Hae
Palasia Arjestani

Lappeenrannan reissu

Dodii! Nyt on taas yhdet kisat istuttu katsomossa ja haettu säkillinen motivaatiota mukaan. Itsäni kiinnosti eniten naisten CBB, ylläripylläri 😀 Kaksi kisaajaa oli naisten sarjassa, Henna Salomäki ja Iina Pihlainen. Molemmat ihan kivassa kunnossa, mut ainahan sitä vois olla tiukempi? Jos itse pääsen lähellekään samaa kuntoa kuin missä esim. Henna Salomäki oli niin on hyvin hyvin tyytyväinen. Nykyään kun toi kierys tuntuu ratkaisevan aika paljon. Riittävällä kireydellä pesee helposti itseään paljon lihaksiikkaammat. Videoo ja kuvamatskua tuli napsittua niin perkeleesti ja pikku hiljaa tässä latailen vidoita juutuuppiin, Pakkikselle, Fastille ja tänne. Jos joku haluaa seurata mitä videoo tulee niin helpoiten se onnistuu täältä. Tonne lataan kaikki ekana ja sit vasta muualle. Tänne blogiin en laita varmaankaan ihan kaikki videoita. Mun ottamat videot löytyy juutuupista nimimerkiltä jomu83. Kuvat laitan sit kun oon kaiken muun saanu ladattua, menee vähän aikaa 😀 Kuvia on joku 150…

Mut tässä jo vähän video matskua!

Mää en niin perusta noista taistelulajijutuista noissa vapareissa. Fitneksessä ne vielä menee, jos on hienosti ujutettu sinne ohjelmaan, mut muuten ei..

 

Ah, niin ihana Wileniuksen Peter! Klassikin kaveri pesi kehonrakentajat noviisien -90kg sarjassa ihan 10-0. Tosi hyvät poseeraukset, vapari ja näyttävä fysiikka! Mii laik.

-80kg noviisien voittaja Jaakko Vänttinen oli kans melekosen lihaisa pakkaus. Mukava kireys ja kauhiat reidet! Hauskinta oli rintaposeerauksissa, kun kaveri jännitti kroppaansa ihan pää punaisena 😀 Välillä pelotti, et kaveri tipahtaa kanveesiin hapenpuutteesta. Hyvä vaparikin mun mielestä. Näkee, et on harjoteltu jokunen kerta!

Miesten CBB:n pitkän sarjan voittaja Mauri Möller vei kultaa Oulussakin. Oulussa mun mielestä mies esiintyi paremmin kuin nyt Lappeenrannassa. Kunto aika bueno, mut ehkä vähän huonompi kuin pari viikkoa sitten? Osa poseerauksista varsin mielenkiintoisia..

Miesten classicin pitkän sarjan kakkonen. Mun mielestä varsin piristävä esiintyminen ja ihan mukava kunto.

Lisää tulee kunhan saan ladattua!

Taas oli narinaa Pakkiksella naisten classicin tasosta: ”Aika heikko taso tuossa naisten CBB:n kisassa! OK- laji on vielä ”uusi” naisten parissa, mutta jos laittettais BF kisaajat CBB kisaajien kans samaan lineuppiin niin BF kisaajat veis voiton mennen tullen.. Eikö CBB:ssä pitäis olla hieman enemmän lihasmassaa ja erottuvuutta ku BF:ssä..?”

Mä oon kyl sitä mieltä, et laji on vielä niin uusi ja tulee vielä kehittymään tästä paljon. Ne isommat massat ja kierydet kyl tulee vielä, kunhan vähän maltetaan. Moni ei varmasti pysty saamaan samanlaisia massoja kuin Vennon Minna, mut tartteeko saadakaan? Ei se taso tuolla naapurimaassakaan mikään älyttömän kova ole. Voiko yleensä nainen päästä natuna kovin suuriin massoihin? Ja sen ultimaalisen kireyden saavuttaminenkin vaatii usean vuoden treenit ja monet dieetit. Hyvä, et naisille on ylipäätänsä järkätty tämmönen laji niin ei kaikkien tartte kisata BF:ssä. Mä veikkaan, et jos Vennon Minna laitettais BF:ään niin hän veis voiton kunnossa ollessaan ihan mennen tullen.. Ja kaiken järjen mukaan ei voisi pärjätä sekä BF:ssä sekä CBB:ssä, koska niissähän aivan eri arvostelukriteerit, vai? Mitä mieltä muut? Itse olen ainakin näin ymmärtänyt, ehkä olen väärässä?

3 kommenttia

  1. Anonymous kirjoitti:

    Mä uskon, että tarpeeksi lahjakas ja hyvin treenannut voisi voittaa vaikka samana päivänä molemmat sarjat, BF:n ja CBB:n. Ihan siksi että osa BF kisaajista on niin lihaksikkaita ja osa CBB:laisista aika hentoisia. Vaikka arvosteluperiaatteet ei olisikaan samat niin jos CBB:ssa ei ole kovia kisaajia niin miksei joku BF:n kisaaja vois pärjätä siinäkin?Tää on ihan mun mutuilua, mutta Sarlin on niin eri luokkaa kuin muut lihasmassaltaan, että luulisisn hänen pärjäävän vaikka CBB:ssakin. – Nadja

  2. Jonna1983 kirjoitti:

    Kyllä varmasti ainakin kärkipään kisaajat pärjäiskin myös CBB:ssä! Esim Sarlinin Tiinalta kyllä löytyy kunnolla musklea käsistäkin ja selästä näkyy jos jonkinlaista muhkuraa. Perusraamithan (muhkeat olkapäät, leveä selkä, kapea vyötärö, kaarevat reidet..)on samat molemmissa lajeissa, mut ei BF:ssä esim juuri katsota hauiksen kokoa ja muotoa tai selästä ykistyiskohtia (esim. tuplat takaa). Jos BF-kisaajalla on kaikki CBB:hen tarvittavat kriteerit kasassa niin varmasti voi pärjätä molemmissa. Harvalla vaan näin on.. Ei sillä et itelläkään olis, mut mua nyt vaan ei kiinnosta se neljä kertaa oikealle kääntyminen.

  3. Kuntoguru kirjoitti:

    Hei, JonnaMotivaation kerääminen on hyvä juttu, sillä kaikki menestys lajissa kuin lajissa on viime kädessä kiinni korvien välistä … siitä miten nuppi kestää.Koska lihsmassan lisääntyminen on kiinni hyvin paljon testosteronitasosta, on naisten vielä paljon vaikeampaa kuin miesten hankkia ”natuna” lisää lihasta. Naisilla kun normaalisti tuon hormonin tuotanto on vain kymmenys miesten vastaavasta. Silti en kenellekään, en edes miehille, suosittele synteettisten hormonien käyttöä. Olen nimittäin vuosikymmenien mittaan läheltä seurannut montaa surullista tapausta : vakavia sairauksia, mielenjärkkymisiä … jopa itsemurhia sekä muuten ennenaikaisia kuolemia.Hyvää alkanutta treeniviikkoa ja muutenkin tuottoisaa viikkoa Sinulle Jonnatoivottaa Kuntoguru

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.