Hae
Palasia Arjestani

Nytkö se sitten iski!

Kyllä vain. Kooma. Kauhea väsymys. Ensimmäinen sellainen tämän dieetin aikana ja kovaa iskikin. Aamulla heräsin virkeänä puol seiskalta aamulenkille. Tunnin reipas lenkki hyvää musiikkia kuunnellen ja hiki selkää ja persvakoa pitkin valuen. Hyvä fiilis! Lenkin jälkeen aamupala: vehnäleseitä, mantsikoita, lesitiiniä, raejuustoa ja mehukeittoa. Maistui.

Vaatteet niskaan ja auton nokka kohti Orivettä ja kauppoja. Löysin vihdoin työkaverin häihin kivan mekon, kokoa XS. Tuntu aika omituiselta mahtua sellaiseen vaatekokoon. Oon kyllä satavarma ettei ihan pitänyt paikkaansa ne koot.. Seuraavaksi ruokakauppaan. Muut lato herkkuja ja kaikkia ihania ruoka-aineita kärryyn. Jonna keräsi kiltisti bataattia, vihanneksia, kanaa, rahkaa, raejuustoa.. Sitä normaalia. Ruokaostosten jälkeen auton nokka takas kohti mökkia ja sillon se iski. Totaalinen väsymys ja voimattomuus. Meinasin sammua jo muutaman kymmenen kilsan automatkalla. Oli työn ja tuskan takana pysyä hereille ja yleensäkään auton penkillä.

Mökillä nopsaan välipala nassuun ja auronkoon köllöttämään. Vajaan tunnin kerkesin köllöttää ennen kun tappaja-itikat iski ja oli pakko paeta sisälle. Vähän vaatetta niskaan ja Pauliina Taluksen elämän tapana fitness-kirja kätösiin. Kerkesin ehkä kolme sivua lukea ennen kun iski uni. Puoltoista tuntia erittäin syvää unta kuuppaan ja aivan nuppi sekaisin ylös ja syömään. Hieman lisää köllötystä ennen treeniä.

Treenivuorossa rintaa ja hauista. En ees ilkee laittaa mitään sarjoja tai painoja ylös. Sen verran säälittävää ja voimatonta menoa se oli. Kaikesta huolimatta sain hyvän tuntuman treenattaviin lihaksiin eli treeni täytti tehtävänsä ainakin siltä osin. Palkkari nassuun ja saunaan! Sitten alkokin tyttö virkistyä. Hiilarit, te ihanat ystäväni, saitte minut taas elävien kirjoihin! Sauna jälkeen lisää kunnon ruokaa ja nyt alkaa olla jo normi fiilis. Jätin kuitenkin isännän sukulaisten juhannuskemut väliin. Tänään on muutenkin tehnyt niin paljon mieli kaikkea kiellettyä etten halunnut juhliin enää lähteä katsomaan muiden herkuttelua. Köllötän siis täällä mökillä peiton alla ja kissi kainalossa ja surffaan netissä ja seuraan sivusilmällä jotain ruokaohjelmaa töllöstä.

Nyt alkaa tosiaan huomata, että ollaan dieetillä. Ruokajutut kiinnostaa suunnattoman paljon ja haluaisin vaan päivät pitkät selata ruoka- ja leivontablogeja ja tehdä muille hyvää ruokaa ja leipomuksia. Ei ihme, että dieetin jälkeen sitä pyllähtää niin helposti entisiin mittoihin, kun dieetillä tekee kaikkea herkkuja mieli. Ainakin tänään on tehnyt. Ja paljon! Ehkä huomenna on taas parempi päivä?

PS. Voisiko itikat tappaa sukupuuttoon!? Ai että mä vihaan niitä…

Nyt kanan paistoon ja katsomaan suurinta pudottajaa!

Yksi kommentti

  1. Annemari kirjoitti:

    Koomat ei oo kivoja, vaan sitä se välillä onpi. Mulla ei oo vielä koomaoloja ollut, mutta lopussa niitä tulee olemaan enemmän kuin hyviä päiviä. Kivvaa juhannusta sinne peiton mutkaan 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.