Hae
Palasia Arjestani

Ahdistusta…

Mitä lähemmäks koulun loppu käy sitä enemmän alkaa ahdistamaan tulevaisuus. Päivä päivältä alkaa muualle muuton mahdollisuus näyttämään aika suurelta. Ensi viikolla ollaan taas viisampia sen suhteen, et vietänkö kesän yksin jossain hornan perseessä vai saanko jäädä Kuopioon. Töitähän Kuopiosta ei tunnu löytyvän vasta kuin kesäksi enkä viitsisi montaa kuukautta olla ihan toimettomana. Ja rahattoman. Rahattomuus ei sinänsä ole mikään uusi olotila 😀 Ei kait sitä koskaan ole liikaa? Ehkäpä se muutama kuukausi menee muuallakin. Eipähän tartte isännän kuunnella kiukuttelua dieetillä. Ja saan mennä nukkumaan vaikka ilta kuudelta jos siltä tuntuu. Löytyyköhän Kotkasta ees kunnon salia!? Nyt sormet ristiin ja toivotaan, että hyvä haltija loihtii Jonnalle työpaikan Kuopiosta.

Selkä on ollut ihan ihme kestopumpissa eilisestä treenistä lähtien. Aika mukava fiilis. Tän päivän treenissä teinkin sit perustavanlaatuisen virheen: unohdin treenata epäkkäät!! Siis oumaigaad. Nyt kun niitä saisin taas jumpata niin unohdan ne kokonaan. Jep, kaikki on pilalla. Turha enää ees suunnitella dieettiä tai kisoja 😀

Tänään jumppaus vuorossa olkapäät ja ojentajat. Pohkeitakin olis pitänyt tehdä, mut unohdin nekin. Hyvin menee. Treenin alkuun 10 minsaa matolla, osa kävellen ja osa juosten. Juokseminenkin tuntui pitkästä aikaa melko mukavalta. Vois muistaa toistekin vähän hölkötellä.Supereita taasen..

1. Takaolat taljassa 4*10-13*20 lbs
2a. Sivuviparit kp 4*12-15*8,5kg
2b. Pystypunnerrus kp seisten 2*9-11*13,5kg/2*9-11*11kg PB
3a. Vipunostot eteen kp 4*10-13*8,5kg PB
3b. Takaolkapäät alataljassa 4*11-12*30kg

Tohon liikkeeseen on olemassa pari jippoa, joita on aika hankala selittää. Kunhan liikkeen vaan oppii tekemään oikein niin se on vallan mainio väline rankaisemaan takaolkapäitä! Sitten siirryttiinkin ojentajien pariin. Vähän jänskätti kuin käy, kun toi vasen käsi kipuilee ja temppuilee. Pääs kyllä eilen itku, kun kättä hierottiin ja yritettiin pehmittää käden jänteitä. Kyllä Jonnaa taas koetellaan..

4a. Ranskalainen seisten köydellä 3*3*10-12*40-70 lbs PB
4b. Ranskalainen mutkatangolla vo 3*8-10*12,5-15kg PB
5a. Pushdown köydellä 3*10-12*40-60 lbs PB
5b. Ranskalainen kahdellä käsipainolla 3*9-11*4-5kg PB
Kaikissa ojentajaliikkeissä sain joko nostettua painoja tai tehtyä enemmän toistoja. Ihan kiva välillä näinkin! Ojentajien päälle vielä pari sarjaa hauiksille.

Pitäis vielä tehdä huomiset ruuat kouluun ja mönkiä sit kipin kapin nukkumaan. Huomenna salilta vapaa päivä ja oliskin tarkoitus joko käydä aamulenkillä (jos ei oo paljon pakkasta. Tai nukuta liikaa.) tai sit mennä salille tekemään joku aerobinen juttu ja venymään. Venytellä ei varmasti voi koskaan liikaa.. Kun tulis venyteltyä ees vähän niin sekin olis jo jotain. Eilen vissiin venyin vähän aikaa. Ei kyllä huomais. Rautakanki on edelleen perseessä. Ja syvällä.

Hyvää yötä, Jeesus myötä, kiitos tästä päivästä.

8 kommenttia

 1. marziina kirjoitti:

  muuta tänne niin voidaan reenata yhdessä!

 2. Henna kirjoitti:

  Tai tänne pikkusen pohjosempaan! :), mieki valmistuin jouluna eikä oman alan töitä ole kyllä helppo löytää!!joka päivä oon pistäny hakemusta mutta ei oo vielä tärpänny :,(, onneks on tuo toinen työ….

 3. Jonna1983 kirjoitti:

  Periaattessahan mulle on ihan sama mihin suuntaan mä lähden, kunhan vaan on töitä. Kotkassa vaan on se hyvä, että sieltä saan kämpän tosi halvalla sairaalan puolesta. Ei se varmaan mikään luksusluukku ole, mut vuokra vaan 170e/kk eli ei juuri mitään :)Eniten huolettaa se etten tunne kaupungista yhtään ketään ja et onko siellä hyvää salia?

 4. Hande kirjoitti:

  Kyllä Kotkasta löytyy saleja esim. Hyväntuulen sali on kunnon treenipaikka! ja sitten niitä löytyy muitakin. Laitoin sulle s-postia!

 5. marziina kirjoitti:

  hyvän tuulen sali??? kuulostaa aika weird paikalta ton nimen perusteella….mammajumppaa? asunnon hinnalla; oli se sitten oma tai vuokra, niin on tietysti suuri merkitys. mutta muista Jonna, että Kotka on kaiketi aika pieni mesta, että tuletko hulluksi siellä??

 6. Hande kirjoitti:

  Don’t judge a book by its cover.Hyvän tuulen kunto klubi on oikea nimi.. Ja siellä kyllä treenataan kovaa. Aika monta kehonrakentajaakin on sieltä tullut kilpailuihin. ja Kotkahan on samankokoinen, kun Kuopio, että ei kai täällä sen hullummaksi tule..

 7. Jonna1983 kirjoitti:

  Itse asiassa mäkin olen kuullut että toi hyvän tuulen kuntoklubi on tosi hyvä sali ja sinne ajattelin itseni raahata jos ja kun sinne Kotkaan rantaudun.MArziina: mä oon kotoisin noin 3500 asukkaan kylästä, et tuskin tulen hulluksi 😀 Helsingissä sen sijaan varmaan tulisin. Mä kun tykkään tämmösistä vähän pienemmistä paikoista, joissa ei ole pitkä matka minnekään!

 8. marziina kirjoitti:

  okey okey…mä haluan taas muuttaa vielä suurempaan kaupunkiin, kuin Helsinki, se on IHAN liian pieni paikka…niinhän se on, ettei nimi salia pahenna, mutta kyllä se omistaja vois muuttaa tota nimeä, tulee mieleen ihan neljän tuulen lakki tai jotain sellaista tosta nimestä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.