Hae
Palasia Arjestani

Keventelyä.

 Hejssan alla!

Tässä ollaan vietelty kevyttä viikkoa ja huomenna vimonen kevyt reeni. Oon vetänyt tälläkin kevyellä viikolla viisi aamulenkkiä ja viisi salitreeniä. Salitreeneissä tällä viikolla on keskitytty tuntumaan ja jätetty kaikki raskaat liikkeet kokonaan pois. Melkosta gaypumppailua siis 😀 Tekee tosin ihan hyvää välillä tämmönenkin ja nyt jaksaakin vetää seuraavat viis viikkoa taas satku lasissa! Tän viikon ohjelma on ollut seuraavanlainen:

Ma: aamulenkki 60 minsaa, illalla venyttelyä
Ti: salilla etureidet: 8 sarjaa reidenojennuskia ja 4 sarjaa.
Ke: aamulenkki 60 minsaa, salilla takareiskat ja pohkeet: takareiskoja maaten 8 sarjaa ja istuen 4 sarjaa, pohkeita istuen 4 sarjaa.
To: aamulenkki 60 minsaa, salilla rintaa ja hauvista: 4 sarja peckdeckiä, 4 sarjaa ristitaljaa, 3 sarjaa vipunostoja maaten, hauiksille mutkatangolla 4 sarjaa ja kässäreillä istuen 4 sarjaa.
Pe: aamulenkki 60 minsaa
La: salilla selkää: 8 sarjaa ylätaljaa leveällä, 5 sarjaa alataljaa kapealla ja 3 sarjaa alataljaa leveällä.
Su: aamulenkki 60 minsaa ja salilla illalla olkapäät ja ojentajat, liikkeitä en vielä tiedä 😀

Kaikki sarjat tein aika nopeella tahdilla ja tulihan siinä tietty sit hikikin!

Peili näytti tänään aavistuksen verran kiristyneempää ulkomuotoa, mut paino en ees mitannut. Se heiluu jossain 65 kilon pinnassa. Maanantainahan se sit taas selviää! Selkätreenistä otettiin parit videot tänään ja laittelen ne tänne kunhan saan ne eka koneelle. Kuviakin vois taas joku päivä napsiä. Ei tuu kauheesti salillakaan otettua kuvia, sitä vaan keskittyy itse tekemiseen. Meinaa iskeä aina järkyttävän suuri nälkä treenin aikana niin ei jaksa jäädä lorvimaan kameran kanssa.

Sain torstaina hyviä neuvoja taas poseerauksiin ja kait ne siitä pikku hiljaa… Tänään saa taas syödä minimaalisen vähän ja kohta onkin ruoka-aika! On sitä odotettukin…Kattelen tässä just samalla Enkelit ja Demonit-leffaa, mut ei vaikuta yhtään niin hyvältä kuin Da Vinci koodi. On tossa vieressä myös uud Bodaus niin on ees jotain tekemistä tälle iltaa 🙂

2 kommenttia

  1. Anonymous kirjoitti:

    Minkälaista vauhtia sää juokset nuo aamulenkit? Sun täytyy olla hurjassa kunnossa! Ite en sais persettäni (enkä jaksais vaikka jostain syystä saisinkin) noin monelle pitkälle lenkille viikossa. – Nadja

  2. Jonna1983 kirjoitti:

    Mä en juokse ellei ole aivan totaalinen pakko 😀 Ihan sauvojen kanssa kävellen teen noi aamulenkit. Yritän kävellä mahdollisimman ripeeseen tahtiin ja tällä systeemillä on pärjätty ainakin tähän asti. En sit tiedä miten jatkossa.Aamulenkit on yllättävän mukavia ja mä oikein odotan niitä! Olo on lenkin jälkeen mukavan pirteä ja jaksaa touhuta koko päivän.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *