Hae
Palasia Arjestani

Vitness Expo

Raskas reissu taas takana. Yllättävän rankkaa istua ensin neljä tuntia bussissa ja heti perään kahdeksan tuntia katsomossa. Illlalla vielä baariin heilumaan (joo, sinne oli pakko lähtee!), kolmen aikaan yöllä nukkumaan ja puoli ysi ylös, jota seuraa taas kahdeksan tuntia istumista katsomossa ja neljä tuntia bussissa. Lauantaina meni niskat aivan sika jumiin ja sunnuntaina sano alaselkä sopimuksen irti. Kuvia on ottanut kuin jatkoilta, koska oli molempina päivinä niin kaukana ettei sieltä olis saanu hyviä kuvia tai videoita. Meidän kamera kun on vielä niin hanurista ettei sillä saa videoita tsuumattua kovin lähelle.. Onneks oli parilla kaverilla hyvät kamerat mukana niin sain jotain videoita itellekin. Ne ei vielä oo ladattuna juutuuppiin, joten menee pari päivää ennen kun ne on mun osalta näytillä.

Meidän salilta oli kisoissa viisi kisaajaa. Jerry Ossi vei -90kg sarjan ja kehonrakennuksen yleisen sarjan over allin! Jerry oli melekosessa tikissä. Elämänsä kunnossa, kuten hän itsekin sanoi. Timo Kiviniemi oli classicissa mastersien toinen ja yleisessä sarjassa lyhkäsen sarjan voittaja. Kisoissa oli pisteitä laskettu väärin ja alun perinhän Timo oli toinen. Tänään tuli ilmoitus, että hopea onkin kirkastunut kullaksi! Voitte uskoa, että mies oli yhtä hymyä sen kuullessaan 😉 Gym99:in omistaja Seppo Hartikainen oli kehonrakennuksessa mastersien -90kg sarjassa kolmas. Petra Rautakallio (fitness) ja Veli-Matti Korhonen (-70kg) olivat sarjoissaan viidensiä. Olisin kyllä Petran sijoittanut ylemmäksi, mutta mitäpä minä mistään fitneksen arvostelusta tiedän, en yhtään mitään. Vellu veti semmosella aggrella koko kisan läpi ettei mitään rajaa! Kaverilla on asennetta!

Itseäni kinnosti eniten naisten classic, ylläripylläri. Virheellisen pistelaskun vuoksi Anna Karrilan sijoitus nousi hopeasta kullaksi. Ajattelinkin, että hän vie sarjan kovalla kireydellään ja olin melko ylättynyt kun voittajaksi kruunattiinkin Henna Salomäki. Eihän siinä, Salomäellä on todella hyvä malli, mutta kireys ei kyllä yltänyt Karrilan tasolle. Saas nähdä kuinka monta naista tän vuoden klassikista kisaa myös vuoden päästä! Kolmanneksi tullut Riitta Mustonen olisi saattanut olla todella kova, jos olisi ollut kireämmässä kunnossa. Sen olen huomannut, että kireydellä on todella suuri merkitys kisassa kuin kisassa. Sillä pystyy päihittämään itseään huomattavasti suuremman massan omaavan henkilön. Eli kireäksi sitä on sit itsekin päästävä ensi syksynä!!

Naisten kehonrakennuksesta vielä sen verran, että Susanna Mantila ja Suvi Heinonen oli kyllä jotain aivan mahtavaa katseltavaa! Molemmilla aivan mieletön fysiikka ja lavaesiintyminen. Taina Piikiläkin näytti paljon paremmalta lavalla kuin kuvissa. Hyvä, että tuli uusia naisia kehonrakennuksen puolelle. Niitä tarvitaan.

Niin ne jatkot 😀 Kuvia en kauheesti ottanut, mut joitakin kuitenkin. Tässä saldoa..

Sillanpään Elina pääsi perinteiseen vessakuvaan 😀

Riina ja Katjuska treffasivat ekaa kertaa livenä. Katjuskan kanssa tuli jokunen biisi jorattua tanssilattialla.

Miika, Sami ja Jouni. Istuttiin tossa samassa paikassa varmaan yli kolme tuntia turisten mitäs muutakaan kuin bodijuttuja!
Miika. Ei voi käsittää mitä tässä tapahtuu..Mies ei ainakaan näytä yhtään itseltään.
Liikaa breezeriä? 😀
 
No mie ja lihava käsi.
 
Sitä samaa.
 
Tissit puttoo? Ja rööki piiloon..
 
Minnahan se siinä.
 
Kauhia hanska!
 
Meijän porukkaa.
 
Sami ja meijän porukkaa Jari ja Jouni.
 
No huh huh! Siinäpä Jonnalle tavotetta..
 
Bongasin Nyyssölän vessa käytävältä ilman paitaa. WTF? 😀 Kaikki parhaat kuvat otetaan vessojen läheisyydessä. Niin se vaan menee.
 
Mie ja Massa-Minna.
 
😀
 
Ja kummallas se selkä leviää enemmän? Huomaa yleisö 😉
 
..No Minnallahan se leviää enemmän!
 
Heinäharava ei todellakaan ollut tyytyväinen iltabileisiin.. 🙂 Ehkä me lopua kohti saatiin niitä ees vähän parannettua?
Joo, huomenna sit reenejä. Nyt syömään ja nukkumaan. Aamulla viideltä ylös. Voi morjens.

9 kommenttia

 1. Riinu kirjoitti:

  Ristus se Minnan selkä vaan ON!

 2. Mölliskö kirjoitti:

  Kiitos kuvista, aivan mahtavia!!!! 🙂

 3. Jutta kirjoitti:

  Repesin täysin noille kuville :DJa minä oli hotlalla vetääs sikeitä. Olis vaan pitäny lähtee…ois voinu kuntoki parantua 🙂

 4. "Mr.M" kirjoitti:

  http://www.youtube.com/profile?user=Juhanius#grid/uploadsTuonne upin noita videoita sitä mukaa kun ehdin, eli ajan X jälkeen sieltä tulee löytymään Timo Kiviniemen, Seppo Hartikaisen, Jerry Ossin, Peter Wileniuksen, Markus Heinäsen ja tottakai vellun vaparit.Jos sä multa niitä kuvia haluat, niin pitää varmaan vaikka msn.ssä tjsp niitä paiskoa kerrot mulle vaan sähköpostin mistä sut saa kiini….löytäsin varmaan mutta oon laiska :/

 5. Jouni Koo kirjoitti:

  Hyviä kuvia! omalta osaltani en mene kehumaan (posket) 🙂

 6. Jonna1983 kirjoitti:

  Riinu: todellakin! Se vain ON hurrjjjaaa! Vielä menin antamaan hyviä treenivinkkejä miten Minna saa siitä entistäkin leveämmän. Ens syksynä kiroan lörpöttelyäni :DMölliskö: hän on hyvä vaan. Jutta: jep, parit sidukat kun olisit ottanu niin olisit ollu kuiva kuin rusina 😀 Kyllä se siskos edusti teitä molempia oikein näyttävästi :DMr.M: mun sähköpostihan on jonna1983@suomi24.fi. Tuosta vasemmalta se olis löytyny, jos vaan hifistelyltäs olisit viitsinyt tarkemmin katsoa 😀 Pistäs niitä kuvia!!Jouni Koo: mikäs niissä poskissa o vikana? Ihan hyvät on 😀

 7. Anonymous kirjoitti:

  onks minnalla blogia? kivan kokoset habat:D

 8. Jonna1983 kirjoitti:

  Minnan treeneistä voi lukea mass.fin foorumilta! Käyhän ihastelemassa 😉

 9. Heidi kirjoitti:

  Herranisä! Vennon haukkarin ja selkä ja kaikki, on se ISO 😀 Lihaskateus tässä tulee!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.