Hae
Palasia Arjestani

Helsingistä iltaa!

Nyt on päästy kamojen kanssa jo Helsinkiin asti.. Pari päivää meni pakkaillessa tavaroita ja miettiessä et mikä on oikeesti tarpeellista ja mikä ei. Oli tila meidän urheilumallin mersussa aika rajallinen 😀 Melkosta tetristä jouduttiin pelaamaan tänä aamuna, että saadaan kaikki kamat mahtumaan kyytiin. Yks lamppu jäi kyydistä, se ei vaan enää mahtunut mukaan. No, kai noita lamppuja saa Kotkastakin.

Hyviä treenejä oon saanu vedettyä viime päivinä, kun ei oo ollu yöduunia häiritsemässä harrastuksia. Tiistaina kävin treenaamassa takareisiä hyvässä seurassa. Sain naapurikunnasta treeniseuraa ja siinä tuli vaihdettua samalla viimesimmät kuulumiset ja höpötettyä vähän kaikesta maan taivaan välistä. Huippu hetkiä tuollaiset! Jäin sitten oman treenin päälle odottelemaan vielä isännänkin pois salilta ja jatkoin omaakin treeniä siinä samalla. Tuli sille päivälle treeniaikaa salilla mukavat 2,5 tuntia 🙂 Nopeesti menee aika hyvässä seurassa! Treenipäivis on jossain tuolla auton peräkontissa niin en ala painoja merkkailemaan sen tarkemmin.

Takareisille tein viimesen supersarjatreenin. Vähän tein muutoksia edelliseen treeniin verrattuna. Alkuun superina normaalia koukistuksia maaten ja GHR:a selkäpenkissä. Näitä neljä sarjaa. Sit teinkin koukistuksia istuen ja suorinjaloin mavea powersmithissä. Oli aika hyvä kombo! Näitäkin neljä supersarjaa. Päälle vielä parit sarjat askelkyykkyä powersmithissä, jossa oli aika paljon parempi tehdä kuin normaalissa semosessa ”jäykässä” smithissä, jonka liikerata on vaan ylös ja alas. Pohkeita tein jokusen sarjan hackissa ja prässissä superina ja lisäks vielä istuen.

Keskiviikkona alko taas kovat treenit ja vuorossa selkää ja pudotussarjoja! Hitto, noi lyhkäset sarjat tuntuu oikeesti raskailta, kun on tottunut pumppiviikkojen jälkeen tekemään vähän pidempää sarjaa. Ei noissa lyhyemmissä sarjoissa saa läheskään samanlaista tuntumaa lihakseen kuin pidemmissä sarjoissa ja tästä mä en tykkää ollenkaan. Mut onhan noita lyhkäsempiäkin reenejä vaan vedettävä niin pysyy kroppa ihmeissään koko ajan (ja kenties kasvaakin vielä…) ja Jonnalla mielenkiinto yllä 🙂 Selälle 3 sarjaa vipuvarsiveto, 3 sarjaa tuettua kulmasoutua, 1 sarjaa ylätaljaa käppyrätangolla, 2 sarjaa lapiokahvalla ja loppuun vielä muutama setti kulmasoutu tangolla. Oli aika omituista tehdä kulmasoutua pitkästä aikaa vapaalla tangolla. Vähän hakemista oli.. Treenin päälle vielä vattoja taljassa ja jalkojennostoja penkiltä.

Eilen kovaa reeniä olkapäille ja ojentajille. Pudotuksia jokaisen liikeen ekassa sarjassa. Olkapäille 4 sarjaa takaolkapäitä taljassa, 3 sarjaa pystypunnerrusta kässäreilla, 4 sarjaa sivuvipareita istuen ja 3 sarjaa takaolkapäitä vielä vipuvarsikoneessa. Ojentajille 3 sarjaa ranskalaista mutkatangolla ja 3 sarjaa kapeeta penttiä p.smithissä. Jouduin pitkästä aikaa tekemään pystypunnerrusta kässäreillä kun oli p.smith varattuna. Olihan se ihan jees tehdä noinkin, mut kun mulla on joku hermotushärö tuolla vasemmalla puolen niin viimesillä toistoilla vasen käsi lähtee vaeltamaan jonnekin Norjaan.. Kaikesta huolimatta on muuten tänään ollu lihakset kipeinä!

Nyt levätäänkin sit tiistaihin asti, jolloin pitäis lähtee testaamaan uus sali Kotkassa. Saa nähdä mitä tykkään vai lopetanko treenaamisen kokonaan 😀 Tänään oon lähinnä syöny ja nukkunut. Anoppi laittaa aina niiiiiin hyvät sapuskat! Pitkästä aikaa sain tänään nakkikeittoa, en varmasti ole syönyt kyseistä ruokalajia ainakaan kymmeneen vuoteen. Oli aika hyvää. Pari tuntia sitten paahtopaistia ja valkosipuliperunoita ja jälkkäriks puolukkarahkaa. Nam! Tulee dieetillä ikävä anopin pöperöitä. Mökillä voin vaan katsoa kuola valuen vierestä…

Mut hei, mikä parasta, koulut on nyt sit käyty! Enää odottelen kotona tutkintotodistusta postista!!!!Jiihaa!! Tästä lähtien voi opiskella lähinnä harrastuksena. Sainkin jo appiukolta hyvän kirjan koskien astioiden ja huonekalujen historiaa. Mä kun tykkään kierrellä kirppareita niin siitä kirjasta on ainakin hyötyä jos sattuis vaikka jotain kovin arvokastakin eteen 🙂

Ja hei, Spiritin tuotteita saa vieläkin mun kautta halvemmalla! Rohkeesti vaan postia tulemaan niin pannaan suut makiaks 😀

Oikein rautamunarikasta pääsiäistä kaikille!.. vitsa sulle, muskle mulle… 😉 ja sitä rataa.

2 kommenttia

  1. Mölliskö kirjoitti:

    Aivan ylipaha kuva!!!! :DDHauskaa pääsiäistä sinne!! <3Möltsy

  2. Riinu kirjoitti:

    Onneks olkoon 🙂 Nyt alkaa tienaus!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.