Hae
Palasia Arjestani

Don´t come closer, I´m eating..

Käväsin eilen riisuutumassa valkulla. Varsin tyytyväinen oli hän aikaan saannoksiini. Vyötärötä lähtenyt kuulemma ainakin viisi senttiä tavaraa ja tasaisesti muualtakin. Oikein mukavia muutoksia tehtiin dieettiin eli viides aamukirmailu pääsi ohjelmaan ihan niin kuin arvelinkin ja lisäksi ruokapuolelle tuli kehiin kalorinvaihtelut. Kolmelta päivältä lähti ihan kiitettävästi hiilaria eli nälkä saapuu vihdoin luokseni! Onhan sitä jo odotettukin 😀 Niin kurjalta kun se kuulostaakiin niin nälästä tietää sen, että dieetti toimii ja läski tirisee. Äkkiä siihenkin tottuu ja kohta nälän tunnetta ei huomaakkaan!

Treenit on kulkenut edelleen tosi hyvin ja vanha vihamieheni penkki pääsi taas ohjelmaan varsin hyvällä menestyksellä! Ei täs nyt mitään supermiehiä olla edelleenkään, mut on varsin tyytyväinen jo siihen et sain penkin menemään tosi hyvin rinnalle. Siitä se innostus sitten lähti 🙂

Torstaina aamulla normiköpö 60 minsaa ja illalla salilla rintaa ja hauberia. Treenin aiheena oli pudotussarjat, edelleen.

1. Penkki 9*55kg+6*45kg/ 8, 7*55kg
2. Vinopena smith 10*50kg+5*40kg/ 8, 7*50kg
3. Vinopena kp 11*17,5kg+9*12,5kg/ 12*17,5kg Jostain sitä poweria tuntu vaan riittävän!
4. Vipunostot kp tasapena 10, 8*10kg
5. Hk mutkatangolla 9*30kg+9*20kg/ 7*30kg/ 9*25kg
6. Hk kp vinopenkillä 10*10kg+8*6kg/ 10, 7*10kg
7. Sivuviparit kp olkapäille 4x 10kg–>8-6kg

Treenin päälle vielä poseerausharjottelua. Vaikeeta on..

Käytiin tostaina katsomassa Robin Hood ja oli kyl aivan loistava leffa. Mukava saada välillä vähän jotain muutakin ajattelemista kuin dieetti, treeni ym.. Leffassa meni aika myöhäseks eli yöunetkin jäi sit aika vähille. Olin kevyesti kujalla koko perjantai päivän töissä. Illalla oli tiedossa vielä selkätreeni eli ei muuta kun tunnin unet ja salille!

Salilla selkää ja rest pauseja tällä erää.

1. Leuat 6+2*2,5kg/ 7*BW/ 8*BW Kaks ekaa leveellä myötäotteella ja vika vastaotteella.
2. Tuettu kulmasoutu 9+4, 8, 7*30kg
3. Mave 7, 7*100kg/ 7*90kg Sain maveen aika hyviä vinkkejä yhdeltä sedältä, kun kuulemma mulla lähtee perse liian taakse varsinkin vikoilla toistoilla.. Ääh, millähän senkin sais kitkettyä pois? Harjottelun puutetta…
4. Ylätalja lapiokahvalla 8+4, 7*60kg/ 9*50kg

Alla video tokasta mavesarjasta.

Oli noi salin isot pojat reenaamassa samaan aikaan jalkoja ja piti ihan ottaa videolle kun Anssi kyykkäs kolme hunttia. Kauheita painoja.. JA tässä vaiheessa piti korostaa, että Anssi ei suinkaan pyytänyt laittamaan videoo nettiin vaan tein sen ihan omasta halustani! 😀 Pitihän nyt tommonen videoida ihan väkisinkin..

Eilen pidinkin ihan totaalilevon, koska oli tiedossa reissu Tampesteriin ja vähän uumoilinkin että ollaan takasin perillä Kotkassa vasta kello aika helvetin myöhä. Valkun tapaamisen jälkeen mentiin nimittäin vielä Särkänniemeen hurvittelemaan! Oli melkosen kiva päivä, tämmösiä lisää niin dieettihän sujuu siinä ihan sivussa 😀 Mulla oli tietty muutama muovikippo mukana ja tuhosin niiden sisältöä tasaseen tahtiin pitkin päivää. Eipä ainakaan nälkä vaivannut!

Tänään heräsin jo seiskalta ja lähdin aamukävelylle. Oli se hyvä, että laitoin kaks pitkähihaista paitaa ja jätin aurinkolasitkin kotiin. Oli meinaan aika lämmin ja aurinko alko paistamaan ihan täydeltä terältä jo tohon aikaan aamusta! Lämpöhalvaushan siinä meinas tulla. Aamulenkin jälkeen kälysen pieni puuroannos ja pyykinpesuun ja kämpän siivoukseen. Nyt onkin sit aikaa vaan kölliä ja kirjotella blogiin 😀 Neljän maissa sit salille tekemään olkapäät suuremmiksi ja ojentajat valtavemmiksi! Niin kun ne muka enää mihkään kasvais..No, mielikuva on tärkein!

Tänään otin jo kalorivaihtelut käyttöön ja kärsin siis melkein ensimmäistä kertaa nälästä. Nälkä on koko ajan ja tuskin se siitä mihinkään häviää. Kissan kanssa muristaan kilpaa ja taistellaan kumpi saa nuolla tonnikalapurkin jämät 😀

3 kommenttia

  1. Anonymous kirjoitti:

    Moi! Onko tuossa alussa sulla joku kikka3 käytössä kun sää nouset yläasentoon ja teet siinä vielä ikäänkuin ylimääräisen nytkäytyksen taakse? Tsemiä dietille, sulta epäilemättä ei jää ainakaan itsekurista kisakunto kiinni! – Nadja

  2. Jonna1983 kirjoitti:

    Ei se oo mikään kikka kolmonen! En ees tiedä miks siinä tulee tommonen nytkäys, kait se johtuu siitä kun vedän henkeä ennen kun lähden seuraavaan toistoon…? Paha mennä sanomaan :DEn oikein usko, että ”oikeassa” mavetekniikassa moista nytkäytystä tulisi tehdä. Toi nyt vaan on mun tyyli..

  3. Riinu kirjoitti:

    Hyvältähän se näytti, rauhallisen vakaalta :)Mul menee aina niin vauhdilla, en tiä mihin on kiire..vissii vähän addua veressä ja kiintopisteenä se x- määrä toistoja…ps. aim päk ;)pps. millon tuun kylään?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *