Hae
Palasia Arjestani

Hiilupäivän ihanuuksia?

Kävin muuten eilen vetämässä niin hyvän salijumpan ettei paremmasta väliä! En muista koska olisin tehnyt noin hyvän treenin. Oli fiilis kohillaan 🙂 Pienestä väsymyksestä huolimatta tsemppasin itseäni koko päivän illan treeniä varten ja se kannatti. Ja samalla linjalla jatketaan! Posejakin tuli harjoteltua ja sain taas parit hyvät vinkit niihin.

Rintaa ja hauvista oli eilen vuorossa.

1a. Vinopena kp 14, 12, 10*17,5kg
1b. Vipunostot kp tasapena 12, 10, 9*10kg Aivan järkyttävä pumppi jo näiden jälkeen!
2a. Pentti 10, 9, 8*40kg sotilaspena, jalat penkillä, normi
2b. Vipuvarsi vinopena 9*40kg/ 9*35kg/ 10*30kg
3a. Hk vipuvarsiscott 9*10kg/11, 9*7,5kg
3b. Hk kp vinopenkillä 7*10kg/ 11, 9*8kg
4a. Hk suoralla tangolla 10, 9*25kg/10*20kg
4b. Hammer kp 12, 11, 9*8kg
5. Dippi rinnalle 7*BW
6. Punnerrus käsipainoilta 12, 10

Ai niin, teinhän mä ihan treenin alkuun vähän vatsaakin. Joutuu noi inhokki treenattavat eli vatsat ja pohkeet tekemään nykyään ihan treenin alussa, että viittii ees tehdä. Jäävät helposti muuten tekemättä. Tarttee soveltaa tätä systeemiä myös sitten dieetin jälkeen.

Ihanaa, kun viime yönä sato vähän vettä. Oli ees hetkellisesti vähän viileempää. No, aamulla olikin sit lakanat ja tyynyliinat ihan hiestä märkänä..Tänään on onneks tuullut aika paljon ja kämpässäkin on käynyt kiva veto aina välillä. Täytyy nauttia näistä hetkistä! Oonkon tän viikonlopun Kotka ja päivät menee aika lailla sisätiloissa, kun en jaksa yksin läjtee mihinkään ja viihdyn tällä hetkellä parhaiten omassa hienossa saurassani 😀

Tänään onkin sit viikon ainoa täyslepi eli ei minkäänlaista urheilullista aktiviteettia. Huippua! Aamu käynnistyi suurella puuroannoksella ja parilla viipaleella paahtoleipää kera hillon. Nälkä tuli noin puolen tunnin päästä aamupalasta. Töissä ekalla kahvilla mysliä ja banaania. Eipä pitäneet nälkää nekää. Hiilari on tullut tankattua tänään ihan urakalla pitkin päivää ja vettä on kulunu varmaan kolme kertaa enemmän kun normaalisti. Eikä tää hiilaripöhnä mikään kovin mukava olotila ole. Tulis jo huominen ja paluu ”normaaleihin” eväisiin ja treeneihin. Enpä olis uskonu sanovani noin 😀

 Tälle päivälle ei ole tiedossa muuta kuin venymistä, köllöttelyä ja telkun katselua. Uus Flexikin on melkein kokonaan selattua ja sain sieltä kasan uudia ideoita dieetin jälkeiseen elämään, mut sitä on turha vielä sen enempää miettiä tai suunnitella. Eletään ensin tämä yksi aikakausi pois alta. Pukukopissa tuli tänään poseteltua selkää oikein urakalla ja huomasin, että paksuutta on tullut selkään aika vähän… En sitten teidä enkö osaa selkääkään enää treenata vai voiko osasyynä olla kaikki ne selkävaivat ja jäykistyneet lavanseudut. No, kisojen jälkeen näkee enemmän ja voi tehdä suuremmat suunnitelmat.

Nyt syömään ja venymään!

Kuvissa Oksana Grishina, en minä, jos ette sattuneet huomaamaan 😀 Aikaa upee boti on hänellä!

3 kommenttia

  1. Anonymous kirjoitti:

    Satunnainen lukija lähettää hurjat tsempitykset, hyvälle näyttää 🙂 Jaksaa jaksaa!!Misä sun katit on??

  2. Jonna1983 kirjoitti:

    Moikka!Kiitos tsempeistä!Niitä tarvitaan aina ja varsinkin tällä hetkellä :)Toinen kissi on tekemässä vauvoja ja palaa takaisin mamman luokse ensi kuussa ja toinen on Kuopiossa koirulin seurana. Joutuis rassukka olemaan täällä niin paljon yksin, että parempi antaa hänen nauttia seurallisesta elämästä Kuopiossa. Vielä pari kuukautta kissatonta elämää ja sit pääsen taas takas Kuopioon!

  3. Tiina kirjoitti:

    Ja Oksana Grishinalla ei ole pelkästään upea kroppa vaan ne hänen vapaaohjelmansa ovat jotain sanoinkuvaamattoman upeaa katsottavaa. Jos jotain niin sitä arvostan, että pystyy myös hallitsemaan lihaksensa ja kroppansa niin täydellisesti eikä pelkästään näytä hyvältä. <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *