Hae
Palasia Arjestani

Kuntotsekkiä.

 

Eilen oli viikon ainoa täyslepo. Outoa oli herätä aamulla, kun ei ollut aamulenksua eikä mitään. Kuten edellisessä postauksessa kerroin niin heräsin silti jo klo 5, otin poset pari kertaa läpi ja venyttelin. Iltapäivällä sitten junalla kohti Orivettä. Olin haaveillut nukkuvani koko junamatkan. Toisin kävi.. Sain nukuttua ehkä 15 minsaa koko neljän tunnin matkasta. Tokassa junassa jouduin istumaan paikalle, jossa ei saa kännettyä penkin selkänojaa ollenkaan. Eihän semmosessa pystyasennossa voi kukaan nukkua! Pitäis kieltää lailla tommoset paikat kokonaan.. Viimesessä junassa käytävän toisella puolella oli perhe, jonka noin 4-vuotias muksu kiljui ja huusi koko matkan. Ei siinäkään sitten nukuttu ei. Käytin matkan sitten toisen rakkaan harrastukseni eli lukemisen parissa. Työn alla on nyt viimisen viikon ollut Karin Slaughterin Riistetyt ja oli muuten todella loistava kirja! Suosittelen. Melko rankkaa luettavaa, mutta silti aivan loistava. Eilen illalla pääsin sitten jo uuden opuksen kimppuun, Lars Keplerin Hypnotisoija vaikuttaa sekin melko toimivalta paketilta.

Tänään aamulla tunnin aamuköpö, aamupuuro nassuun ja nokka kohti Tamperetta. Kävin siellä taas pyörähtämässä valkulla ihmeteltävänä. Palaute oli varsin positiivista: 3 viikossa on kunto edennyt huimasti. Pitää kuulemma vaan malttaa 😀 Maltti ei oo koskaan ollu mun vahvimpia puolia, mut olen itsekin todella tyytyväinen dieetin etenemiseen tällä hetkellä. Sieltä se kisakunto kouriutuu pikku hiljaa! 10 viikkoa tuntuu tällä hetkellä todella pitkältä ajalta kisoihin, vaikka vielä pari viikkoa sitten olin varma, että aika ei tule riittämään kuntoon pääsemiseen. Tarkkaa kisapainoahan ei voi kukaan vielä ennustaa, mutta suurin piirtein se on jo tiedossa. Kyllä tässä saa vielä hommia paiskoa!

Tankata en saa vieläkään. Dieetti etenee tällä hetkellä niin hyvin, että on turha lähteä elimistöä sillä järkyttämään. Ilmeisesti seuraavat kolme viikkoa ainakin vain haaveillaan tankkauksesta. Ehkä mä kestän, kun oon kerta tähänkin asti kestänyt. Vähähiilarisesta päivästä tuli entistäkin vähähiilareisempi ja vihreän teen saan ottaa käyttöön jos vatta kestää. Joskus oon niitä ottanut aamulenkille ja oksensin ensimmäisen viiden minuutin sisällä ne ulos. Saa nähdä kuinka käy tällä kertaa. Valkulta lähti vielä mukaan vähän lisäravinteita ja sitten jatkettiinkiin Wolffille treenaamaan.

Tänään alko taas supersarjaviikko ja korkkasin viikon selkätreenillä. Wolffilla on ainakin laitteissa vara mistä valita ja varasin ensimmäisenä itelleni vipuvarsikoneen, jossa voi vetää myötäotteella. Aivan loistava vehje!! Enpä ole äskettäin parempaa tavannut.

1a. Vipuvarsiveto mo 2*9-12*60kg (30kg/käsi)/ 3*8-13*50kg
1b. T-kulmasoutulaite 5*8-13*25kg Tämäkin oli tosi hyvä vekotin. Tarttee varmaan muuttaa Tampereelle 🙂
2a. Alatalja käppyrätangolla 1*9*55kg/ 2*10-12*50kg Joka toisto kunnon puristuksella.
2b. Mave polvista smith 3*9-13*80kg
3a. Leuanvetokone hammerote 2*10-12*15kg vähän ihmeellinen liikerata oli täs..
3b. Kulmasoutu kahdellä kässrillä 2*11-13*16kg/käsi Olin unohtanut koko liikkeen! Oikein hjuva tämäkin.

No, siinäpä se kaikessa komeudessaan. Tein taas aika lyhkäsillä palautuksilla ja ainakaan pumpista ja hien määrästä ei ollut puutetta! Treenin päälle harjottelin ojentajaposeerausta, kun se ei oikein tahdo sujua. Kyllä mä sen peilin kautta tehtynä osaan, mut heti kun en nää itteeni peilistä niin käsi menee aivan ihme mutkalle ja koko ojentaja katoaa… Harjottelua, harjottelua ja lisää harjottelua!

Nytpä tässä loppupäivä sit otetaan lepiä ja syödään niitä vähäisiä sapuskoita mitä on jäljellä. Adios!

4 kommenttia

 1. Annemari kirjoitti:

  Onpa hyvä kun tuli positiivista palautetta valkulta. Nyt saa taas aloitella uutta dieettiviikkoa hyvillä mielin. Kylläpäs ne antaa odottaa sitä tankkausta 😀 Vaan voi mahoton sitä onnenpäivää kun se vihdoin koittaa.Mitä lisäravinteita sait mukaan, jotain rasvanpolttajia? Vihreäteekapselit maistuu niin vehkeelle että hyi! Mutta pakko syödä ja toivoa että niistä joku apu olisi taistelussa läskikiloja vastaan.

 2. Inka kirjoitti:

  Kyllä ne poset sieltä alkaa löytymään 🙂

 3. Ninnu kirjoitti:

  Mullakin on joskus tullut tosi huono olo tosta vihreästä teestä, mutta oon huomannut, että jos sitä ottaa vasta esim. aamupalan jälkeen ei tuu enää yhtään mitään oloja. :)Lifestahan (tai muista luontaistuote kaupoista) saa myös ihan teenäkin tosi hyvää vihreetä teetä. Sekin auttaa boostaamaan aineenvaihduntaa aika kivasti, jos vaan jaksaa päivän mittaan niitä litkiä 🙂 Tai ottaa sitten yhdessä kapseleiden tai uutteen kanssa.Tsemppiä dieettiin ja kisoihin!!

 4. Jonna1983 kirjoitti:

  Ansku: Joo, varsin tyytyväisiä oli ne valkkusedät 🙂 Hyvä näin. Ite ei välillä oikein näe, että mistä sitä rasvaa on lähtenyt..Mulle tuli 3 viikkoa sitten käyttöön rasvanpolttajat ja nyt jossain vaiheessa tätä viikkoa kokeilen mitä kroppa sanoo vihreä tee-kapseleistä. Jos ne tulee ylös niin kuin joskus viime keväänä niin sit en niitä syö. Turha kiduttaa itseään.Inka: pikku hiljaa 🙂 Vaan kyllä niitä saa treenata!Ninnu: mä oon juonutkin nyt muutaman kupin päivään vihreetä teetä. En oikeestaan muuta teetä juokaan tällä hetkellä. Tarttee testata miten noiden kapseleiden kanssa käy, jos otan ne ruuan kanssa..

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *