Hae
Palasia Arjestani

Kinttuja.

Ei oo ihan menny tää päivä putkeen eikä kyllä menny eilinenkään. Eilen olis pitäny tehdä jokin aerobinen juttu, mut.. tulin harjottelusta kotio, söin ja katselin vähän aikaa töllöä. Sit päätin ottaa pienet päikkärit. Kello oli vähän yli viis ja laitoin kellon soimaan kuudelta tarkotuksena lähtee koiran kanssa lenkille ja hakea samalla kaupasta munia (niitä menee ihan hirveesti!) ja pähkinöitä. Jep jep, heräsin sit vähän jälkeen kasin, kun isäntä tuli kotiin. Meinas itku päästä, kun tajusin et siinä tokkurassa pitäis lähtee vielä kauppaan. Eiiiiih.. Mut onneks mulla on maailman paras muru, joka olikin lukenut mun ajatukset ja käynyt kaupassa! Olin niiiiiin onnellinen ettei tarttenu lähtee mihinkään. Pienestä on ihmisen ilot kiinni 🙂

Entäs sit tänään? Laitoin eilen kaikki ruuat valmiiks harjoittelu varten, samoin kaikki palkkarit ja salikamat sun muut. Harjottelussa sit huomasin, et puolet ruuista oli kotona ja jouduin sit syömään ihan miten sattuu. No, eipä oteta paniikkia 😀 Olin sit salikassistakin unohtanut palkkarin kokonaan ja pörtelökin nökötti kotona keittiötasolla. En sit saanut Cellmassiakaan. Katabolia peikko iski aivan varmasti ja vei mennessään metsikköön puolet mun pienen pienistä lihoista. Semmosta täällä. Aina ei voi onnistua, ei edes joka kerta.

Bongasin muuten äsken tuolta sivusuosikeista jo kauan unohduksissa olleen Hardfitnessin! Luin ennen sitä säännöllisesti, mut nyt on kyl jäänyt aika monta numeroa välistä. Uusin hardfitnessin numero täältä. Kantsii käydä lueskelemassa. Siellä on paljon haastatteluja, kuvia ja kaikkee kivaa 😉 Kyseessä siis nettilehti, jonne muistaakseni Jaakkolan Kaisakin on joskus tehnyt juttua…?

Tänään salilla vähän etureiskaa ja vattoja. Pudotussettejä taasen. Tais pari enariakin tulla 😉

1. Reidenojennus 3*6-9  40-50kg Kunnon pitkä puristus yläasennossa ja tod hitaat negat. Joutu tiputtamaan painoja aika paljon, mut eipä haittaa. Pääasia, että tuntuu!
2. Hack ATG (ääs tyy tö grääs) 3*6 60-70kg Tässä ainakin ennätys eli 70 kilua! Jei.
3. Prässi 2*6-8 220-235 kg. Tässä kans ekan kerran 235.. hui!
4. Sissykyykky vetokumin avulla 2*5-8 BW-10kg Tää on kyl hyvä..

Vatsoille tein triplasarjaa, olin vissiin taas laiska 😉 Ei vaiskaan. Tykkään tehdä vatsoille useamman liikkeen peräkkäin tai sit pudotussarjaa tai jotain muuta kikkailua. Saa kunnolla palat töihin eikä mee reenissäkään niin paljon aikaa. Tein ekaks kylkiä taljassa polviltaan, sit heti perään suoria vattoja köydellä polviltaan ja viimesenä jalannostoja penkillä. Otti aika kivasti.

On muuten olkapäät ja ojentajat aivan törkyisen kipiät tiistain treenistä! Ei noi tämmöseks yleensä lyhkäsillä sarjoilla kyllä mee. Mitä liene tapahtunut? Jospa ne vielä kasvaiskin, olis aika kiva 🙂

Isäntä lähti tännän Helsinkiin muutamaks päiväks niin saan ihan issekseen täällä olla ja köllötellä. Ostin yhden protskupatukan ihan vaan itselleni. Ajattelin kevyesti herkutella sillä kera salkkareiden. Voipi kyllä olla, että rahka ja kasa marjoja vie silti voiton. Hirveesti tekee nykyään mieli marjoja. Omituista.. Söin muuten äsken ensimmäisen kerran kvinoaa ja oli aika hyvää! Kivan rapsakkaa ja sopii hyvin kanan kanssa. Todellakin teen toistekin. Ehkä jo huomenna.

Jaahas, nyt lataamaan salisoittimelle uusia biisejä ja sit salkkareiden, venyttelyn ja syöminkien pariin. Huomenna sit takajalat! Ja viimenen harjoittelupäivä, yeah.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *