Hae
Palasia Arjestani

Muutoksia.

Tertsi!
Meni taas viikonloppu enemmän tai vähemmän koomaillessa niin ei tullut reenejäkään päiviteltyä. Nyt oon ainakin oppinut sen, että aerobisia ei kannata jättää viikonlopuille, koska en niitä tosiaankaan jaksa/kerkeä tekemään. Yötyöt on hanurista. Onneks ei tarttee enää kovin kauan niitäkään tehdä 🙂 Toivottavasti.
Jos vähän treenejä päivittelis. Vuosi alotettiin kivasti takareisien ja pohkeiden kiertoharjottelusetillä. Molemmilla 4 kertaa toi rundi läpi.
1a. Suorinjaloin mave kp 3xleveällä jalka-asennolla ja 1xnormi
1b. Takareiskat maaten
1c. Takareiskat istuen
1d. Haarakyykky smith
2a. Pohkeet 45 astetta
2b. Aasinnostot
2c. Pohkeet seisten omalla painolla
Meidän salilla ei ole konetta noihin aasinnostoihin niin ollaan sit kehitelty oma systeemi.
Ton smithin tangon olis pitäny olla yhden pykälän alempana, mut menihän toi noinkin. Hyvä liike pohkeille. Mulla tosin on ihan sama, et mitä liikkeitä niille teen kun ei ne kasva kuitenkaan 🙁 Pitänee alkaa treenaaman niitä entistäkin enemmän ja vieläkin kovempaa. Jospa ne sillä?
Yö meni taas töissä ja olipa Kuopion kaupunki aika hiljanen. Ravintolassa, jossa olin töissä tuona iltana, ei ensimmäiseen kolmeen tuntiin (menin vaille kymmeneks) ollut käyny varmaan kuin 20 asiakasta. Hiljaista olis siis tosiaankin. Onneks Mr M ja Mr Diamond calves tulivat viihdyttämään minua lähes koko illaks! Toinen selvin päin ja toinen ei niinkään 😀 Hyviä juttuja lensi koko illan. Totaalisen paskan jauhaminen on melkein parasta mitä tiedän. Miten jostain pienestä ja mitättömästä aiheesta päästäänkin mutkien ja mielikuvituksen avulla mielettömän hauskoihin ja kieroihin puheenaiheisiin. Legendaa lensi todellakin 😀 Jouduin pojille antamaan ohjeita naisten suhteen, kun ovat niin onnettomia niiden kanssa. Meni varmaan kuuroille korville…
Lauantaina pää jäässä salille tekemään viimenen kiertoharjottelutreeni eli rintaa ja hauista. Jokusen sarjan taisin tehdä olkapäitäkin.
1a. Vinopenkki kone
1b. Peckdeck
1c. Penkki kp
1d. Vipunostot kp tasapenkillä
2a. Hk suoralla tangolla
2b. Hk scott taljassa
2c. Hk kp
Kauheita noi megasetit hauiksille. Meinas itku päästä… Yöks taas töihin eikä ollut mikään kovin vilkas ilta sekään. Pojat tuli taas ilahduttaman mua muutamaks tunniks ja kertomaan huippu hyviä juttuja. Torstaina sit lähetäänkin porukalla kiertämään kirppiksiä, jos vaikka jotain kivaa löytyis. Onhan se nyt porukalla mukavempaa kuin yksin. Isäntä asiasta vähän mainitsi, kun mulla on kuulemma suurin osa kavereista vain miehiä, hymyssä suin tosin tämä keskustelu käytiin. Mulla tosiaankin on suurin osa kavereista miespuolisia. Niiden kanssa vaan on helpompi tulla toimeen. Varmaan sen takia kun ne on niin yksinkertasia? 😀
Sunnuntaina 3.1 olis ollu välipäivä, mut lähin sit isännän mukaan salille auttelemaan sitä ja tekemään vähän vatsoja ja aerobista. Alkuun 10 minsaa matolla köpöttelyä, sit vatsoja varmaan 15 sarjaa, sit 10 minsan intervalli soutaen (2 min lämmittely/6 vetoa/2,5 min jäähdyttely) ja meinasin ihan oikeesti kuolla. Tein 30s/30s syklityksellä ja se oli yllättävän rankkaa. Ens viikolla nostan vetojen määrän seitsemään ja parin viikon päästä kahdeksaan jne. Intervallin päälle otin vielä 20 minsaa kuntopyörää, kun pitihän se uus bodauskin lukasta läpi.
Tänään olis pitäny nousta ja puol seiskalta isännän kanssa salille, mut en tosiaankaan jaksanu. Ei oo maanantaisin noi aamuherätykset kovinkaan helppoja. Sain itteni sit puolen yhdentoista aikaan ylös 🙂 Vähän nukutti. Iltapäivällä kömmin salille tekemään supersarjatreenin selälle. Jokusen sarjan tein hauiksillekin.
1a. Leuat leveä vo
10, 7*BW
10, 7*keltainen vetokumi
10*sininen vetokumi ja tää sarja myötäotteella
1b. Alatalja käppyrätangolla
9*60kg
10, 8*55kg
10, 9*50kg
2a. T-kulmasoutu
8*45kg
8*42,5kg
9*40kg
10, 9*35kg
2b. Leveä ylätalja
11, 9*55kg
9*50kg
10*45kg
12*40kg
Hauiksille scottia mutkatangolla ja kässäreillä vinopenkissä superina muutama sarja. Semmosta mukavaa pumppailua. Pitipä sit treenin jälkeen pyörähtää vielä sokkarilla tarkastamassa ale-kirjat. Mukaan tarttui tämmönen.
Paljon hyviä ohjeita eikä maksanutkaan kuin päälle 4 eskoo. Alkaa noita keittokirjoja olla jo melkonen kasa 🙂 Kirjasta bongasin hyvän reseptin, jonka jo tänään toteutinkin eli kana-fetajuustokastike. Siihen tarttee:
broilerin suikaleita (ite leikkasin broiskun pihvit pieniksi suikaleiksi)
 • 7% ruokakerma
 • sipulia ja valkosipulia
 • fetajuustoa
 • suola + muut mausteet
 • ruohosipuli
Paistellaan kanat kylmäpuristetussa kookosöljyssä ja maustetaan ne, lisätään puolessa välissä sipulit ja valkosipuli ja paistamisen loppuvaiheessa fetajuusto. Anna fetan sulaa vähän aikaa ennen kuin lisäät ruokakerman. Hauduta muutama minsa ruokakermassa ja tempase nassuun kera pastan ja salaatin. Naaaaam.
Kotiin päästyäni otin yhteytta valmentajaan ja pidettiin pieni puhelinpalaveri. Palaverin tuloksena oli se, että hiilarit nostetaan entiselle tasolle ja rasvojen määrää lasketaan. Katsotaan lähtiskö toi mun hidasteleva aineenvaohdunta taas wörkkimään entiseen malliin. Ehkä sit sait taas treenipainojakin nostettua. Ens viikolla pitäis alottaa jonkin sortin miinusjaksokin tai saatan alottaa jo tälläkin viikolla, jos saan vaan insipiroiduttua siihen riittävästi.
Oon tässä viikonlopun aikaan löytänyt pari hyvää uutta blogia. Ensimmäinen on kevään kisoihin valmistautuvan Jutta Gustafsbergin GoJuttaGo-blogi. Tosi hyvää tekstiä ja mukavasti myös kuvia ja muutakin. Kisoihin valmistautuvien ihmisten blogeja on tosi mukava seurata. Seuraava on ruokablogi nimelta Pastanjauhantaa. Joku päivä sitten eksyin ekan kerra tuonne blogiin ja ihastuin saman tien! Tosi hyviä ruokaohjeita, juttuja ja kivoja kuvia. Ainakin itellä alko kuola valua saman tien 🙂  Viimesenä tsekkiläisen kehonrakentaja tyttelin Katka Kryptovan blogi. Tytöllä aika kiva fysiikka… Kirjottaa sekä tsekiksi että enklanniksi. Juutuupista löytyy hänestä myös paljon videoita. Tässä yks poseerausvideo. Lopussa kivat pyllistykset 😀 En välttämättä ite tollasia laittais videoon. Tai no tollasella fysiikalla olis varmaan sama laittaakin 🙂
Jeps, minäpä painun taas Stieg Larssonin kimppuun. Eilen tuli luettua reilut 70 sivua enkä malttais olla hetkeäkään erossa siitä kirjasta!
Loppuun 1x lihava hauis.

5 kommenttia

 1. Annemari kirjoitti:

  Olipas nätti bodari. Melkoiset pyllistelyt oli kyllä lopussa 😀 Mutta kelpaa tuolla perällä kyllä pyllistääkin :))

 2. Sampe kirjoitti:

  vau! tolla peräsimellä saa pyllistellä tollee 🙂

 3. "Mr.M" kirjoitti:

  Women, we just dont have a fucking clue what to do with them :/

 4. Henna kirjoitti:

  Hei mulla on ihan samalainen treeniasu, mut miks mä en näytä ollenkaan samalta?!? Häh? Outo juttu 😀

 5. Henna kirjoitti:

  Siis samanlainen kun Katkalla. Vaik en mä näytä Jonna sultakaan 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.