Hae
Palasia Arjestani

Hähää, olinpa eilen taas tosin reipas ja kävin illalla vajaan tunnin lenkillä koiran kanssa. Päälle vielä reilut 30 minsaa venyttelyä. Kylläpä tuli hyvä mieli. En olis kyl mihinkään lenkille lähteny ellen olis tyttölöiden blogeja lueskellu ja saanut sielä inspistä. Mun pitää jostain saada aina kunnon kimmoke lenkkeilyyn, vaikka se ihan kivaa onkin. Sohvalla vaan ois niin paljon kivempaa köllötellä 🙂

Normaaliin välipäivän tapaan söin kaikki päivän hiilarit aamiaisella ja lounaalla. Meinaa illasta kroppa aina alkaa hankaamaan vastaan, kun hiilua ei enää tipukaan. Ei meinaa olla virtaa ja vähän päähänkin alkaa jyskyttelemään. Kyl se sit siitä, kun vaan sitkeesti jatkaa samalla mallilla millä on alottanutkin. Kävin yks päivä ostamassa pussillisen pinaattia ja tammenlehväsalaattia ja loihdin niistä ison salaatin kera jauhelihan. Hyvin uppos 😀 Voiskin noita vihreitä alkaa nyt ostelemaan ihan säännöllisesti. Jos jättäis sen jäävuorisalaatin sit sinne hyllyyn tästä lähtien..

Tänään aamulla koirulin kanssa reilun puolen tunnin herättelylenkki raikkaassa ulkosäässä. Mulla on aina yön jäliltä rinkaranka tosi jumissa ja sauvojen kanssa köpöttely aukoo rangan aika kivasti. Samalla vetreytyy hartiat ja muutkin paikat. Jospa saisin nyt enemmän hilattua itseni kävelylle, kun kerta huomasin miten hyvin se auttaa noihin selkä- ja hartiajumeihin. Pitää nääs olla joku porkkana ja mikäs olis parempi kuin oma terveys?

Tänään sainkin hyvää treeniseuraa! Kirjosen Maaret oli saapunut Maaritin tykö Kuopioon ja treffasin tyttelit sit salilla. Itellä oli vuorossa selän kiertoharjoittelutreeni, joten hirveesti ei siinä treenin aikana kerennyt höpöttämään mitä nyt vähän pulistiin taukojen aikana 😀 Kiva Maaret, kun saavuit taas iloksemme tänne Kuopioon!! Joku kerta sit toisin päin.

Joo eli mulla semmonen kiva kiertoharjottelusetti vuorossa. Valitsin neljä liikettä, jotka tehdään kaikki perä jälkeen ja sit pieni tauko. Tämä rundi viis kertaa läpi. Pistää tytön aika hapoilla. Samat liikkeet otin kuin edelliselläkin kerralla. Tässä treenissä ei paljon painoilla pääse juhlimaan, vaan tärkeintä on keskittyä kunnon tuntumaan ja pumppiin. Mulla on näissä treeneissä huono tapa vetää sarjat hirveetä kyytiä läpi. Ehkä vähän vois hidastaa tahtia ja keskittyä entistä enemmän lihastuntumaan ja puristeluun…Välillä vaan on niin mukava ryskätä kauheella tahdilla menemään. Raskailla viikoilla kerkee taas puristelemaan, hifistelemään ja hieromaan joka toiston kohilleen. Merkkasin taas vaan painit ylös. Toistot joka liikkeessä ja sarjassa noin 15.

1a. Vipuvarsiveto
60kg, 50kg, 45kg, 40kg, 40kg

1b. Kulmasoutu smith
42,5kg, 40kg, 35kg, 30kg, 25kg Osa vastaotteella ja osa myötäotteella.

1c. Kapea ylätalja
40kg, 35kg, 30kg, 30kg, 30kg
Maaritilta sain hyvän vinkin kääntää kahva ”väärin päin”, jolloin kahvan saa vedettyä vähän alemmas ja lavat puristettua entistäkin paremmin yhteen. Tänks tästä!

1d. Alatalja käppyrätangolla
40kg, 40kg, 40kg, 35kg, 35kg

Loppuun olkapäille vielä pikku pumppi eli yhden käden vipareita pudotussarja tähän malliin: 8kg–>6kg–>5kg–>4kg–>3kg Toistot 12-15. Kaikki ”sarjat” siis ihan putkeen ilman mitään taukoja. Aina vaan pienempää kässäriä näppiin ja homma jatkuu..

Treenin jälkeen mentiin tyttölöiden kanssa tyhjentämään kiinalaisen buffet. En mä kyllä jaksanu taas syödä paljon mitään. Kotona saa ahdettua kauheeta määriä sapuskaa, mut tommosessa paikassa hyytyy sit ihan täysin. Oli ne vasta kerätyt ja pilkotut ananakset vaan hyviä 😀 Ei siis säilykkeitä missään nimessä.. No joo, tytöt tietää.

Jaa, kait se olis painuttava päiväunille ja yöks töihin. Eilenkin otin semmoset kevyet 3h päikkärit.. Tänään jos ottas vähän lyhyemmät niin ei menis koko ilta peiton alla tuhistessa.

Loppuun vielä parit vaparit.

Yksi kommentti

  1. Anonymous kirjoitti:

    Kiitos itsellesi seurasta!!!!Oli taas hauska nähdä. :)Näytän muuten tuossa kuvassa siltä että olisin luovuttanut hiuksistani paljon pituutta pois,heh,poikatukka!!Tiukkaa treeniä ja ahkeraa vääntöä!Maaret

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *