Hae
Palasia Arjestani

Squat till you drop

Olipa omaperĂ€inen otsikko 😀

No joo, tÀnÀÀn kyykÀttiin sit ihan olan takaa. VÀhÀn joka tyylillÀ. Laitetaan jonnan tikut kasvamaan! PitkÀstÀ aikaa vÀÀnsin itteni ihan vapaan tangon alle. Uppos muuten aika hyvin vÀhÀn joka puolelle reisiÀ, kun vielÀ teki ennen kyykkyÀ aina sarjan ojennuksia. Bueno sanoisin minÀ.

Eilen kĂ€vin kyl kans salilla vaikka olis ollu lepipĂ€ivĂ€. Köpöttelin vĂ€hĂ€n matolla ja sit tahkosin jonkun kymmenen sarjaa noille sÀÀlittĂ€vĂ€n surkeilla pohkeille. Ovat ainakin tĂ€nÀÀn olleet kipeet. Ja huomenne ne pitĂ€is reenata uudestaan 😀 Muutaman sarjan tein penkkiĂ€kin, ihan vaan huvikseen. Laskin tangon sillai tonne ihan ylĂ€rintaan, tosi hitaasti ja ihan tyttöjen painoilla. Otti muuten aika hyvin. IsĂ€ntĂ€hĂ€n tonkin taas keksi ja pakotti minutkin kokeilemaan. Loppuun otin vielĂ€ inetrvallin: 2 minsaa lĂ€mpöö, 7 vetoa ja 2 minsaa jÀÀhdyttelyĂ€. Kuolemahan siinĂ€ taas tuli.

TÀnÀÀn siis hyvissÀ ajoin taas salille ja etureisien kimppuun. Halusin vÀlttÀmÀttÀ kyykÀtÀ vapaalla tangolla niin sit kyykkÀsin ja todellakin otan sen taas ohjelmaan. Tohon supersarjatreeniin se sopii kuin nenÀ pÀÀhÀn. Ei oo mitÀÀn hinkua alkaakkaan kyykkÀmÀÀn mitÀÀn nelosia vapaalla..

PĂ€ivĂ€n sana oli tuntuma eli jokainen toisto tehtiin todellakin reisillĂ€ eikĂ€ vaan hirveellĂ€ höngyllĂ€ ja keinolla millĂ€ hyvĂ€nsĂ€ tanko ylös. EipĂ€ kovin isoja painoja tarvita tĂ€llĂ€ systeemillĂ€, mut tuntuu varmasti enemmĂ€n ja menee paremmin reisille. Ja reidethĂ€n ei voi enÀÀ muuta kuin kasvaa 😀

1a. Reidenojennus
9*55kg liian painavaa
12, 11, 10*45kg just sopiva

1b. Kyykky 
7*70kg
8*65kg
8+10 nytkytystÀ, 8+9nytkytystÀ*60kg
Eli noissa vikoissa seteissÀ tein ensin ihan normaalisti kaikki toistot eka niin syvÀÀn kuin menee ja sit pÀÀlle jalat tosi kapeella semmosta pientÀ nytkyÀ. Hyvin hapotti.

2a. Hack korokkeelta
11, 8*10kg
9, 8+2 neg. *5kg

2b. Etukyykky smith
10, 8*45kg
8*40kg
TÀssÀkin jÀtin ylÀasennosta aika paljon vajaaks ja puristin koko ajan reisillÀ niin paljon kun vaan pystyin. Tuli hyytelö aika nopeesti.

IsÀntÀÀ ootellessa jokunen sarja vielÀ mahaa: vatsarutistuksia jalat penkillÀ (kroppa maassa) ja vatsasoutu 2 sarjaa superinaa sekÀ vatsoja koneessa ja vartalonkiertoja koneessa 2 sarjaa superina.

Pikaseen kerkesin kĂ€ydĂ€ kotona pyörĂ€htĂ€mĂ€ssĂ€ ja sit pitikin lĂ€htee poikien kanssa kirpparikierrokselle. MitĂ€s sieltĂ€ taas löyty? Noooo, yks betterin siisti takki, kasa kirjoja ja kukkaruukku. Nyt oonkin ihan innoissani istutellu kukkia ja laittanu uusia siemeniĂ€ itĂ€mÀÀn. JĂ€nnityksellĂ€ odotamme nouseeko mullasta mitÀÀn…

Huomenna aamulla lenkkiÀ, jos ei kauhee pakkanen ja sit iltapÀivÀllÀ takajalkoja.

3 kommenttia

  1. Riinu kirjoitti:

    Whooot!!!?BetteriĂ€ kirpparilla!!!!??? Kivat sulle, mut sen takin myyjĂ€n sais piestĂ€ tollasesta hĂ€pĂ€isystĂ€ 😀 Aika nami tĂ€ti kuvassa 😉

  2. Hanna kirjoitti:

    MĂ€ olin just tulossa kommentoimaan samaa kuin Riinu. En oo kyl ikinĂ€ nĂ€hny Betterin kuteita kirpparilla! 🙂 Onneks olkoon 🙂

  3. Jonna1983 kirjoitti:

    KyllĂ€ tÀÀltĂ€ aina sillon tĂ€llön löytyy. Toikin ”verkkatakki” (valkeen kankaan pÀÀllĂ€ musta, jossa reikiĂ€) oli ihan uuden veroinen ja maksoin siitĂ€ 4 egee. Ei paha 🙂

Vastaa

SÀhköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentÀt on merkitty *