Hae
Palasia Arjestani

Squat till you drop

Olipa omaper√§inen otsikko ūüėÄ

No joo, tänään kyykättiin sit ihan olan takaa. Vähän joka tyylillä. Laitetaan jonnan tikut kasvamaan! Pitkästä aikaa väänsin itteni ihan vapaan tangon alle. Uppos muuten aika hyvin vähän joka puolelle reisiä, kun vielä teki ennen kyykkyä aina sarjan ojennuksia. Bueno sanoisin minä.

Eilen k√§vin kyl kans salilla vaikka olis ollu lepip√§iv√§. K√∂p√∂ttelin v√§h√§n matolla ja sit tahkosin jonkun kymmenen sarjaa noille s√§√§litt√§v√§n surkeilla pohkeille. Ovat ainakin t√§n√§√§n olleet kipeet. Ja huomenne ne pit√§is reenata uudestaan ūüėÄ Muutaman sarjan tein penkki√§kin, ihan vaan huvikseen. Laskin tangon sillai tonne ihan yl√§rintaan, tosi hitaasti ja ihan tytt√∂jen painoilla. Otti muuten aika hyvin. Is√§nt√§h√§n tonkin taas keksi ja pakotti minutkin kokeilemaan. Loppuun otin viel√§ inetrvallin: 2 minsaa l√§mp√∂√∂, 7 vetoa ja 2 minsaa j√§√§hdyttely√§. Kuolemahan siin√§ taas tuli.

Tänään siis hyvissä ajoin taas salille ja etureisien kimppuun. Halusin välttämättä kyykätä vapaalla tangolla niin sit kyykkäsin ja todellakin otan sen taas ohjelmaan. Tohon supersarjatreeniin se sopii kuin nenä päähän. Ei oo mitään hinkua alkaakkaan kyykkämään mitään nelosia vapaalla..

P√§iv√§n sana oli tuntuma eli jokainen toisto tehtiin todellakin reisill√§ eik√§ vaan hirveell√§ h√∂ngyll√§ ja keinolla mill√§ hyv√§ns√§ tanko yl√∂s. Eip√§ kovin isoja painoja tarvita t√§ll√§ systeemill√§, mut tuntuu varmasti enemm√§n ja menee paremmin reisille. Ja reideth√§n ei voi en√§√§ muuta kuin kasvaa ūüėÄ

1a. Reidenojennus
9*55kg liian painavaa
12, 11, 10*45kg just sopiva

1b. Kyykky 
7*70kg
8*65kg
8+10 nytkytystä, 8+9nytkytystä*60kg
Eli noissa vikoissa seteissä tein ensin ihan normaalisti kaikki toistot eka niin syvään kuin menee ja sit päälle jalat tosi kapeella semmosta pientä nytkyä. Hyvin hapotti.

2a. Hack korokkeelta
11, 8*10kg
9, 8+2 neg. *5kg

2b. Etukyykky smith
10, 8*45kg
8*40kg
Tässäkin jätin yläasennosta aika paljon vajaaks ja puristin koko ajan reisillä niin paljon kun vaan pystyin. Tuli hyytelö aika nopeesti.

Isäntää ootellessa jokunen sarja vielä mahaa: vatsarutistuksia jalat penkillä (kroppa maassa) ja vatsasoutu 2 sarjaa superinaa sekä vatsoja koneessa ja vartalonkiertoja koneessa 2 sarjaa superina.

Pikaseen kerkesin k√§yd√§ kotona py√∂r√§ht√§m√§ss√§ ja sit pitikin l√§htee poikien kanssa kirpparikierrokselle. Mit√§s sielt√§ taas l√∂yty? Noooo, yks betterin siisti takki, kasa kirjoja ja kukkaruukku. Nyt oonkin ihan innoissani istutellu kukkia ja laittanu uusia siemeni√§ it√§m√§√§n. J√§nnityksell√§ odotamme nouseeko mullasta mit√§√§n…

Huomenna aamulla lenkkiä, jos ei kauhee pakkanen ja sit iltapäivällä takajalkoja.

3 kommenttia

  1. Riinu kirjoitti:

    Whooot!!!?Betteri√§ kirpparilla!!!!??? Kivat sulle, mut sen takin myyj√§n sais piest√§ tollasesta h√§p√§isyst√§ ūüėÄ Aika nami t√§ti kuvassa ūüėČ

  2. Hanna kirjoitti:

    M√§ olin just tulossa kommentoimaan samaa kuin Riinu. En oo kyl ikin√§ n√§hny Betterin kuteita kirpparilla! ūüôā Onneks olkoon ūüôā

  3. Jonna1983 kirjoitti:

    Kyll√§ t√§√§lt√§ aina sillon t√§ll√∂n l√∂ytyy. Toikin ”verkkatakki” (valkeen kankaan p√§√§ll√§ musta, jossa reiki√§) oli ihan uuden veroinen ja maksoin siit√§ 4 egee. Ei paha ūüôā

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.