Hae
Palasia Arjestani

Mii bäk ;)

No nih, nyt ollaan taas päästy treenin makuun! Vähän kauhistutti eilen lähtee tekemään kovaa selkäreeniä ja eka sarja meni täysin ihmetellessä. Sit totesin, et eihän tää liian vakavaa touhua saa olla ja johan alko kulkemaan! Eiks treenaamisen kuitenkin pitäis pääasiassa olla hauskaa, kivaa ja mukavaa? Sen takia joskus tuli kyseinen harrastus alotettuakin. Ehkä homma alko mulla mennä jo liian totiseks ja senkin takia iski totaalinen motivaation romahdus. Mene ja tiedä, mut nyt ollaan taas raudan syrjässä kiinni.
Tänään harjottelin poseerauksia. Ehkä parhaiten onnistuu toi joka vaparin must eli hauis-ojentaja-poussi 😀 Vai eikö muka oo tyylikäs?
Jonnan posekoulussa tänään: kaikkien poseerauksien äiti, hauis-ojentaja-poussi. 
Että semmosta. Mulla oli jotain ruokajuttujakin, ööh… Ai niin. Biosignaturemittauksen (joo, tiedän etten oo vieläkään siitä mitään kirjottanu…) jälkeen muutin vähän ruokavalioo ja samalla myös aamupalan aineksiakin. Nykyään mun aamupala on seuraavanlainen: 4 munan munakas (3 valkuaista + 1 keltuainen) paistettuna kookosöljyssä, iso kasa parsakaalia, pähkinöitä, vitskut ja omegat ja hiilarin lähteenä joko pieni annos puuroa, hedelmää tai pala leipää. Tällä setillä pysyy nälkä pitkään loitolla ja aamuisin oon pirteä kuin mikä! Väsymys on siis pikku hiljaa alkanut siirtymään kokonaan pois. Maitotuotteet oon yrittänyt jättää aika minimiin koko päivältä, koska ne alkaa väsyttämään tosi paljon. Testasin niiden käyttöä viime viikolla ja vireystaso pysyy paljon parempana ilman maitotuotteita. Ainoa ajankohta maitotuotteille on mulla juuri ennen nukkumaanmenoa. Sillon ei haittaa vaikka vähän väsyttäiskin. Parempi vaan! Pitäis nyt tosiaan tehdä se biosignature postauskin, koska mulle se on ainakin ollut aivan loistava juttu. Kiitos Jaakkolan Kaisalle!
Sit niitä treenejä. Eli eilen alotin taas kovat treenit sillai kivasti pudotussarja hässäköillä. Aina jokaisen liikkeen ekassa sarjassa yksi pudotussarja.
1. Vipuvarsilla vetely 3*5-8  22,5-37,5kg/käpälä  Luonnollisesti ekassa sarjassa aina suurimmat painot 😉
2. Vipuvarsilla soutelu 3*6-8  40-42,5kg/käpälä
3.Ylätaljasta vetely lapiokahvulilla 3*8-9  45-60kg
4. Kulmassa soutelu 3*7-8  45-55kg
Hauiksille muutama sarja superina tangolla ja kässäreillä kääntelyä. Olis pitäny venytellä illalla, en muistanu. Ehkä pitäsi taas panostaa. Kenties tänään..
Tänään salilla olkapäitä ja ojentajia. Samanlaista pudotussarjatsydeemiä kuin selällekin.
1. Pungertamista niskan takaa powersmithissä  4*7-8  25-32,5 kilua.
 
 
2. Sivulle vippailua hantteleilla 4*6-9  6-8,5 kilua. Pienet oli painot, mut nätillä tekniikalla niin pitää ollakin 😉
3. Kulmassa viputtelua hantteleilla 4*7-9  6-8 kilua.
4. Pustauni oikkareille 2*6-8  25-35 kilua.
5. Kapealla penan ojentelu 2*5-7  40-50 kilua. Tää meni hyvin, 50 kilolla seiska, ou jeah.
6. Ranskalainen punnertelu mutkaisella tangolla 2*6-7  25-35 kilua. Tässäkin enaripainot eli kolkytviis kilua 🙂
Kaiken kaikkiaan hyvä treeni, vaikka unohtu intervalli välistä 😀 Eipä oteta ressiä siitä! Huomenna sit jotain airooppista ja macan metsästystä..


7 kommenttia

 1. Anonymous kirjoitti:

  Teetkö sä jotain niistä keltuaisistakin vai meneekö ne täysin ”hukkaan”? Ja miks ei keltuaisia, mää oon luullut (voisin hyvinkin olla ihan väärässä), että niissä kaikki hyvät jutut piilee. – Nadja

 2. Jonna kirjoitti:

  Tervetuloa takaisin!Minust on hienoa, että uskalletaan pitää taukoa silloin, kun motivaatio on ihan hakusessa. Tuleepahan treeni-into paremmin takaisin (jos on tullakseen) ilman että väkisin yrittää puskea etiepäin.Tsemppiä ja energisiä treenihetkiä =D

 3. Mölliskö kirjoitti:

  Zemeä täältäkin :DMää en tuu koskaan sitä macaa edes maistamaan, mutta Jari kehuu kovasti. Tosin haju on joka päästä aivan kauhea ;DD

 4. Jonna1983 kirjoitti:

  Nadja: ihan sillä perusteella teen noin, et mahtuu päivän kaloreihin, vaikka aika usein niitä keltuaisiakin on enemmänkin kuin yksi 😉 JA pois heitän menemään ylimääräiset keltuaiset, kun ei niitä viiden aikaan aamulla kukaan mukaan ala syömään :DJonna: Näin on! Nyt on taas fiilis katossa ja tavotteet korkeammalla kuin ennen. Pieni lepo päälle ja kropalle todellakin tekee hyvää. Ja eikös sitä levossa kasveta vaimitensenytoli?Mölliskö: Kaikkea pitää kokeilla edes kerran (paitsi sukurutsausta ja kansantanssia..) 😀 Oon kuullu, et se todellakin on aika kauheen makusta, mut testaus jää vissiin viikonlopulle, kun en jaksanu tänään lähtee macaa enää hakemaan..

 5. Anonymous kirjoitti:

  Macaa löytyy myös kapseleissa, on helpompi käyttää 😉

 6. Kaisa Jaakkola kirjoitti:

  Kannattaa macaa käyttäessä muistaa että se on adaptogeeni, ei stimulantti. Vaikutus ei tule yhtäkkiä vaan kertaantuu ajan myötä kun käytät sitä pidemään – ja ainoastaan jos kehosi tarvitsee sitä. Adaptogeenit ei toimi kaikilla samalla tavalla, toisilla niistä voi olla hyötyä ja toisilla ei. Maca tasapainottaa hormoneita ja energisoi, mikäli kroppa em. asioita tarvitsee. Kiva kuulla että Biosignaturesta on ollut apua 🙂 Ja käytä nyt ihmeessä ne keltuaiset! Keltuaiset on se kananmunan anabolisin osa…

 7. Jonna1983 kirjoitti:

  Oletko Kaisa itselläsi huommanut jotain erityisiä vaikutuksia macasta? Ite sain vasta eilen sitä ostettua, joten hankala vielä sanoa mitään ;)Jaa, kait se on sit alettava syömään ne keltuaisetkin 😀 Pitääkin tässä sulle taas laitella postia, kunhan ehdin..

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *