Hae
Palasia Arjestani

Vauvauutisia!

En tiedä kerroinko jossakin välissä jo, et sain leikkausluvan meidän toiselle simskulle, Lolalle, kun se astutettiin jo kolme kertaa eikä vauvoja vaan kuulu. Toissa iltana ihmettelin, että mitkä ihme pallukat neiti oli parin päivän aikana kasvattanut vattaansa ja vaavitissithän siellä oli! Ei muuta kuin ilouutinen kasvattajalle, kissi ultraan ja siellähän sitä möllötti ainakin yksi kakara 🙂 Toinenkin kisuista lähti eilen sulholaan eli ei tainnut Jonna saada kisuja ihan heti Kotkaan, nyyh 🙁 Mietinkin tuossa, et jos hommais ”varakissin” ettei tule vierotusoireita, mut isännän mielestä se ei ollut ollenkaan hyvä idea. Miksköhän? 😀

Tässä on muuten tullut vedettyä parit niiiiiin hyvät treenit, että oksat pois! Vaikka hiilarit tuo jonkin verran nestettä kroppaan niin kyllä ne tuo virtaa ja woimaakin. Mii laik. En oo paljon kaloreita viime aikoina laskeskellut, mut varmasti yli normaalin 2300 kalorin mennään. Painoa olen vähän seuraillut ja sekin on pysynyt ihan lukemissaan, joten mitään övereitä ei kuitenkaan mässätä. En oo kyl aerobisiakaan tehnyt juuri ollenkaan enkä teekään jos ei huvita. Dieetillä niitä kerkee hankaamaan kyllästymiseen asti. Ja vähän enemmänkin.

Maanantaina salilla selkää. Meinaisin jo leuanvedon jättää kokonaan pois vähäks aikaa, kun en ole siinä saanut kunnon tuntumaa viime aikoina. Päätin kuitenkin vielä yrittää ja hyvä että yritinkin! Uppos nimittäin melko muikeesti..Rest pause viikko alko taas eli melko lyhkäsiä sarjoja yritän tehdä. Huom. mun lyhyt sarja on alle kaseja..

1. Leuat hammerote 9+2, 7, 6*BW Eipä ole ihan hetkeen leuat uponnut näin hyvin selekäfileisiin!
2. Kulmasoutu p.smith 8+4, 8, 7*60kg
3. Mave p.smith 7, 6, 5*100kg
4a. Levee ylätalja eteen 9+4, 8, 7*55kg
4b. Pohkeet seisten yhdellä jalalla 3*10-12*BW
5a. Olankohautukset vinopenkillä maaten kp 3*10-13*16kg
5b. Hk scott kone 3*~10

Oon viime aikoina huomannut, että treenaan nykyään ehkä vähän liiankin pienillä painoilla enkä nosta niitä kovin hanakasti. Kai sitä ollaan vaivuttu jonkin sortin mukavuusalueelle eli olis varaa vielä latoa lisää rautaa ja kasvattaa vähän muskleakin ennen kuin 25 viikon koitos kohti syksyä alkaa.

Eilen huipputreeni ainakin olkapäille. Ojentajiin oli taas tosi vaikee saada mitään kontaktia, mut niinhän se menee aina näissä lyhkäsemmissä sarjoissa. Pidemmät taas tuntuu enemmän kuin olis tarvis 😀

1. Pystyp. smith niskan takaa 7+3*35kg/ 8, 6*32,5kg/ 1x 30kg–>20kg–>15kg Ekassa sarjassa jopa ennätys!
2. Takaolkapäät taljassa 14+4*20 lbs/ 7*30lbs/ 11, 10*20 lbs Tämä piti tehdä ekana, mut vissiin unohtu..
3. Sivuviparit kp istuen 11+5*7kg/ 3*9-10*7kg
4. Takaolkapäät alataljassa 10+4, 8*40kg
5a.Takaolat pekback 2*12-14*20kg
5b.Takaolat alataljassa 2*9*30kg
6. Ranskalainen mt maassa 6+2*32,5kg/ 7*30kg/ 9*27,5kg
7. Ranskis yhdellä kp istuen 9+4, 8*18,5kg tää ei oikein lähteny..
8. Kapee penkki 9+4*40kg

Vähän oli tosiaan hakemista noiden ojentajien kanssa, kun ei oikein mikään liike ranskalaisen lisäks tunnu hyvältä. Pitää yrittää vaan jotain keksiä. Olkapäille reeni meni ainakin tosi hyvin, koska ovat mokomat olleet tänään hirmuisen kipiät! Taidan ottaa ton niskan takaa punnerruksen myös supersarjatreeneihin, on se sen verran hyvä liike.

Pää lyö nyt niin tyhjää ettei mitään järkevää tekstiä tule ulos. Nukuin viime yönä vajaat 5 tuntia ja olokin on sen mukainen. Piti lähteä salille tekemään jotain aerobista, mutta tuskin olisin pysynyt ees matolla saati crossarin selässä… Huomenna sit taas etureittä.

Ai niin, tänään Mariassa nelosella Jutta Gustafsberg, kahtokee!

Käykääs äänestämässä mua Topmusclefeminin kuukauden urheilijaksi täällä!! Kiitsa murut.

6 kommenttia

 1. taru kirjoitti:

  Otsikon luettuani luulin jo hetken aikaa, että oot raskaana! 😀

 2. Riinu kirjoitti:

  Onnea mamalle 😀

 3. Retsku kirjoitti:

  Ihanaa, kisuvauvoja! 🙂 Mulla tuli ainakin reissussa aiemmin ikävä kissejä ku ukkoa (:D), että sinuna kyllä alkaisin harkita varakissin hankintaa 😉

 4. Jonna1983 kirjoitti:

  Taru: 😀 Ei tuu lähivuosina sitä ihmettä vielä tapahtumaan.Riinu: Tänks! Ja missäs neidin päivitykset viipyy!?Retsku: pahoin pelkään samaa minäkin. Kuitenkin sitä on tottunut, että aina on jompi kumpi kisuista sylissä, vatsan päällä köllöttämässä tai rapsuteltavana. Isäntä tekee harvemmin mitään noista 😀

 5. Kati kirjoitti:

  Hei! Oon jo pitemmän aikaa seuraillut tätä sun blogia, on kyllä erittäin mielenkiintoinen, helppolukuinen, ja kaikilta osin hyvä treeniblogi!Laita kuvia sun kisuista 😉

 6. Riinu kirjoitti:

  Ei mul oo mitään asiaa :DEi kehitystä eteen eikä taakse, ketä sellasta nyt jaksaa lukea 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.