Hae
Palasia Arjestani

T niin kuin tankkaus P niin kuin perjantaina!!

Nyt on tosiaan alkanut dieetti vähän painaa ja vaikuttaa muuhunkin elämään. Töissä pitää olla skarppina ja tehdä duuninsa huolella oli olo mikä tahansa. Töissä onneks päivät kuluu edelleen tosi nopsaan. Ainoa inhokki on ollut nyt tää pirun helle, kun työpaikallakin on koko ajan noin 30 astetta lämmintä. Kivasti hikoo hanuri penkkiin kiinni. Ulkona joutuu ravaamaan säännöllisesti ja vettä juomaan litroittain, että jaksaa. Suolaakin kuluu melko kiitettäviä määriä. Aamulenkeille on sen sijaan ihan huippua lähteä väsymyksestä huolimatta, koska puol viis aamulla on sentään vielä suht inhimilliset lämpötilat köpöttää. Tähän asti oon sitkeesti pitänyt pitkät housut jalassa, mut huomenna joutuu siirtymään shortsilinjalle 🙂

Maanantaina oli aivan karsee kooma päällä! Huh, mikä olotila. Tiesin kuitenkin, että olokin vielä helpottaa kunhan keho alkaa tottumaan vähähiilarisiin päiviin. Melkein kaiken joutu tekemään niin kuin hidastetussa filmissä. Kaupassa käynti, pyykkien pesu ja ruuanlaitto vei varmaan puolet enemmän aikaa kuin normaalisti. Ei vaan jaksanut.. Jouduin sit ottamaan pienet päiväunetkin töiden jälkeen. Illalla olikin venyttelyn vuoro ja jouduin sitäkin varten keräilemään ylimääräset puoli tuntia voimia. Mitäs sitten tapahtu? Jostain syystä venyttely toi hirveän energiapiikin kroppaan ja aloin touhuilemaan kotosalla kaikennäköstä enkä olis millään malttanu mennä nukkumaan! Eikä se uni kyllä millään meinannu silmään tullakaan… Pyörimiseks meni se yö.

Tiistaina sain taas aamulla aivan pikkuruisen puuroannoksen eteen, mutta sekin riitti! Energiaa oli koko päivän ja kävin töiden jälkeen vetämässä varsin hyvän etukoipireenin. Pumppia oli kyl melko hankala saada, vaikka teinkin supereita. Niillä saa yleensä joka paikan karmeeseen pumppiin, mut eipä näköjään enää. Treeni meni seuraavasti:

1a. Reidenojennus vipuvarsikoneessa 4*9-13*12,5kg/koipi
1b. Smithkyykky koroke kantapäiden alla 4*8-11*60kg Tää oli hyvä!
2a. Pallokyykky kp 3*11-14*10kg/käsi
2b. Askelkyykky kävely kp 3*9-12/jalka*10kg/käsi
3. Askelkyykky taakse kp 12/jalka*10kg/käsi

Loppuun muutama triplasarja vatsoille, poseja ja vaparin suunnittelua. Pitäis sekin saada valmiiks. On mulla jo kaikki liikkeet tiedossa vielä kun sais ne yhdistettyä 😀 No aikaahan vielä on! Jep jep.

Sain jopa kuvattua (todella hyvälaatuisia kuvia :D) muutamia ruoka-annoksiakin. Aika paljon joutuu/saa nykyään käyttää erilaisia vihanneksia hyödykseen ellei halua täysin nälissään olla. Miten se onkin kisadieetin ulkouolella niin vaikeaa syödä niitä!? Kai sitä ajattelee, että kunnon ruokaa mahtuu enemmän kiduksiin, kun jättää vihannekset ja kasvikset vähemmälle.

Bataattia, kukkakaalia, lehtikaalia, pinaattia, punasipulia, valkosipulia, paistijauhelihaa ja rahkaan tehtyä kastiketta.
Kannoo, sipulia, valkosipulia, chiliä, wokkivihanneksia, lehtikaalia, pinaattia ja rahkakastiketta.

Yhdessä kuvassa oli katkarapuja, parsakaalia, lehtikaalia, pinaattia ja kauheasti caynnepippuria, mutta onnistuin hävittämään koko kuvatuksen jonnekin. No, ehkä menetys ei ole kauhean suuri..

Eipä noilla eväillä vielä kuuhun mennä, mut jotainhan sitä on ihmisen syötävä ja kyllä noi sapuskat varsin hyvältä maistuu! Eilen sainkin sit varsinaisen ilouutisen. Perjantaina nimittäin tankataan ensimmäisen kerran! Kyllä tätä on odotettukin. Treenin jälkeen kävin hakemassa kaupasta jo osan tankkauseväistä: mysliä, banaania, ananasta, riisiä, paahtoleipää, hilloa.. Siinähän sitä jo onkin. Tankkauspäivänä ei sit juuri muuta syödäkään kuin hiilaria. Mielenkiintoista nähdä miten kroppa reagoi! Toivottavasti positiivisesti ja saan tankata toisenkin kerran..

Vähistä hiilareista ja kaloreista riippumatta treeni kulki eilen varsin mukavasti! Vuorossa takareidet ja pohkeet, supersarjoja.

1a. Takareidet maaten 4*8-13*45kg
1b. GHR 4*10-13*10kg
2a. Takareidet seisten 3*10-12*20kg
2b. lähentäjät 3*10-12*47,5kg
3a. Pohkeet seisten kone 3*11-14*140kg
3b. Aasinnostot 3*8-11*50-60kg
4a. Takareidet istuen 2*10-12*30kg
4b. Suorinjaloin mave kp 2*10-12*25kg/käsi

Sitten kiireellä ostamaan uus Flex ja tankkauseväät. Illalla vaparin suunnittelua, poseerausta ja venyttelyä. Ennen ysiä olin jo peiton alla 😀

Nyt osaan jo ennustaa etukäteen toisen vähähiilarisen päivän fiilikset. Arvasin, että tänään oon alla päin ja mikään ei näytä eikä tunnu hyvältä. Ainakin mun kroppaan ja mieleen hiilarien vähyys vaikuttaa aika lailla. Onneks sen tietää jo etukäteen niin pystyy siihen myös valmistautumaan. Lueskelin tänään aamulla muiden kisaavien tyttöjen blogeja ja sieltähän ne negatiiviset ajatukset hiipi heti mieleen: miks toi on kireempi kuin mä? Se osaa varmasti poseerata paremmin kuin mä, tuskin tulen olemaan yhtä hyvässä kunnossa, treenaankohan riittävän kovaa, pitäiskö aamulenkkien olla tehokkaampia ja muuta samanlaista paskaa. ei se auta kuin saada itsensä aina uskomaan, että teen kaiken niin hyvin kuin pystyn enkä noi vaikuttaa kuin omaan lopputulokseeni. Kuvien perusteella ainakin lavalle nousee todella kovakuntoisia tyttöjä! Sellaisessa line upissa saa seisoa ylpeänä, menestyi tai ei 🙂 Eipähän ainakan häviä huonommilleen jos niin käy.

Poseeraukset alkaa sujua jo paremmin. Vaikea vaan hahmottaa kuinka paljon niitä pitäis harjotella päivässä. Suurin osa kuitenkin niitä varmasti treenaa päivittäin? Päätin, että viikonlopun aikana teen vaparin valmiiksi ja siitä alkaakin sitten sen veivaaminen kaiken muun lisäks! Eilen yritin saada salilla kuvaa ojentajaposesta ihan avustajan kanssa, mutta kuvaaja ei oikein hallinnut hommaa.. Sanoin hänelle, että ota kuva suoraan edestä ja niin, että tulen siihen kuta kuinkin kokonaan. Noooo, eka kuvassa näkyi puolet mun päästä ja olkapäästä. Toisessa kuvassa sentään olin melkien kokonaan, mut se oli otettu jostain ihan ihme kulmasta.. Voiko olla näin vaikeeta? Vittu joo. Kyllä voi 😀

Tää menee nyt syömään. Illalla väännetään sitten tissejä (siis niitä joita joskus pysty nimittämään tisseiks…) ja hauiksia (ne sentään on vielä tallella, kai..).

Yksi kommentti

  1. Annemari kirjoitti:

    Jeeee, tankkausta! Mää oon ihan riemuissaan sun puolesta 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *