Hae
Palasia Arjestani

Naisten kehoilu

Sain Mr.M:ltä parit kuvatukset Expon reissusta, lähinnä noita kehopuolen kuvia. En jaksa nyt enempää kirjotella niin tässäpä kuvia. Pääosassa näkyy olevan Susanna Mantila, liekkö Mr.M sitten mieltynyt häneen kovin 😀

Ihana toi Susannan vieressä posettava venäläinen…

 
  
 
Suvi Heinonen. Hänen fysiikastaan tykkään kyl kans kovasti!
 
 
 
 
 
Siis katsokaa mitkä reidet!? Millä tommoset saa..
 
 
 
 
 
Tämmöstä tälle illalle. Huomenna jos päivittelis sit tän päivän reenit.. Otin parit tosi hienot posekuvat ja totesin, et jostain pitäis saada ens syksyks kädet ja olkapäät. Olisko kellään lainata!? Mä oon niiiiiiin pieni.. Ei tuu mittään.

4 kommenttia

 1. emr kirjoitti:

  Kivoja kuvia =). Suvin rakenne on kyllä POP!

 2. "Anonyymi" kirjoitti:

  Onko tämä Mr.M joku ammattikuvaaja? on nimittäin aika ammattitaitoisesti otettu noi kuvat, oikeestaan noista kuvista näkee jo että niiden ottaja on aika pirun komee jätbä noin 87% todennäköisyydellä

 3. Heidi kirjoitti:

  Tuossa näkee hyvin, että lihaksikas nainen voi olla joko kaunis ja naisellinen tai sitten ei… Viitaten siis tähän venäläiseen kilpakumppaniin.-Enzyme

 4. Jonna1983 kirjoitti:

  Emr: tykkäsin Suvin fysiikasta jo muutamia vuosia sitten, kun hän viimeksi kisasi! Aattelinkin jo, et vieläkö hän kisaa. Onneks kisaa! ”Anonyymi”: aivan varmasti on ammattitason valokuvaaja. Siitä komeudesta en niin tiedä, keskivertoa rumempi jätkä IMO :DEnzyme: Todellakin! En ikinä haluais olla ton venäläisen näkönen.. kyllä kehonrakentaja naisenkin pitää näyttää naiselta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *