Hae
Palasia Arjestani

Ylenpalttista kanniskelua

Pitäs varmaan palkata kotiorja tänne Kotkaan. Vihaan yli kaiken kannella tavaroita ympäriinsä ja täällä oon joutunut melkein joka päivä raahaamaan millon mitäkin matkassani. Aargh! Tiistaina kaks kassia ruokaa, keskiviikkona Massin paketti postista, torstaina kissan hiekkaa, tänään lisää sapuskaa pari kassillista ja huomenna taas postista Lisäravinnemestan paketti.. No, voihan ton ottaa urheilun kannalta 🙂

Vieressä kuva tän aamun köpön jälkeen. Suurin osa lumesta kerkes sulaa jo pipostakin. Siel sato lunta aivan tajuttomasti! Hyvä kun eteensä näki. Iltapäivällä tulikin sit vuoron perään vettä ja rakeita ja välillä paisto aurinkokin…

No joo. Pahoitteluni etten ole koko viikolla jaksanut blogia päivitellä, vaikka mielin on kyllä tehnyt. Oon iltasin aina ihan kuitti ja takki tyhjänä, kun pääsen salilta kotiin ja ruokaämpärin äärelle. Eipä siinä paljon muuta jaksa kun syleskellä kattoon loppu illan ja rapsutella mirriä 😀

Ma, ke, to ja pe vetäsin aamusella 60 minsan sauvaköpön ja siihen lisäks vielä salireenit. Niin ja ne ylenpalttiset tavaroiden kanniskelut. Nyt oon jopa oppinut jo tykkäämään aikasista aamuherätyksistä (aamulenkki päivänä nousen ylös 04.45) ja aamukävelyistä. Niiden jälkeen töissä on olo tosi virkee ja ajatuskin kulkee. Välipäivinä saan sit nukkua tunnin pidempään, mut kroppa tuntuu jotenkin paljon väsyneemmältä kun ei pääse ulos heräämään. Katotaan neljän kuukauden päästä oonko vielä samaa mieltä aamulenkeistä! Pitää toivoa, että kroppa pelittää hyvin eikä aamulenkkejä tarttis tehdä aivan kauheita määriä…

No sit niitä treenejä. Tiistaina normaalin tapaan etureiskoja ja vattaa. Supersarjoja tarjoiltiin koiville tällä kertaa.

1a. Smithkyykky 11, 8*75kg/11, 10*65kg
1b. Prässi 13, 10, 9, 8*150kg
2a. Reidenojennus 12, 10, 9, 8*30kg
2b. Vaakahack 8*100kg/11, 10, 9*90kg
3a. Jalannostot roikkuen 3*10-15
3b. Vatsat köydellä 3*9-12*55kg
3c. Vattaa aaltopenkillä 3*8-12

Pari toistoa sain lisättyä smithkyykyn ekaan sarjaan sitten viime treenin ja päälle vielä prässiä. Täällä Kotkan salilla on muuten tosi hyvä prässi. Jätin jossain vaiheessa prässin kokonaan pois jalkatreeneistä, kun se otti tosi paljon vaan hanuriin ja alaselkään, vaikka kuinka yritin saada vekottimen säätöjä kohilleen. Hyvän tuulen kuntoklubilla on Normann-merkkinen prässi ja on muuten toimiva peli! Toimii kuin lääke 😀

Keskiviikkona supersarjoja takajaloille ja triplasarjaa pohkeille. Oon vähän laiska ja malttamaton jumppaamaan pohkeita niin pitää aina tunkee mahdollisimman monta liikettä putkeen, että saa treenin nopeesti pois alta ja mahdollisimman suuren kivun ja poltteen pohkeisiin. Pudotus- ja triplasarjoilla ne onnistuu..

1a. Takajalat maaten 13, 9*45kg/ 11, 9*37,5kg
1b. GHR selkäpenkissä 13, 12, 10, 8*10kg
2a. Takajalat istuen vipuvarsikoneessa 11, 9, 7*30kg
2b, Suorinjaloin mave smith 10, 9, 8, 7*60kg
3a. Pohkeet seisten koneessa 3x
3b. Aasinnostot 3x
3c. Pohkeet seisten omalla painolla 3x

Torstaina taas vaihteeks töiden jälkeen jumpalle ja supersarjoja titseille ja hauiksille duunailin. Hyvin on alkanu ainakin nesteitä lähteä kropasta, koska suonet alkaa pikku hiljaa pilkistellä esille. Joku aivan uusikin tuttavuus hypähteli jo pikkusen esiin! Sieltä ne suonetkin pikku hiljaa mönkii läskin alta esille.

1a. Vipuvarsi vinopena 11, 8*40kg/10*30kg/10*25kg
1b. Vipunostot tasapenkillä kp 13, 12, 10, 9*10kg Oon melko varma ettei noi painot oo kyl kymppejä nähnykään…
2a. Peckdeck 10, 9, 7*30kg Tooooosi hyvä pekkis oli tää! Samanlainen helmi kuin Wolfilla 🙂
2b. Rintakone 12, 11, 10*25kg Tää on semmonen kone, jossa liike on vähän niinku ristitaljan ja dipin väliltä. Melko jänskä.
3. Ristitalja 12*25kg
4a. Hk scottkone 10*10kg/ 9*7,5kg/ 11*5kg
4b. Hk kp istuen 10, 9*8kg/ 10*6kg
5a. Hk mutkiksella 10, 8*25kg/ 10*20kg
5b. Hammer kp 8*10kg/ 8*8kg/ 10*6kg

Ja treenin loppuun muutama sarja olkapäille vipareita ja niskantakaa punnerrusta vapaalla tangolla. Meni toi vasen olkapää aika mielenkiintosesti kipeeks. En okein osaa sanoa, et onko treenikipua vai jotain muuta. Selvinnee parin päivän sisällä.. Oon muuten saanut ihan kivat vesirakkulat jalkoihin aamulenkeillä uusista lenkkareista.Viime viikolla ne hankas vasemman jalan kantapään auki ja tällä viikolla on ollut ja pari vesirakkulaa oikeassa jalassa… Ei oo helppoo ei 😀

Huomiselle piti saada hiaronnan takia totaalilepo niin kävin sit tänään tempasemassa vielä selkäreenin. Nyt alko taas se iki-ihana kieroharjotteluviikko. Blääh… Valitsin taas neljä liikettä, jotka tein putkeen. Sitä rallia viis kiekkaa ja toistot yli 15 joka liikkeessä. Liikkeinä oli ylätaljakone, alatalja, köysiveto ylätaljasta sekä kulmasoutukone. Painoja on turha merkkailla ylös, kun niillä ei ole mitää merkitystä. Toivottavasti toi selkä ei menis ihan kauhean kipeeks niin sitä vois leipoa sit ihan kunnolla huomisessa hiaronnassa.

Poseerauksia pitää alkaa harjottelemaan pikku hiljaa ja tänään kävin pitämässä itse itselleni piene posetreenit salijumpan päälle. Hikihän siinä hommassa tuli! Taka-asentoja on aika vaikee yksinään arvioida, mut vetelin nekin siinä samalla. Etuasento ja noi olkapäät ei kyllä vakuuta yhtään, mut näillähän se on mentävä, kele. Viikonloppusin tuolla salilla ei kauheesti ole jumppia niin sinne saliin pääsee aika hyvin pitkin päivää treenailemaan poseja ja vaparia sit kun mulla on joku vaparin yritelmä kasassa.. Sekin vielä. En oo hirveesti uhrannut kyseiselle asialle aikaani. Vaparibiisi on EHKÄ tiedossa..

Pari räpsyä tältä päivältä omaksi iloksi ja muiden kauhuksi.

Viikon köllö 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *