Hae
Palasia Arjestani

Pienet on ilot :)

Hah, vaaka näytti tänään 300g vähemmän kuin maanantaiaamuna. Ja mikäs tässä on niin hienoa? Mentiin taas uudelle kiloluvulle! 😀 Tänään mökille koko viikonlopuks. Lauantaina valmentajan syyniin ja takas möksälle. Saunomista, syömistä, rentoutumista.. niin ja treeniä! Huippu hyvä lopetus tälle työviikolle. Nyt syömään. Parit motivaatio kuvat loppuun, löydetty täältä.

5 kommenttia

 1. Sanna kirjoitti:

  Matkustatko joka vkonloppu pois kotkasta?

 2. Annemari kirjoitti:

  huhhei, mitkä pohkeet tuolla tytöllä :-ONo säähän oot pieneksi käymässä, joko se paino siis vitosella alkaa?

 3. Jonna1983 kirjoitti:

  Sanna: en ihan joka vkl, mut aika usein kuitenkin! VR:lle tulee työnnettyä aika mukava osa palkasta eikä silti pääse ajallaan perille..Annemari: No ei tosiaan vielä ala vitosella 😀 Kaukana siitä. Taistelin varmaan kolme viikkoa tässä samalla kiloluvulla ja nyt päästiin sen ali, joten oli juhlan paikka! Mut millähän juhlis? Tossa vieressä olis suklaalevy ja pari namipussia 😀 Ei tosin uppoo tähän nassuun vaan jonnee ihan muualle..

 4. map kirjoitti:

  Sieltähän se lähtee tippumaan..hienoa!:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.