Hae
Palasia Arjestani

Kuulumisia.

Mortsi!

Ajattelin laittaa pikapika kuulumiset, kun voi olla etten ensi viikolla pääse koneelle ollenkaan. On vähän huonoa tuuria näiden koneiden kanssa, kuten aina. Otettiin puoltoista kuukautta sitten Saunalahdelta kiinteä netti ja mokkula, joiden olisi pitänyt kytkeytyä jo viime maanantaina. Mokkula toimii niin kuin pitääkin, mutta kiinteä adsl ei toimi ollenkaan. Tänään kävin sit pariin otteeseen liikkeessä narisemassa ja selvisi, että netti on kytketty ihan oikein ja modeemikin toimii niin kuin pitääkin. Vika on siis tuolla jossain ja nyt sitä sitten selvitellään.. huoh.. että mä vihaan näitä vehkeitä. Jätän sit mokkulan isännälle, kun se on vähän addiktimpi netin suhteen kuin mä 😀 Jospa ne korjausukkelit sais netin korjattua ja saisin mokkulankin ajoissa takasin. Siihen asti blogi pysyy hiljaisuudessa 🙁

Treenattu on ihan entiseen malliin ja aamulenkit talsittu varsin tunnollisesti. Dieettiviikko numero 5 käynnistyy ensi viikolla. Hirmu nopeasti on mennyt aika ja niin vähän tuloksia tullut.. Kauhee kiire tän kunnon kanssa jonnekin, en vaan tiedä minne. Aikaahan kuitenkin on vielä vaikka muille jakaa, mut en sitä aina jaksa ymmärtää. Kolmessa viikossa lähti muistaakseni 2,4 kiloa mut tän viikon saldo saattaa jäädä varsin köyhäksi. Tytöt tietää miks. Oi tätä naisen elämää. Viikon päästä lauantaine meen sit kuuntelemaan mitä valkuilla on mielessä Jonnan varalla. Tuleeko lisää aerobista vai otetaanko eväistä jotain pois?Ehkä molempia?

Oon tehnyt salilla huippu hyviä treenejä, kun on ollut hyviä apureita tsemppaamassa. Oon yrittänyt myös tsempparit pistää varsin koville treeneissä. Mun kanssahan ei jätetä sarjoja kesken 😀 Treenien suhteen ei mitään erikoista. Yritän pitää hyvät treenipainot koko ajan ja nostella niitä ylös päin niin pitkään kuin voimia riittää. Vielä ainakin riittää varsin hyvin!

Tänään alotin taas raskaat treeniviikot eli pudotussarjoja ja toistot 6-8. Treenin alussa oli aika huono fiilis, päätä särki ja oli muutenkin heikko olo, mut kyllä se siitä taas. Nyt päänsärky ilmottelee taas tulostaan.. Mulla olis tänään ysiluokan luokkakokous, mut jos olo on tämä niin jää kyllä menemättä. Meen nykyään täysin oman olon ja jaksamisen mukaan. Mitään ylimäärästä en tee ellei ole pakko. Varmaan tuttua puhaa monelle muullekin diettaajalle 😀

Maarit tuli mun kans samaan aikaan salille ja treenailtiin siinä yhdessä vaikkakin erikseen. Minä omia juttuja ja Maarit omia juttuja. Sarjatauot käytettiin sit tehokkaasti höpöttämiseen 🙂 Treenin loppuun könyttiin kahdestaan solariumhuoneeseen nakuilemaan. Kuntokuvia nääs.. Maaritilla kunto on jo varsin muikea! Pieni epätoivo iski kun katteli omaa ruhoaan peilistä, kun toinen on vieressä kiree kuin viulunkieli.. Noo, kait noi ylimääräset multakin pikku hiljaa lähtee! Otettiin parit pose/kuntokuvat ja jossain vaiheessa voisin jotakin niistä laittaa tännekin kunhan saan sit netin taas toimintaan omaan osoitteeseeni. Selässä näky jotain muhkuraa olevan kuvien perusteella, muusta en sit osaa sanoakaan. Vatsanseutu tulee olemaan suuri ongelma niin kuin viimekskin. Niin ja jalat. Onneks tässä on vielä monta monituista viikkoa jälellä ihmetellä omaa kutistumista. Pitää vaan uskoa ja toivoa, että hyvä tästä tulee! ja jos ei tule niin seuraavana vuonna uudestaan. Semmosta se on 🙂

Tsemppiä kaikille diettiläiselle ja muillekin salilla kovaa vääntäville! Palataan astialle kun keretään 🙂

3 kommenttia

  1. map kirjoitti:

    Kiitos treeniseurasta. Hyvinhän sä otat palautetta vastaan vaikka viime näkemän neiti on kutistunut melkoisesti ja paksua lihaa näyttää olevan ruhossa kiinni melkoisesti 😀 ”mun selkä on tasainen seinä”.. Mun kohdalla puhutaan kyllä ennemminkin sellon koosta kuin viulunkielistä:D

  2. Jonna1983 kirjoitti:

    Helou sister!Kiiros itsellesi! Palautteenotto kykyni on varmasti yhtä loistava kuin sullakin 😀 ”hei, sulla näkyy tosi kivasti jo selässä vaik mitä muhkuraa!” ”Joo, ei ne mitään lihaksia ole. Jotain jumia ja pahkuroita vaan..”:D :DSiis syksyllä mulla on aivan törkee sixpäk ja perse säikeillä, mut selkä on tasanen rasvavuori, kädet aivan löysät ja reidet kuin perunapelto. Paikallinen rasvanpolttohan ON mahdollista 😀

  3. map kirjoitti:

    Jos ei muulla niin kovalla uskolla ainakin se onnistuu..:D Ihme jumeja toi selkä on kyllä täynnä..parin hieronnan jälkeen mulla on varmasti se tasanen seinäke ”muhkuroiden” tilalla:D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *