Hae
Palasia Arjestani

Koomailua


Tää päivä on kyl taas ollu sarjassamme erittäin turhia päiviä. Pikkusen on koskenut päähän, on ihan vetelä olo ja mitään ei jaksais tehdä. Empä kyllä oo saanutkaan juuri mitään aikasiks tänään. Suurimmat saavutukset tälle päivälle on ollu herääminen, kirpparilla käynti (en löytäny yhtään mitään), kaupassa käynti, tiskien tiskaus ja äsken jopa venyttelin. Muuten oon vaan köllöttäny sohvalla ja katellu kaikkia huippuohjelmia, kuten diiliä, eilisen Serranon, unelmien poikamies (en ees ymmärrä miks katon sitä), lätkävaimot ja las vegas. Noihinhan sitä aikaa onkin sit tuhraantunut.

Varmaan tää vetelä olo johtuu osaks vähemmistä hiilareista. Riittää kun tiedän, et tänään tulee hiilareita vähemmän niin heti alkaa väsyttää. Taitaa olla vaan päästä kiinni eikä mistään muusta. Tässäpä tän päivän ruokalista:

6.00 kaurahiutaleita, omenaa, rahkaa, mehukeittoa
9.30 rahkaa ja itse kerättyjä vadelmia, yliherkullinen itse tekemä 100g lihapulla kylmänä. Nam! Ihan parhaita jääkaappikylminä.
12.30 kolme kananmunan valkuaista, kylmäpuristettua öljyä, vihannessekoitus (koko 250g pussi)
16.30 Rahkaa ja omena
iltaruoka (tulossa) munakas: 2 valkuaista ja 1 kokonainen muna, kalkkunanakkeja, paprikaa, vähän juustoa. Kasa vihanneksia ja pari näkkäriä.
Iltapala: varmaan rahkaa ja marjoja tai protskudrinksu ja jotain päälle..

Hiilareita ei siis tänään paljon syödä, mut huomenna saakin sit syödä vähän extraa, kun on jalkareenit. Kauhistuttaa jo valmiiks vääntää pudotuksia etureisille. Uuuh.. Niin en mä joka päivä syö noin paljon rahkaa. Riippuu aina vähän päivästä ja fiiliksestä. Tänään näköjään uppoo kilon verran ehrmannia kitusiin 😀

Eilen salilla rintaa ja hauista ja samalla setillä jatkettiin mitä selällekin tein eli pudotussarjoja! Aika rankkoja settejä. Olin treenin jälkeen ihan puhki. Ja tänään on muuten paikat ollu aika kipeinä hauiksiä myöten.

1. Vinopenkki smith
6*50kg+5*40kg
8, 6*45kg

2. Penkki kp
7*23,5kg+6*18,5kg Uuh..
10, 8*21kg

3. Vinopenkki kone
9*40kg+6*20kg
9*30kg

4. Vipunostot kp tasapenkillä
9*10kg+6*8,5kg
9*8,5kg
Ala-asennossa 3 sekunnin venytys.

5. Hk scott taljassa
6*45kg+7*35kg
8*35kg

6. Hk suoralla tangolla seisten
8*20kg+8*15kg
8*17,5kg
Isäntä oli varmistamassa, että sarjat tulee varmasti tehtyä loppuun ilman mitään heijauksia.

7. Hk scott yhdellä kädellä
7*17kg+6*10kg
7*15kg


Isäntä nappas vikasta liikkeestä pari kuvaa. Ei tainnu kameramies olla ihan hereillä, koska osassa kuvista näky tyyliin puolet mun päästä ja loput taustaa 😀 Tääkin reeni tulee varmasti elämään liikkeiden osalta, mut halauaisin ainakin alottaa tolla vinopenkillä powersmithissä. Jospa noi tuloksetkin sain pikku hiljaa nousuun. Vihaan rintatreenejä just sen takia, kun tuloksia on tosi vaikee saada aikasiks.

Jaahas, jos menis laittamaan sapuskaa ja katsomaan Serranoa. Niin ja jatkamaan venyttelyä. Mun piti tänään mennä pilatekseen, mut en näköjään menny 😀 Uimassakin olisin halunnu käydä, mut näköjään en saanu itteeni hallille asti. Ehkä joku toinen päivä sit.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *