Hae
Palasia Arjestani

Mörjäns!

Juu, ei oo taasen joutanu tai jaksanu istua koneella. Nytkin vain hetki aikaa eli vihdoin ja viimein se viime torstain jalkatreeni ja hackkyykky video.

Etureisien rest pause treeni siis 10.12.

1. Reidenojennukset
8+3*55kg
9, 8*50kg

2. Hack kapealla
7+2, 5*70kg Viteo ekasta sarjasta.
5*65kg

Toivottavasti toi video suostuu tulemaan. Vähän onkelmia on…

3. Prässi
8+2*235kg
8*230kg

4. Bulgarialainen kp kyykky
8, 7*16kg Nää otin ihan suorina, kun hapottivat aika paljon jo näinkin..

Loppuun vattoja taljassa köydellä ja jalannostoja penkin päässä superina kolme sarjaa. Hyvä treeni, koipiin tuli hyvä tuntuma ja tais tulla joku ennätyskin. Vaikka sarjat oli lyhkäsiä niin siitä huolimatta veti jalat tosi kipeiks seuraavana päivänä. Ei ne normaalisti näistä treeneistä hirveen kipeiks oo menny. Jotain vissiin tein toisin kuin ennen…? Lyhyt oli päivitys, mut nyt ei muuta kerkee. Huomenna sit loput.

Sen sanon vielä, et tänään oli opinnäytetyön esitys eli vihdoin ja viimein sekin on pois alta. Oppari saatiin hyväksytyksi, mut muutamia korjauksia pitää vielä tehdä. Aikamoista kritiikkiähän tuolta tuli, mut aika sama kunhan meni vaan läpi. Ei sillä opuksella mitään tee enää tulevaisuudessa…

Massaa!Voimaa!-kirjaa oon lueskellut ahkerasti ja oon kyllä saanut hyvä vinkkejä treeneihin, mut enpäs paljasta niitä vielä 😀 Uusi Flexikin tuli eilen selattua melkein kokonaan läpi ja siinäkin oli paljon hyvää asiaa taas! Huippu lehti.

Aivan loistava oli viikonlopun Kumman Kaa maratoni. Repeilin ihan pystyyn, vaikka oon nähny ne jaksot varmaan 20 kertaa ja kyseisen sarjan dvd:t löytyy hyllystäkin 😀 On se vaan niin hauska.

7 kommenttia

 1. Octavia kirjoitti:

  Kyllä on pimeitä naisia, ei pidä pakko yhtään 😀 Ja ihan realistinen sarja.., tätä on nähty 😀

 2. katjuska kirjoitti:

  hyvä hacki… mulla sanois polvet sopimuksen irti, mut tekis reiskoille niin kutaa. Tulis mun tikkuihin vähän lihaakin 😀

 3. marziina kirjoitti:

  Hello! ja oikein paljon onnea, kun olet saanut kouluhommat hyvälle mallille!MASSAA! VOIMAA!….tie jatkuvaan kehitykseen! Hyvä Jonna!

 4. Sanna kirjoitti:

  Täälläkin piti seurata iikonlopun Kumman kaa maraton. Ne on ihan yliveto naisia. 🙂

 5. Jonna1983 kirjoitti:

  Octavia: sano muuta! Noi on niiiin hauskoja. Joka kerta naurattaa yhtä paljon. Minäkö yksinkertainen? :DKatjuska: toi meidän salin hacki on oikeesti aika paska, kun se on noin jyrkässä kulmassa ja tekee siitä aika raskaan. Rauhallisesti kun tekee niin säästyy polvikivuiltakin. Hyvä olis semmonen Precorin hacki ja sitähän tässä nyt aletaan kinuamaan salille 🙂 Hacki on kyl yks parhaista liikkeistä hankkimaan massaa reisiin. Suosittelen!Marziina: todellakin Massaa!Voimaa! on tie jatkuvaan kehitykseen. Aivan loistava kirja ja mun mielestä pitäis kyllä löytyä jokaisen vähänkin tosissaan treenaavan kirjahyllysä. Tai no, ehkä se riittää jos lainaa kirjastostakin, mut kunhan lukee :)Kuis siellä dieetti???Sanna: mulla pauhaa tällä hetkelläkin Kumman kaat tuolla taustalla 😀

 6. marziina kirjoitti:

  Dieetti sujuu ihan kivasti, ainakin nyt vielä tässä alkuvaiheessa…jouluna sitten vaan kinkkua ja lanttulaatikkoa ja pari pottua, siinä siis jouluni herkut. onneksi en ole koskaan ollut mikään pullahiiri, niin ei ole vaikeuksia istua missään herkkupöydässä ihmettelemässä muiden mässäämistä. MASSAA!!!!! VOIMAA!!!

 7. marziina kirjoitti:

  ahhaha, mähän huijasin pahasti, sillä meinaan kyllä syödä kourallisen pähkinöitä ja rusinoita ja kilon graavilohta!…siis jouluaattona!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.