Hae
Palasia Arjestani

Gag

 Aah, sunnuntai-ilta ja päivän treeni takana. Käyt ensin syömässä kanapastaa Mira Marissa (ei ees ollut hyvää, olis pitäny ottaa salaatti..) ja käpöttelet kulman taakse Filkkariin. Kävelet namilaareille. Päätät kerrankin hillitä itsesi ja keräät vain pienen pienen (300g) muta sitäkin paremman pussin namia. Minkäs leffan sitä tällä kertaa ottaisit? Ota ihmeessä Gag, sitähän on kovasti kehuttu ja arvosteluissakin sai täydet viisi tähteä! Jos kerta kehutaan yhtä hyväksi, kauheaksi ja jännittäväksi kuin Saw ja Hostel niin eihän se huono silloin voi olla. Jep, Gag matkaan ja kassan kautta kotia. Isäntä köllähtää sohvalle ja virittelet itsellesi kunnon löhöpaikan lattialle: patjat, tyynyt ja kaikki pelit. Leffa pyörimään ja namipussi vatsan päälle. Katselet leffaa ensimmäiset 15 minuuttia ja odotat sen alkavan kunnolla. Miks tää on näin huonosti kuvattu? Ompas huonot näyttelijät. Kai se on sen idea… 40 minsaa sitä paskaa ja sit riitti! Uskomattoman huono leffa, siinä ei ollut kerta kaikkiaan mitään hyvää. Täyttä paskaa koko aika. En suosittele kenellekään. Edes namit ei sitä parantaneet. Hukkaan meni sekin namipussi, kele.

No niin, palataas aikaan ennen Gagia. Salilla rintaa ja hauvista. Kiertoharjoittelua vieläkin. Isäntä sai kunnian valita tähän treeniin liikkeet, koska sillä nyt ei niin ole väliä mitä liikkeitä näissä treeneissä veivaa, kunhan vaan menee perille ja sarjat on pitkiä. Ja taas merkkailin vaan painot. Toistot ~15.

1a. Alaviistopenkki smith
40kg, 35kg, 30kg, 30kg

1b. Peckdeck
25kg, 20kg, 20kg, 20kg

1c. Vinopenkki kp
13,5kg, 11kg, 10kg, 10kg

1d. Punnerrukset
Kaikissa sarjoissa omalla painolla. Tekniikka vaan vaihteli: osa normisti, osa polviltaa, osa penkkiä vasten..

2a. Hk mutkatangolla
20kg, 20kg, 20kg, 20kg
Kaksi sarjaa kapealla, yksi hartioiden leveydellä ja yksi leveällä otteella.

2b. Hk scott talja
20kg, 20kg, 20kg, 15kg

2c. Hk kp istuen
7kg, 7kg, 7kg, 6kg

Tarkotus oli tehdä vatsoja, mut en sit kerennytkään kun otettiin parit kuvat. Saa Jonna jokusen aamulenkin ja intervallin vääntää, et tästä ruhosta saadaan kilpailukuntoinen…

 
Sunnuntaina sain vielä kunno niska-hartiahieronnan. Pohkeetkin murjottiin siinä samalla. Jospa nyt saisin tuota isäntää patistettua hierontahommiin vähän useammin. Ei ees olis paha koko kropan hieronta vaikka kahden viikon välein vai olisko? Auttais ainakin tähän mun jatkuvasti jumittavaan selkään.. Isännältähän se toki vaatis vähän enemmän, mut eiköhän me ”palkasta” päästä yhteisymmärrykseen 😀
Eilen olikin sit salilta vapukki, mut kävin kuitenkin salilla tekemässä 30 minsan intervallin sekä vatsatreenin: 3xjalan+lantionnostot penkillä, 2xvoimapyörä, 3xabcoaster ja 2xroomalainen penkki. Menihän nuo kipeiks eli oikeeseen osotteeseen uppos nekin veivailut.
Treenin jälkeen perinteinen viikon kauppareissu Prismaan. Olivat mokomat pinaatit piilottaneet johonkin. Eikö sitä muka saa enää tältä leveysasteelta? Kyllä sitä vielä viime viikolla oli hyllyt vääränään.. No, mukaan lähti ne peruskamat, kuten vihanneksia ja hedelmiä kauhee kasa, kaurahiutaleita, kananmunia, rahkaa, raejuusto, tunaa.. Kyllähän te tiedätte 😉
Tehtiin eilen aika huippu hyvää sapuskaa seistä. Seipalat uunivuokaan ja päälle sekoitus, jossa 2dl vettä, 2dl ruokakermaa + pussi katkarapukeittoa. Lisukkeeks keittelin porkkanoita ja parsa-ja kukkakaalia. Oli hyvvee. Äskenkin söin sitä samaa ja oli edelleen hyvää.
Kauhistuttaa illan tuleva treeni jo valmiiks. Jaloille pitäis tehdä toi sama kiertoharjottelusysteemi. Voi perse. Huomenna sattuu, mut sehän tietää vaan kauheeta musklevyöryä Jonnan kroppaan 😀
Tässä vielä pari sekalaista kuvaa viikonlopulta.
Lauantai-iltana lähdössä töihin. Erittäin innokkaana as always..
Paikanvaltaaja-Mandi on hän. Toin oli se mun lököpaikka, jossa oli tarkotuksena katsella hyvää leffaa. Ei sit ollu sitä hyvää leffaa, mut paikka meni heti kun selkänsä käänsi 😀
Hei, käykäähän lisäravinnemestasta katsomassa hyviä tarjouksia! Rekisteröityneille omia tarjouksia, vink vink. Myös poistoissa edullisia tuotteita! Esim. Pro Star Whey 14, 90€/vajaa kilo ja naisille siistejä T-paitoja 8,90€!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.