Hae
Palasia Arjestani

Oulun reissu

Huh huh, olihan taas rankka reissu! Rahaa ei kyl tällä kertaa palanut mitään järjettömiä määriä, mut tää reissun jälkeinen olotila ei ole mikään maailman mahtavin. Ja nyt ei puhuta mistään darrasta, vaan vaan oon ihan oikeesti kipeenä. Se viime viikkoinen flunssan poikanen on nyt kasvattanut ittensä joksikin aivan muuksia. Varmaan on joku keuhkoputkentulehdus tai vastaava. Kohta oon lääkäriin onneks menossa. Vähän harmittaa et tää pöpö tuli tähän väliin, koska reilun viikon päästä olisin alottanut kevyen viikon. Lisäks mulle tarjottiin tälle viikolle muutamaks päiväks sairasloman sijaisuutta kesätyöpaikkaan ja olisin mennyt sinne enemmän kuin mielelläni! Vähän meinaa ottaa päähän, mut minkäs teen.

Ja mitenkäs se viikonloppu sit meni? Oikein mainio reissu meillä ainakin oli! Kuvat kertoo varmaan vähän enemmän, joten tässäpä teille kuvasaastetta koko rahan edestä 😉 Ja jotain kertomustakin reissusta.

Lähettiin perjantaina joskus puolen päivän aikaan Kiviniemen Timon kanssa ajelemaan kohti Oulua. Matkaan napattiin myös Maarit Kuopiosta ja Pyhännältä vielä Alatalon Timo, jolla oli ensimmäiset kisat edessä. Matka meni aika nopeesti höpötellessä reenijuttuja. Oulussa pudotettiin Maarit pois kyydistä keskustassa ja jatkettiin matkaa Timojen hotellille. Timo Koon kanssa maalattiin yhteistuumin Timo A ja lädettiin sit reenailemaan Classicille. Eipä voi muuta sanoa kuin aivan mahtava sali! Kaikki laitteet ja tilat viimesen päälle. Ei ihme, että Oulussa jengi kasvaa niin kovaa vauhtia kun niillä on kunnon laitteet käytössä 😀 Ei vaiskaan, mut oli oikeesti tosi hyvät laitteet ja toivosin kyllä samanlaisia myös meidän salille. Minä pumppailin vähän kaikkee ja Timo otti jalkoja. Mies hikoili varmaan kaiken juomansa veden paitaansa vai mitä sanotte tästä?

Alkaa tuo Kiviniemen kaveri olla jo aika iskussa. Ei paljon rasvaa ukosta enää löydy! Classicilla törmäsin pariin tuttuunkin! Bongasin erään entisen Kuopiolaisen (Ninan, näkyy myöhemmissä kuvissa) ja Anskukin tuli pumppailemaan töistä päästyään.

Näky olevan tytöllä penkkipäivä.

Vaille kuus tuli Paula ja Inka hakemaan mut matkaan ja matka jatkui kohti ruokakauppaa ja Alkoa.. Pitihän sitä jotain suun kostuketta saada 😉 Niin ja vatsan täytettä tietenkin. Luulis muutaman bodarineitokaisen pärjäävän näillä eväillä pari päivää…

Otettiin Paulan luona vähän palasta, vaihdettiin vaatteet ja lähdettiin ihmettelemään Oulua. En ees muista millon olisin siellä viimeks käyny vai oonkohan käyny ollenkaan?

Ajeltiin vähän ristiin rastiin ja päädyttiin meren rannalle ihmettelemään majakkaa. Tässä vaiheessa täytyy tunnustaa etten muuten ole koskaan uinut meressä! Enkä uinut nytkään.

Päädyttiin muuten myös koirapuistoon. Miksikö? No, pitäähän sitä joka kaupungissa käydä koirapuistossa! Ei siitä sen enempää 😀 Matka jatkui keskustaan ja joku puarihan sieltä löyty. Mentiin lämmitetylle terasille yhdelle. Eihän semmosta käsitettä olekaan, kuin mennän yhdelle, mut me oikeesti mentiin vaan yhdelle. Melekonen suoritus.

Inkan yksi

Paulan yksi.

Ja meikän yksi. Seuraavan kuvan perusteella vois epäillä suurempaakin satsia.. Vähän pihalla.

Eihän siinä. Vähän aikaa höpöteltiin terangilla ja lähdettiin kohti Paulan hotellia. Iltapalat nassuun, vähän Suurinta pudottajaa kaveriks ja eikun unille.

Aamulla jo kasilta virkeenä ylös ja laittamaan nassua ihmisen näköseks. Haettiin Pakkiksen Mike kentältä ja mentiin jonkun huoltsikan kautta johonkin satamaan vähäks aikaa palloilemaan. Piti ostaa pari sidukkaa messiin, kun huomasin kehotuksen vessan seinällä.
Kisapaikalla oli pelkästään Oulun classicin ja mass.fin ständit, mut eipä niitä noin pienissä kisoissa enempää tarttee ollakaan. Kunhan patukkaa vaan saa jostain niin se riittää 😉 Ostin massalta itelleni ja isännälle reenipaidat ja muutamat patukat. Halapaa oli. Patukat 2 egee/kpl ja paidat 5 egee/kpl. Hyvän jalkareeni paidan sain taas. Edelliset alkaakin olla jo aika loppuun ajettuja. Massan ständiltä löyty jututettavaks aina niin kaunis ja muskle Pajulahden Minna.

Saatiin muuten helevetin hyvät paikat, toiselta riviltä. Sieltä sitä kelpas arvostella ja esittää asian tuntevaa. Suurin osa arvaamistani sijoituksista meni ihan nappiin. Ehkä sitä on jotain oppinu tästäkin lajista? En ihan hirveesti napsinu itse kisoista kuvia. Miehistä ainakin vähemmän ja niitä en taida tänne ainakaan vielä laittaa, kun en jaksanu pakata niitä. Tärkeimmät ensin 😀

Tässä ensin tulokkaiden lyhkästä sarjaa. Ei ollut oikeestaan yhtään sellaista kisaajaa tässä sarjassa, joka olis ollut yli muiden. Voittaja oli selkeesti kireempi kuin muut, mut siinäpä se olikin.

Tässä kuusi tulokkaiden lyhkäsen sarjan parasta vasemmalta oikealle: Susanna Karppinen (6), Ulla Hurskainen (4), Miia Keränen (2), Kati Alander (1), Jonna Hyväri (3) ja Elina Nykänen (5). Toivottavasti meni nimet oikein..

Tässä kolme parasta: keskellä Kati Alander, vasemmalla Miia Keränen ja oikealla Jonna Hyväri.

Pitkää sarjaakaan en sen enempää kuvaillut. Jutasta tuli otettua muutamat kuvat. Pitkä sarja oli mun mielestä kovempi kuin lyhkänen. Yleensähän se taitaa olla toisin päin? Jutta oli kyl selkee voittaja. Kroppa balanssissa, hyvät massat ja kireys, asut ja lavaesiintyminen kohdallaan. Loistava suoritus! Tulee olemaan kovassa iskussa varmasti myös SM:ssä!

Tässä tulokkaiden pitkän sarjan kuusi parasta vasemmalta oikealle (näistä en oo sit yhtään varma sattuko oikeet nimet…): Sanna Ketomäki (6), Maria Vitikkala (4), Jutta Vento (1), Emilia Martimo (2), Anna Ojala (3) ja Tuuli Lahikainen (5).

Ja siinä vielä kolme parasta: Jutta Vento keskellä, Emilia Martimo vasemmalla ja oikealla Anna Ojala.

Aikasemmin kisanneiden (karsinnat) puolella lyhkäsessä sarjassa Sarlinin Tiina oli kyllä tosi tykki ja vei voiton täysin oikeutetusti. Järkyttävän hyvä kunto jo nyt! Ja lihaa on vaikka muille jakaa. Tässä sarjassa oli monta muutakin tyttö jo hyvässä kuosissa. Hyvät ässämmät on tulossa! Samanlaisia vielä lisää Lappeenrannasta ni huh huh 🙂

Hyvässä kunnossa olivat myös Maria Juvas vasemmalla ja Hanna Haverinen oikealla. Juvaksella aika tykit olkapäät.

Tässä BF -163cm kuusi parasta vasemmalta oikealle: Kaisa Niemelä (6), Hanna Haverinen (4), Kati Raatikainen (2), Tiina Sarlin (1), Maria Juvas (3) ja Pia Junttila (5).

Tässä vielä kolme parasta: keskellä Tiina Sarlin, vasemmalla Kati Raatikainen ja oikealla Maria Juvas.

yli 163 senttisten sarja ei taas ollut ihan niin kovatasoinen kuin lyhkänen, mut hyviä kisaajia oli sielläkin. Maarit Ohtonen vei voiton hyvällä kunnolla ja tosi musklella paketilla. Maria Kuure oli ehkä kireämpi kuin Ohtonen, mutta hävis kyllä massassa. Kirjosen Maaretilla oli aivan upeat asut!

Tässä pitkän sarjan kuusi parasta vasemmalta oikealle: Maaret Kirjonen (6), Heli Ahlqvist (4), Maria Kuure (2), Maarit Ohtonen (1), Miia Nieminen (3) ja Sari Kontturi (5).

Ja tässä vielä kolme parasta: vasemmalla Maria Kuure, keskellä Maarit Ohtonen ja oikealla Miia Nieminen.

Pihalta bongasin tulokkaiden pitkän sarjan voittajan Jutan ja eikun heti kyselemään fiiliksiä.

Ja löytyhän sieltä viellä Jutan sisko Massa-Minnakin. Lahjakkaita tyttöjä nuo Vennon siskokset! Minna voitti viime syksynä naisten classicin ja Jutan urakka on vielä kesken. Ainakin yksi isoin pysti jo plakkarissa!

Kisojen jälkeen mentiin sit kauheeta vauhtia Paulalla ottamaan vähän palasta ja pohjia ja vaihtamaan baaritamineet niskaan. Kisat loppui kuudelta ja jatkoilla piti olla jo seiskalta, joten ei siinä paljon kerennyt ihmeitä loihtimaan.

Paula ja Inka. Molemmat ilmeistä päätellen vielä ihan kuosissaan.


Vessakuvia. Ekassa minä ite ja toiseen piti saada kaveriks Inka. On se vaan niin paljon tiukemmassa kunnossa kuin meikä. Kenen syy? Ehkä mun oma.. Tuli tuolla vessassa otettua ihan jokunen otos illan aikana 😀

Ei vissiin ihan sattunu kohilleen..
Ansku, minä, Jutta ja Minna. Ja taas vessassa 😀

Tän kyl kopsasin ihan törkeesti Anskun blogista. Oli niin hyvä kuva!Minä, Anskun huollettava Sussu, Inka, Jutta ja Minna.

Eksyin Jukka Vihavaisen kainaloon. Eksyin ja eksyin, tungin väkisin ja kamera esille totta kai.

Ja Inka kans.

Ansku oli vaihtanu salipökät rinsessamekkoon.

Inka ja Ansku.

Meitsi ja Gina eiku Nina. Nina asu kans ennen täällä päin. Hassua oli törmätä Oulussa. Yritin Ninalta tiedustella et millon lavoille. Ehkä ens syksynä??

Illan emäntä Paula ja isäntä Marko. Ohjelmassa oli kisaajien haastattelua, vapareita, arvontoja, kädenvääntöä.. Ensimmäisen haastateltavaksi pääsi Jutta.

Pikku poset tähän väliin.

Seuraavana uhrina Maria Kuure.

Ja sitten tuli Tiinankin vuoro! Uuh, mikä vatta..

Ja Kati Alander. Tää ei kyl ole mun kuvaama. Inka vissiin? Välistä tiukkaa mieslihaakin lavalle! Vuorossa Vihavaisen Jukka.

Tätä sitä muuten odotettiin, Supermassa Savolainen

Ja pakkohan se oli videokin nappasta! Ei huonossa kunnossa mies ollenkaan..

Paula jakeli vähän vinkkejä kädenvääntöön.

Ja kukako voitti? Voiko ilmeestä päätellä mitään 😀

Ei tainnu Paulalle löytyä vastusta tuona iltana!

Tais meikä kertoo aika huonoja juttuja Minnalle 😉

No Inkalle vissiin ainakin? Ilme ainakin olis vähän semmonen. Kuka näistä tietää mitä näissä on oikein ollu meneillään.. En minä ainakaan.

Voittajaa piti kuvailla illan aikana ihan urakalla. Varmaan selvin päin kiva katella meidän menoa?

Tässä oli jonkin sortin valkovenäläiskisa aluillaan, mut en jaksanu jäädä odottelemaan..

…kun bongasin Supermassan. Ja kuvaan totta kai.

Tässä Tuija Sinikunnas ja Nina.

Ja minä ja Tuija. Hänenkin kanssaan tuli paljon höpötettyä treenijuttuja.

Loppu illasta ei tullutkaan kauheesti kuvia. Istuttiin melkein koko ilta Kabaretin vippipuolella. Tanssia piti koko ilta, mut mitenkäs kävi?? Vissiin jäi kolmeen tai neljään kappaleeseen. Inkan kans poistuttiin jo kahden aikaan, kun Jonnalle iski niin kauhee nälkä. Ei muuta kuin pizza messiin ja menoks.

Loppu onkin historiaa ja nyt ollaan kipeinä. Joku kurkunpään tulehdus tai jotain. Tuli pari ylimäärästä huilia, mut ei se mitn. Kahden viikon päästä sit Lappeenrantaan! Jatkot jää siellä kyl väliin..

8 kommenttia

 1. emr kirjoitti:

  jea! kiva raportti!

 2. Mölliskö kirjoitti:

  Voi jee………………. :DDDDDDDOtan parit kuvat, kiitos :o)ps. oon sulle puolikkaan pizzan auki…..lahessa saat!

 3. Annemari kirjoitti:

  Huippu hyvä ja kattava raportti reissusta 🙂 Pikku korjaus vain, mää en ollut Karppisen Sussun valmentaja. Ihan huoltaja vaan :DHarmi ku tauti sai yliotteen susta. Nyt vaan lepiä, kyl se siitä ohi menee 🙂

 4. Inka kirjoitti:

  Mä oon nauranu ihan vatta kipeenä noita kuvia. Onneksi mulla ei ollu kamera mukana… Mä rippaan sulta niinku sovittiin, että saadaan mu tylsään blogiin edes jotain kivaa. Ja mä oon tällänen kiree, mutta lihakseton, sulla on ainakin ihan hirmusti lihaa!Nyt lepoa sulle niin pöpöt kaikkoo. Sit taas musklea kasvattamaan. Lahdessa nähdään =)

 5. Anonymous kirjoitti:

  Oli mieletön raportti!!! Sai nauraa!!Kiitos asujen kehusta. Koitahan nyt parantua.Lahdessa nähdään ja sitten lokakuun lopussa (suunnilleen siellä) niin teitin suunnalla Kuopiossa. Maaret

 6. Jonna1983 kirjoitti:

  Emr: Heh, ainahan noita kuvia vois olla enemmänkin, mut eihän sitä joka paikkaan kerkee ;)Mölliskö: mulla olis ne parit videot vielä, jos haluut! Eiköhän toi pizzakiintiö tullu vähäks aikaa täytettyä tuolla reissulla :DAnsku: korjattu! Kirjotin eilen noita puoliväsyksissä. Meni sairaan pitkään saada toi koko raportti tehtyä. Vielä olis ne ukkojen kuvat laitettava, huh!Kyl tää tauti tästä. Nyt jo tuntuu siltä, et huomenna kevyttä jumppaa.. Jei!Inka: En muuten saanu kun kilon verran haalittua ylimäärästä painoa tolla reissulla! Tai sit ne nesteet puskee vasta huomenna.. Ei oikein toi ruoka ole vielä maistunu niin saattaa johtua siitäkin. Olishan tuo kiva olla vähän kireemmässä kuosissa, mut näillä nyt mennään. Lahdessa nähdään!Maaret: sulla oli muutenkin hommat kohillaan siellä lavalla! Näkee, että oot kisannut paljon. Nyt vaan rytinällä Lahteen! Ja sit lokakuussa tänne reenaileen. Otetaanko kimppatreenit Maaritin kans? Sillä tytöllä on aivan järkyttävän isot jalat! Kuka sulle muuten teki ne asut?

 7. Anonymous kirjoitti:

  Todella paljon asennot hajoili (jännitti) ja nuo läskit pitää saada jaloista pois (mutta se olikin tiedossa että kunto on kesken sairastelun takia) ja Lahteen lähden nauttimaan :)Tottakai vedetään treenit kimpassa 🙂 Maaritin kanssa mee ihmeessä muutenkin treenailee,sillä tytöllä on potkua treenissä. Ja tosiaan,ne sen jalat… *läääääääh*Mun asut on tilattu vuosi sitten jenkeistä. Paitsi mustat. Sieltä saa parhaat asut :)Maaret

 8. Mölliskö kirjoitti:

  Paa vaan videot tulemaan: hauska3@luukku.com tai paulalujala@luukku.com 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *