oon ite kans ollut tosi tyytyväinen BG-Teamin ohjelmiin ja systeemeihin. Nyt alkaa taas uusi ja jännä vaihe, kun treenit muuttuu täysin! Jänskää 😀 Onkos sua nähty jo lavoilla ja/tai oletko menossa kisaamaan?

 7. marziina kirjoitti:

  Mulla vaan ei yksinkertaisesti ole sellaista kisaviettiä, enkä usko, että sellaista syttyykään; tykkään kyllä katsella muiden kisaamista. Perheessä on tuo miespuolinen, joka nousee lavalle vuoden päästä, hän on myös Mentulan valmennuksessa. Kehonrakennus on mulle elämäntapa ja ”uskonto”, mutta se ei kuitenkaan sisällä kisaamista omalla kohdallani.

 8. Thierry (Topmusclefeminin) kirjoitti:

  Hi Jonna,THANK YOU for the link exchange.Now you are also here:http://www.topmusclefeminin.com/liens.htmlThierry

 9. - hazu - kirjoitti:

  hyvä oli video, mutta mulle riittää kyllä se yhdenkin sarjan kuvaus per liike. Kuitenkin erityistä plussaa kuvakulman vaihdoksesta – oikein ootinkin että näkisin miten kätesi ovat edestä päin katsottuina kun mulle tuottaa se tuskaa aina ja haen asentoa vielä.

 10. Jonna1983 kirjoitti:

  Marziina: Niin, eihän sitä kisaviettiä kaikilla ole ja ihan hyvä varmasti niin 🙂 Itellä se on aina ollut ja kaikissa pidempi aikaisissa harrastuksissa onkin tullut kisattua. Kait sitä haluaa testata, että mikä on oma taso muihin verrattuna vai mikä lie. Kisoista saan ainakin hurjan paljon lisää motivaatiota omaan treeniin, olin sitten ite kisaamassa tai katsomossa. Just äsken olin valkun kanssa puhelimessa ja käytiin uutta ohjelmaa läpi. Tulee olemaan aika kova, mutta varmasti hyvä setti!Thierry: wow, have to go and look 😀 My username didn´t work yesterday.. maybe today i have some luck :)Hazu: eihän tuossa muuta ole kuin, että yrittää pitää kyynerpäät samassa linjassa koko ajan. Mulla ainakin lähtivät ennen helposti valumaan ja leviämään sivuille päin..

 11. Anonymous kirjoitti:

  Onko sulla tuossa valmennusohjelmassa ohjeistus myös lisäravinteisiin? Sitten pohdin sellaista, että jos käytät Gasparin SizeOnia niin vähenteletkö sen sisältämät hiilarit jostain muusta?

 12. Jonna1983 kirjoitti:

  Moi!Kyllä mulla lukee kaikki paperilla lisäravinteita myöten ja tarvittessa sit soittelen aina valkulle, jos haluan käyttöön jotain uutta lisäravinnetta.Tuon Size Onin kanssa tultiin siihen tulokseen, että alan käyttää sitä vain pumppiviikoilla. Mullahan vaihtui nyt treeniohjelma sellaiseksi, että se on jaettu viiteen erilaiseen viikkoon, joista kolme viimeistä on erilaisia pumppi ja raskaspumppiviikkoja. Noilla viikoilla siis käytän Size Onia. Unohdin viimeksi kysyä valkulta, että jätänkö sitten vaikka palkkarista hiilarit pois, koska Size Onistahan tulee aika paljon lisähiilareita enkä hirveästi ylimääräisiä tällä hetkellä kyllä kaipaisi..Kunhan valmentaja palautuu taas takaisin Suomeen niin sekin asia sitten taas selviää!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *